Na, manau kad visiem teko susidurti su tokia situacija. Kiekvienas mokytojas visada iš klasės išsirenka kokius nors numylėtinius, ir jų klausinėja visada, kartais pakelia pažymį ir t. t. Na tai ką apie tai manot? Jūsų neužknisa?
Kažkada su draugėm dar apkalbėjom, kas yra kiekvienos mokytojs numylėtiniai. Ir tą labai lengvai galima pastebėt. Mane tai daug maž dauguma mokytojų mėsta. Rusų mokytoja, tai dažnai paklausia manęs, nors aš rusų tai nieko absoliučiai nesigaudau. Visišką nesąmonę pasakau, ir inai man atskirai aiškina tą pačią taisyklę, o kai kitas kas nors pasako neteisingai, tai tik pataiso, ir viskas. Arba kažkada iš tos pačios rusų atsakinėjom, ir kalbant vienam klasiokui aš pagalvojau nu tai ir aš panašiai gausiu. Jis gavo 6. Manau atsakinėjau gal vos vos gerėliau, bet gavau 10. Įdomu. ; DDD Ir dar labai nekenčiu vieno dalyko iš matiekos. yra vienas toks bernas kuris gerai mokosi. Ir jis visada kalba per pamoką, visiem trukdo, tipo bajerius skaldo, iš visų šaiposi kai ne taip išsprendžai ir t t bet mokytoja jam nieko nedaro. O tik toks kitas klasiokas pradėjo kalbėt pašnibždom, jį išvarė. Nu ir pasakykit kur pasauly teisybė?
Mokytojų numylėtiniai
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Pas mane jau vyresnėse klasėse tas irgi buvo.
Pasiėmiau fiziką tik dėl valandų skaičiaus, nes man jos nereikėjo. B lygiu. Ir susidubliavo su biologija, nu jos irgi nereikėjo, bet ėmiau nes nelabai žinojau ko noriu. Ėjau A lygiu. Tai nuėjau pas fizikos mokytoja ir sakau: "Mes turime dvi pamokas per savaitę, bet viena man dubliuojasi su biologiją. Ar galėčiau į ją neiti? Nu aš viską nusirašyčiau." ir t.t. O jin atsako: "ne. Jei būtum Neringutė, galėtum" O ta Neringutė - tai belekaip gera mokinė. Ten vos ne kompas. Viską žino, bet visada sako, kad nežino. Draugų klasėje 0 buvo. Viena pati visada... nu tokia keistuolė klasėje buvo.. nusirašyti niekada neduodavo. Jau neduok dieve su ja atsisėsti jeigu esi prastesnis mokinys. Tai pasijutau vos ne š*** vietoj pasišnekėjus su fizikos mokytoja. Iš pradžių manęs mokytojos žiauriai nemėgo. Už bet kokį š iš klasės norėdavo išvaryt, bet paprasčiausiai reikia parodyt, kad moki jo pamoką ir tiek. Dabar tas "mėgimas" net užknisa ; D Pažymio kelt niekad nekelia, bet jei reikia iš pamokos išeit bent įmanoma susitart. Išvis pas mus įprasta ne mėgiamą mokiny iškelt, o nemėgiamą pažemint ir sutrypt.
manau mokytojams svarbiau mokslai,o ne elgesys. Man išvis tarkim kur dabar mokausi. Tai nebūna tokių dalykų. Yra, kad labiau mėgiamas ir pan, bet niekada neteisingai nevertina. Nes sistema yra tokia, kad bet kada tavo darbą gali patikrinti. O jei neteisingi vertini ir batai...
O vidurinėje... kas ten žiūrės... Tai jums jėga, nes paimkim pavyzdį sakykim iš ketvirtadienio anglų pamokos. Aš dažnai už savo klasės draugę gaunu vienu pažimiu blogesnius įvertinimus ir anglų mokytoja nusprendė tą dieną mus įvertinti už dalyvavimą pamokoj. Piz ė, nors elgiausi taip pat kaip draugė, bet gavau 9, o ne 10, kaip ji...
Su savimi nešiojuos nuostabią aurą - turiu talentą tiesiog žvilgsniu užsitraukt tą vadinamąjį užsisėdimą.
Bet kad pergyvent, tai jau juokinga,juk ne mokytojams gerintis į mokyklą einu, o mokytis, tai man dzin, ar vertinimas bus pamažintas, svarbiau, kas galvoj liks. Ir aplamai, džiaugiuosi, kad nebuvau mokytojų numylėtinė.(dabar, perėjus į gimnaziją,tai išvis - visi esame lygūs, nėra cackinimųsi su išskirtiniais). Aš praeitais metais buvau matematikos mokytojos numylėtinė. Ogi todėl, kad ji buvo mano brolio auklėtoja ; DD. Mokslo metų gale man net į pamokas leisdavo neit. Nu aišku prisidėjo ir tas, kad matematiką visada gerai mokėjau, bet kitų gerai mokančių neišleisdavo. O pavyzdžiui biologijos mokytoja manęs kaip tik nemėgsta. Bet kas svarbiausia - ir pažymiai nuo to kenčia ; //.
Taip realiai jeigu gera mokykla. Ir tarkime, tu pasiimi biologiją A lygiu, o mokytoja tau kai muša pažymius tai žiauriai, tai per egzaminą jeigu tu gausi daug procentų, o tavo vidurkis buvo mažas, kils įtarimas mokytojai. ;} nes nebūna taip, kad visada pažymiai blogi, o per egzaminą tai va šnai ir koks 80 procentų. ;}
Gal ir apgailėtina, bet manau daug kas džiaugtųsi jei jiems keltų pažymius. O šiaip nežianu kaip aš ten viską susakiau, bet esmė kad mokytojai su vaikais elgiasi, moko ir vertina labai skirtingai, ir palanku man tai ar ne, geriau su visais elgtųsi vienodai. aš tai kažkaip per viduriuką esu.
![]() Mane tai labai nervina rusų mokytoja, kuri turi numylėtinį. Per pirmą mokslo metų pamoką jis jai pasakė, kad moka gerai kalbėt rusiškai, bet jam su rašyba sunkiai sekasi. Tai mokytoja sako: -Nu nieko, tau padarysim nuolaidų.
Neesmė, kad pusė rusų grupės vos kelis žodelius išlemena, jau nekalbant apie rašymą, bet jiems tai nuolaidų nedaro.
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |