Nu pas mus irgi taip yra.
Nemėgstu girtis bett..
Galiu pasakyti, kad mokytojai mane mėgsta.
Nu nėra dar nei vienas mokytojas ant manęs šaukęs.
Bet jau pradėjo retkarčiais 'užknist' tas mokytoju dėmesys...
Amžinai man visur ir visada eit ir daryt ir pnš.
Bet džiaugiuosi (:
Mokytojų numylėtiniai
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
mano nuomone,tokie numylėtiniai ir turėtų būti.be to,tai net negalima vadinti numylėtiniais - tiesiog jeigu mokinys nori mokytis,klausosi,netrukdo pamokos,ir net nesvarbu kokiais pažymiais tą dalyką mokosi - jis bus labiau vertinamas ir jį galbūt kada nors net paleis iš pamokos,ar pakels pažymį.
D Aišku,viskas turi būti su ribom,ir išimčių pasitaiko. Čia kai rašėm rašinį, mokytoja viską padiktavo Tomui, na pirmąjį sakinį, aš tą patį parašiau, man nubraukė ir parašė nelogiškas sakinys. kad ir apie tą patį Tomą, jis nesimoko, bet mokytojom į šikną lenda tai ir padeda jam, per mokytojų diena neša šokoladus ir pan...
Naturalu, mes juk kiekvienas turim simpatijų ir antipatijų. Mokytojai irgi žmonės
Taip, kad visai nepykstu dėl tų numylėtinių, o dar pastebėjau, kad mokytojui patinka mokiniai, kurie gerai nusimano apie dėstomą dalyką O jei ne (?) man nesvarbu, man tiesiog svarbu išlaikyt gerus vidurkius, o myli mane ar ne mane tai jau antras planas:D Visai kitaip būna su antipatijom ypač jei ji yra ryškiai matoma vat su antipatijom, tai cia jau tikrai negerai, nes preitoj mokykloj buvo mokytoja kuri manes ziauriai nemego, per kontra viska man pasako moksliuke, jin 10 gauna, as 5, nes klaidu atranda, siaip nesem projektus, visiem 10 parase, man neirase. su tom simpatijom tai na taip naturalu, bet kai jau antipatijos tokios kad specialiai sodina...
na pas mus yra mokiniai, kurie patinka mokytojams, bet nėbūna, kad pakelinėja pažymius ar kažkokias nuolaidas daro.. vat tik yra taip, kad vienas mano klasiokas yra mokytojos sūnus, jis visiškai nieko nesimoko, tačiau mokytojos jam dvejetų nerašo, arba iki teigiamo kaip nors ištempia arba išvis neparašo. juokingai atrodo, kai sako kiekvieną pam a'aš tau 2 parašysiu', o niekaip ir nerašo, nors kitiem iškart už nepadarytus nd įpila.
![]() Pas mus kai kurios mokytojos turi numylėtinius, kai kurios ne, aš esu anglų kalbos mokytojos numylėtinis, pažymio nepakelia, bet patinka jai kad moku gerai anglų ir mokinuosi
![]() manęs tai numylėtiniai dažniausiai neužknisa (nu nebent jeigu jau visai neteisingai pakelia pažymius), didesnė nesąmonė yra kai nemėgsta ko nors. kaip lietuvių mokytoja, keliu ranką ir nereaguoja beveik niekada, pamėto vis kokią repliką, kaip jai mano egzamine nepatiko nei rašinys, nei kalbėjimas ir tt
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

D Aišku,viskas turi būti su ribom,ir išimčių pasitaiko. 

vis atrandu žmogų, kuris mane išklauso, be to ir tų problemų labai daug neturiu