Įvairūs Studijos, mokykla

Gyvenimas barake

Vartotojo avataras

Edna

Įsijaučiantis

Vilnius

1,294.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 10:11

JinXine rašė:Chebrike, o pvz. galima baraką gauti gyvenant tam pačiam mieste? Aš pvz. šiauliuose gyvenu ir labai norėčiau pabėgti nuo tevų į studentišką baraką :D Gal kas iš šiaulių esat ir žinot kas, kur ir kaip?

Nu pavyzdžiui mano grupiokė vilnietė, gavo baraką Vilniuj :) Tai šansų gal yra. Jei bus atliekamų vietš, manau tikrai gausi.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 11:26

Aš tai kai varysiu mokytis gausiu baraką, nes tikrai man jį turės skirti. Laukiu nesulaukiu kai teks savo kailiu patirt, koks barake gyvenimas ;D

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 12:57

Jinxine, turėtum gaut, nes barakai šiaip beveik visi turi vietų, nes žymei mažiau studentų, ir daug gyvenančių butuose yra. :)

Vartotojo avataras

Edna

Įsijaučiantis

Vilnius

1,294.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 14:25

jo, dabar studentai mandresni, iškart butus nuomuojasi, nes dažniausiai galvoja, kad vietos negaus barake :) o vietų barake paskui ojojoj kiek tuščių lieka

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 15:57

Tai jeigu barake kainos tokios pat, kokios bute, tai kam ir renkasi, tuo labiau susimeti dviese į butą ir gyveni pigiau nei barake, nes ir barakuose kainos sukeltos, daugiau nei pusę nerenovuoti.

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 16:21

Apie kainas galiu pasakyti tik tiek, kad bent jau Vilniuj neįmanoma rasti taip pigiai gyvenamosios vietos. Na, laimės atveju dar galima rasti, kad nuomos kaina būtų daugmaž panaši, bet šildymo bei karšto vandens kainos kokios.. Girdėjau, kad šiais metais dar labiau pabrangs.;)
Barako vienas iš privalumų yra tai, jog tėra abonentinis mokestis ir gali maudytis, kiek tik nori, virti, kiek nori, o sėkmės atveju ir šiltame kambaryje žiemą gyventi.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 17:23

Tai bet ne visi tie Vilniaus barakai surenovuoti, tu galvoji jei nerenovuotas tai vistiek ten labai šilta žiemą? No way. Šiaip ištikro apie Vilnių nekalbu, nes Lietuvoj turbūt tai vienintelis miestas, su dvigubom kainom :) Ten išvis nieko pigaus nėra. :)

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 17:53

Na, aš kalbu tik apie tuos, kuriuos žinau: VU, VGTU bei MRU barakus. Šiaip daugumą dabar labai aktyviai renovuoja, tai būtų įdomu išgirsti, kurie konkrečiai yra labai baisioj ir blogoj būklėj.:)

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 17:55

į bendrabutį nėjau, nes baugu buvo vien nuo minties, kad visada reiks būt su žmonėm ir niekur nepabėgsi. Nuomojuosi kambarį treti metai, moku fiksuotą mokestį, tai galiu naudot visko kiek noriu, namas naujos statybos, butas gražiai kokybiškai įrengtas, kondicionierus, šildomos grindys, etc, kambariokas, kuris mane globoja, pilnos teisės į svetainę ir moku 300 lt. tai rast įmanoma. ktu bendrabučiai pakankamai apverktini, bet žmonės ne komforto ten ieško. atperka sako viską linksmybės ir akademinė nauda.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 23:48

Žinau Klaipėdos barakų stovį, nieko gero, nė vieno renovuoto.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 19, 11:00

Na dėl KTU stovio tai tikrai ir aš girdėjau žmonės skundžiasi. ; D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 07, 22:25

balti.drambliai rašė:Na, aš kalbu tik apie tuos, kuriuos žinau: VU, VGTU bei MRU barakus. Šiaip daugumą dabar labai aktyviai renovuoja, tai būtų įdomu išgirsti, kurie konkrečiai yra labai baisioj ir blogoj būklėj.:)

Jokios naudos iš renovacijos. Pati VU bendrabuty gyvenu. Pro plastikinius langus vėjai švilpia, sienos pelija (jei žiemą langus užsandarini su lipnia juosta). Persikėliau į kitą kambarį, tai iki šiol ant kilimo atsisėdusios pietaujam, nes stalų dar neatnešė. Bendrabutis lieka bendrabučiu. Aišku, mano bendrabuty sąlygos vistiek 10x geresnės nei kituose.
Nežinau... Dabar labai fainas kambariokes gavau, tai nebenoriu išsikelti.

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 00:10

Galvoju eit y baraka gyvent ar ne,bet čiuju kad neisiu;/

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 11:46

Fobija. rašė:Na dėl KTU stovio tai tikrai ir aš girdėjau žmonės skundžiasi. ; D

KTU barakai klaikūs... :D visi draugai skundžiasi

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 3 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 3 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių