Diskusijos Grožis ir sveikata

Blakstienos

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 21:39

apie Maybelline Colossal matyt kalbi. ;}

taip. :)
tai kad realiai visoms blakstienoms visi šepetėliai tinka, rinktis jį reikėtų pagal tai, kokio rezultato tikies

mano blakstienos yra trumpos,šviesos tai storas šepetėlis lipdo jas,neatskiria,o netgi kaip tik,sukabina,na žodžiu baisiai. :) Nesu dar radus storo,man tinkančio tušo. Naudoju apvalų šepetėlį,tai jis kiekviena blakstieną apima,pailgina ir po to dar pastorina,be to apatines labai patogu padažyt.Tik kad pats dažymo procesas ilgai užtrunka.
dar geriau, kai poruoju tušus

jo,šitas irgi padeda. :)
. dažas irgi daug lemia, pati jo kokybė, galų gale, man kažkaip ne px, ką dedu ant blakstienų, tai norisi tokio, kuris neapsunkintų, ilgai laikytų, netrupėtų ir būtų LABAI juodas, bent man asmeniškai.

perku tušus nuo 30 iki 50litų,tai kažkaip nemanau,kad ten batų tepalo lygio dažą deda,gla klystu,nesidomėjau net tiesą sakant.
Šiaip man vienintelė problema su tušu yra galiojimo laikas,nes retai dažau,tai beveik pilną buteliuką išmest tenka. :/ Nes kai baigias glaiojimas,po to ir pats tušas prastas tampa - trupa,smirda ir t.t.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 22:41

kiekviena firma vis kitokių dalykų deda, manau, šiandien žiūrėjau L'Oreal tušų sudėtį, bet nu tiek visokių nežinomų žodžių, kad patingėjau verstis.. :D Aš ir tušus perku maždaug tokių kainų, bet va tarkim Rimmel esu turėjus, tai tikrai žymiai lievesnis pats dažas pasirodė, nei kokio MaxFactor, kuris man irgi įspūdžio nepaliko, trumpai kažkaip laiko, o man čia dar vienas minusas. žodžiu, daug aspektų yra, pagal kuriuos vertinu tušus, db skaitau visokius reviews ir galvoju, ar verta investuot į ką nors brangesnio, nes susigundžiau jau ir Lancome Hypnose :D tai kaip ir trys apsvarstymui, bet nu tikrai lb gaila būtų 70-100Lt išmest ant lievo produkto..

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lie 06, 19:40

Tušą naudoju retai, turiu Maybelline 'define lash' ar kažkas panašaus ir Essence. Abu pakankamai geri, man svarbu, kad kažkiek paryškintų blakstienas, daug kai netepu, nes remias į stiklus, tai pats tas : D keistaaai dar, nes pastebėjau, kad patankėjo blakstienos ; D nieko ypatingo atrodo, nenaudojau, bet ir paryškėjo ir patankėjo, faaaaainiai (;

Vartotojo avataras

xytte

Įsijaučiantis

1,835.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 06, 22:54

Nieko nenusimanau apie tušus, nes nenaudoju. Bet mano klasiokė tai oho. Blakstienos kaip netikros, iš reklamos tokios. Klausiu ką tu darai, ta sako : ai visais ( dažniausiai keturiais) tušais pasitepu... Bet tikrai neblogas efektas.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Lie 06, 22:59

Pažįstu ir aš tokią, bet kam to reikia? Tą prasme- penkių tušų ant akių, kai ir vieno gali užtekti tam jau super efektui.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 11, 20:05

Tam kad vienas tankinantis, kitas riečiantis dar kitas apimties suteikiantis ir pan ;DD

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 11, 20:44

mano šiaip ilgos blakstienos, tai džiaugiuosi. bet naudoju pati faberlic tušą, nes dar labiau pailgina ir gražiau atrodo B)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 11, 21:05

Tą prasme- penkių tušų ant akių, kai ir vieno gali užtekti tam jau super efektui.

geriau tušas su viena,bet veikiančia funkcija,negu vienas su daug prastų efektų(ir tankina,ir ilgina,ir storina).Todėl neretai panelės nusiperka pora tušų (vieną tik ilginantį,kitą tik storinantį ir pan.) ir gauna puikų efektą. :)

Vartotojo avataras

Serenity

Aktyvus dalyvis

Kaunas

8,152.32 Lt

Standartinė » 2011 Lie 11, 23:05

Nenaudoju,nors ir jau 16 metu,nenoriu nuo jaunystes odos gadyti,dar mama barasi,tipo(ka cia dazaisi atrodai kaip ragana visai netinka) :) nepatinka man tie tusai...kitos maciau 12 metu pasidazo :cry:

Vartotojo avataras

p.ant3rra

Lankytojas

297.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 12, 00:20

Turiu du tušus kaškokius iš Avono. Retkarčiais pasidažau.

Vartotojo avataras

Danni^

Dalyvis

2,863.29 Lt

Standartinė » 2011 Lie 12, 13:44

Naudoju kažkokį tušą ''One by one'' raudoną , bet turiu minusą blakstienos pas mane visiškai nesiriečia taip , kad man jis nelabai padeda tik paryškina blakstienas. :D

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 12, 15:07

Draugė buvo irgi nusipirkus kažkokį tušą "one by one" kurį reklamuoja per tv tai sakė už 5lt butų geresnį nusipirkus ;DD
O pati prieš kelias dienas nusipirkau tušą Maybelline "the colossal volum express" tai labai juo patenkinta, nes blakstienas tai tikrai užriečia ir šiaip susigundžiau, nes tuo metu droge buvo nuolaida.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 12, 17:50

bet turiu minusą blakstienos pas mane visiškai nesiriečia taip , kad man jis nelabai padeda tik paryškina blakstienas

jeigu neriestos blakstienos ir eina į apačia ar tiesiai,tai išvis manau geriau nedažyt,nes kiek esu mačius,tai paryškina ir išvis kvailai atrodo.O tas prietaisas,kur riečia, irgi nepadeda?

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 12, 17:50

bet turiu minusą blakstienos pas mane visiškai nesiriečia taip , kad man jis nelabai padeda tik paryškina blakstienas

jeigu neriestos blakstienos ir eina į apačia ar tiesiai,tai išvis manau geriau nedažyt,nes kiek esu mačius,tai paryškina ir išvis kvailai atrodo.O tas prietaisas,kur riečia, irgi nepadeda?

Vartotojo avataras

Eglekas

Įsijaučiantis

1,147.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 13, 10:25

magfi rašė:Beveik nenaudoju tušo, tik kartais :D . Turiu kažkokius du.

Va aš irgi šiaip nelabai man matosi nes labai juodos mano ir tankios :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių