Blakstienosmano šiaip tamsios blakstienos, ilgos, neturiu kuo skųstis, tik tiek, kad apatinių niekada negaliu dažyt, nes per ilgos ir atrodo keistokai tada. :D o šiaip užsiclump'inu truputį blakstienas, nes man patinka, tušą dbr L'Oreal Voluminous baiginėju, patenkinta. rietiklį blakstienų turiu, bet žiauriai retai naudoju, man kažkaip psichologiškai atrodo, kad negerai joms tas spaudimas.. :D ir šiaip mano blakstienos užsirietusios ir taip yra, tai nelabai kada prireikia to rietiklio, nebent išskirtinėm progom ;}
vava, pas mane kitaip neišeina, per ilgos jos ir gaunas voriuko kojos. :D man žiauriai gražu padažytos blakstienos apatinės, ypač išoriniuose kampučiuose akių, bet man niekaip netinka, viską jau matyt išbandžiau.. anyway, ir taip pas mane jos matos normaliai, tai nelabai ir pergyvenu. :D
man L'Oreal Voluminous kol kas geriausias, kokį turėjau. ;} tik tiek, kad baiginėjas jau, bet planuoju pirkt darkart, vienintelis tikęs man 100%. šepetukas patogus, geros formos, prieina prie kiekvienos blakstienos, gerai atskiria, tankina, ilgai laikosi, nenubyra, ilgina, šiaip yra šlapios konsistencijos, tai žmonėms, mėgstantiems sausesnius tušus, minusiukas čia turėtų būt, bet man kaip tik tokie patinka, galima daugiau apimties blakstienoms pridėt, ypač jei moki normaliai dažyt. ir kaina prieinama, mažesnė, nei L'Oreal visų naujesnių (nors ir tie neperbrangiausi), man asmeniškai dauguma, ėjusių po jo, nepatinka tuo, kad didžiulis šepetukas (bet va tokių kaip Lash Stiletto irgi nemėgstu šepetukų, per plonas, nemanau, kad apimties daug suteiktų, beet čia tik mano spėjimas, nebandžiau niekad), o su tais uber storais tik apimtį pridėt gali, kiekvienos blakstienos atskirai nepadarysi taip, kaip nori, tai ne kažką. db galvoju, gal kokį YSL tušą pirkt, bet bijau nusivilt, tuo labiau, kad kaina palyginus didelė, o už prieinamą kainą man labai gerą tušą jau radau. ;l norėjau dar kažkada Maybelline Falsies pabandyt, daug kas giria, kaina maža, bet užteko draugės tušą pradaryt ir kaip ir praėjo noras pirkt jį. :D dvokia žiauriai, o man čia diiidelis minusas tušui, apskritai Maybelline tušai tikrai atitinka kainą, nei mažiau, nei daugiau, anyway, jei rasčiau nuolaidą kur nors Falsies, galbūt ir pagriebčiau, vien iš smalsumo. :D O apie One by one tik blogus atsiliepimus esu girdėjus, apskritai manęs netraukia guminiai šepetėliai. dar galvoju MUF Smoky Lash pabandyt.
Reiškias kiekvienam skirtingai. Tada visos rekomendacijos niekam vertos, nes kas vienam tinka, gali tau netikt. Kaip dabar. Bet man tas tušas pasaka. Apimties suteikia, ilgina ir svarbiausiai gražiai padažo. Paskutinį kartą redagavo meowolf 2011 Bir 22, 19:29. Iš viso redaguota 1 kartą.
kiekvienom blakstienom skirtingo šepetėlio reikia,jis realiai yra svarbiausias faktorius.Pats dažas nelabai daug įtakos turi.Storom,ilgom blakstienom labiau tinka stori šepetėliai,mažesnėm,trumpesnėm - ploni arba apvalūs,žodžiu smulkesni.Tarkim Maybellino geltonas toks tušas yra,nepamenu pavadinimo(su storu šepečiu)mano draugei buvo tobulas,man - tragiškas.Ir beje,Lash Stiletto man visai neblogas buvo.
tai dvokas dažniausiai reiškia pasibaigusį galiojimą,nebent tas tipiškas tušo kvapas smirda tau. apie Maybelline Colossal matyt kalbi. ;} tai kad realiai visoms blakstienoms visi šepetėliai tinka, rinktis jį reikėtų pagal tai, kokio rezultato tikies. man reikia ir tankių, ir ilgų, ir atskirtų blakstienų, tai ieškau tankių šerelių, neperstoro, kad ilgintų, ilgo šepetėlio, dar geriau, kai poruoju tušus, nes šiaip tie all in one kažkaip nežavi manęs. dažas irgi daug lemia, pati jo kokybė, galų gale, man kažkaip ne px, ką dedu ant blakstienų, tai norisi tokio, kuris neapsunkintų, ilgai laikytų, netrupėtų ir būtų LABAI juodas, bent man asmeniškai. ir jo, man nepatinka įprastas tušo kvapas, specifinis jis man toks, Maybelline dauguma tušų atsiduoda tuo kvapu, Voluminous man dar ir dėl kvapo patinka, niekad neatkreipiau dėmesio, kad dvoktų. :D o YSL sako, kad kvepia tušai, pačiai neteko pauostyt, bet vien tai mane gundo, labiausiai Faux Cils norėtųs pabandyt.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |