Įvairūs Studijos, mokykla

Mokytojų numylėtiniai

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Spa 02, 22:21

Nu pas mus irgi taip yra.
Nemėgstu girtis bett..

Galiu pasakyti, kad mokytojai mane mėgsta.
Nu nėra dar nei vienas mokytojas ant manęs šaukęs.

Bet jau pradėjo retkarčiais 'užknist' tas mokytoju dėmesys...

Amžinai man visur ir visada eit ir daryt ir pnš.

Bet džiaugiuosi (:
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Spa 02, 22:21. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 05, 15:29

Va, atsiminiau kad mane užknisa kad kai mokytojai aiškina kažką, tai vistiek daugiau žiūri į tą kuris mokosi. Tai kai į tave žiūri, visada turi linksėt nes kitaip žiauriai kvailai gaunas ir mokytojas galvoja kad nesupranti. ; DD

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 12, 17:49

mano nuomone,tokie numylėtiniai ir turėtų būti.be to,tai net negalima vadinti numylėtiniais - tiesiog jeigu mokinys nori mokytis,klausosi,netrukdo pamokos,ir net nesvarbu kokiais pažymiais tą dalyką mokosi - jis bus labiau vertinamas ir jį galbūt kada nors net paleis iš pamokos,ar pakels pažymį. :) Juokingi man tokie 'moksleviai',kurie tik dūra stumia per pamokas,niekas jiem neįdomu,ir po to pyksta kodėl nemyli jų,o myli kitus,kodėl numylėtajam aiškina daugiau,o tam nemylimajam mažiau. :DD Aišku,viskas turi būti su ribom,ir išimčių pasitaiko. :)

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 17, 20:34

Čia kai rašėm rašinį, mokytoja viską padiktavo Tomui, na pirmąjį sakinį, aš tą patį parašiau, man nubraukė ir parašė nelogiškas sakinys. kad ir apie tą patį Tomą, jis nesimoko, bet mokytojom į šikną lenda tai ir padeda jam, per mokytojų diena neša šokoladus ir pan...

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 20, 22:58

Naturalu, mes juk kiekvienas turim simpatijų ir antipatijų. Mokytojai irgi žmonės
Taip, kad visai nepykstu dėl tų numylėtinių, o dar pastebėjau, kad mokytojui patinka mokiniai, kurie gerai nusimano apie dėstomą dalyką
O jei ne (?) man nesvarbu, man tiesiog svarbu išlaikyt gerus vidurkius, o myli mane ar ne mane tai jau antras planas:D
Visai kitaip būna su antipatijom ypač jei ji yra ryškiai matoma

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Lap 21, 01:06

Manęs nei vienas mokytojas nemėgsta. :D nes nuo vaikystės išsišokus merga buvau. :D

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 30, 22:15

vat su antipatijom, tai cia jau tikrai negerai, nes preitoj mokykloj buvo mokytoja kuri manes ziauriai nemego, per kontra viska man pasako moksliuke, jin 10 gauna, as 5, nes klaidu atranda, siaip nesem projektus, visiem 10 parase, man neirase. su tom simpatijom tai na taip naturalu, bet kai jau antipatijos tokios kad specialiai sodina...

Vartotojo avataras

nolifer.

Apšilinėjantis

401.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 02, 19:08

Pradinėse klasėse aš buvau numylėtinė, bet neturėjau hater'ių : D
O dabar numylėtinis ne kas kitas, o direktoriaus sūnus. Rimtai. Bet tai niekas mūsų klasėje į tai nekreipia dėmesio sakyčiau.

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 03, 16:59

na pas mus yra mokiniai, kurie patinka mokytojams, bet nėbūna, kad pakelinėja pažymius ar kažkokias nuolaidas daro.. vat tik yra taip, kad vienas mano klasiokas yra mokytojos sūnus, jis visiškai nieko nesimoko, tačiau mokytojos jam dvejetų nerašo, arba iki teigiamo kaip nors ištempia arba išvis neparašo. juokingai atrodo, kai sako kiekvieną pam a'aš tau 2 parašysiu', o niekaip ir nerašo, nors kitiem iškart už nepadarytus nd įpila. ;D

Vartotojo avataras

iNsan

Apšilinėjantis

Kaunas. Lietuva.

1,363.89 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 04:02

Pas mus kai kurios mokytojos turi numylėtinius, kai kurios ne, aš esu anglų kalbos mokytojos numylėtinis, pažymio nepakelia, bet patinka jai kad moku gerai anglų ir mokinuosi :) Ir esu savo auklėtojos numylėtinis, ji mano kad užaugęs būsiu ministras pirmininkas xD

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 14:26

Numylėtiniai s.u.c.k.s... Pats esu lyg ir numylėtinis poros mokytojų, nu bet taaaaaaip biesina...

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 15:21

SorrowBoy mane irgi tai nervina, tačiau kartais tai labai naudinga :) ypač kai reikia paprašyt ko nors

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 19:05

Na taip. Tarp mokytojų, beje, paistaiko ir tų, kurie problemas supranta, kai nėr kam pasipasakoti. :roll:

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 19:07

rimtai?? tai visai gerai, kad tokie supratingi mokytojai.. bent man dar nėra tekę išsipasakoti kokiai nors mokytojai ;) vis atrandu žmogų, kuris mane išklauso, be to ir tų problemų labai daug neturiu

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Geg 23, 17:51

manęs tai numylėtiniai dažniausiai neužknisa (nu nebent jeigu jau visai neteisingai pakelia pažymius), didesnė nesąmonė yra kai nemėgsta ko nors. kaip lietuvių mokytoja, keliu ranką ir nereaguoja beveik niekada, pamėto vis kokią repliką, kaip jai mano egzamine nepatiko nei rašinys, nei kalbėjimas ir tt

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias