Įvairūs Mistika

Bloga akis, gera akis

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Kov 08, 22:11

Gabe7 rašė:nebūna. :) visos tos nesąmonės kurias rodo per tv,tai tiesiog saviitaigos pagalba,magija čia ne prie ko.

Noriu paklaust tik vieno dalyko ar tu nors kiek rimčiau esi pasidomėjus ezoterika?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 08, 22:29

Ką dažniausiai rodo tą aš ir matau

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Kov 08, 22:49

Noriu paklaust tik vieno dalyko ar tu nors kiek rimčiau esi pasidomėjus ezoterika?

taip,dabar jau nebe,bet yra tekę bendrauti su atitinkamais žmonėmis.
Gabe7, būna, ir prie ko tas teikas? Šiaip aš tau nebeatsimenu kada tokia tema rodė ką nors per televiziją, nes paskutiniu metu yra tik antano vestuvės ir šedžius.

nu taigi parodo karts nuo karto, maždaug "Rusijos glūdumoje gyvena burtininkė,išgydė tokias įžymybes kaip [įsirašykit patys],dar 5 žmones pagydė nuo vežio ir sutiko mum duoti interviu". :D kiekvienas tne nuėjęs jau tiki,kad padės (nes ala,kitiem padėjo) o saviitaiga padeda nuslopinti arba išnaikinti vėžį,bet aišku ne taip dažnai,kaip teigiama. :)

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 09, 12:01

šiaip yra pagrindas tiketi tuom, kai turi patirties.
pavyzdžiui kažkiek ir as tikiu, nes kiek man pasakojo mano mama tai kazkokia cigone paemus mano rankas pyktu zvilgsniu nuziurejo dar vaikysteje nes turejo kaskokiu nesutarimu su mama. Tai ir iki siol man daug kas pasako kad man rankos ne is tos vietos auga :D nes daznai ismetu is ranku ka nors, sulauzau, pastoviai susizeidziu rankas.
Visokiausiu prietaru yra, kad kei nori apsisaugoti nuo blogu akiu tai prisisege kur nors rubuose nesioja 'spilka' 'nezinau kaip taisiklinagi istart. Tu blogu akiu dazniausuiai saugosi nescios moterys.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Kov 09, 16:12

nes daznai ismetu is ranku ka nors, sulauzau, pastoviai susizeidziu rankas.

tai gal žioplumas kaltas,o ne akys?

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 10, 11:34

Kaip kam atrodo :)
As neklausiau nei vieno nuomones, matei nors viena klausiamaji zenkla? Taip kad pasilaikyk savo nuomone sau :)

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 12, 15:17

pfff. Forumas ir skirtas reikšti savo nuomonę ;D nu čia dabar kas

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2011 Kov 12, 15:22

Mėgstu ir aš žiūrėt į žmonės kol jie atsisuka :D Dažniausiai žiūriu i pakaušį tai kai atsisuka akys susiduria :D

Vartotojo avataras

Blacker

Patyręs forumietis

ne miestas ;D

1,224.27 Lt

Standartinė » 2011 Bal 27, 20:12

Na aš manau, kad nužiūrėti gali ne kiekvienas. Tiesiog yra žmonių, kurių "blogos akys". Buvau ne kartą nužiūrėta. Ir mažytė, kai dar kūdikis buvau, ir jau vyresnė, dabar. Taip yra. Tik kol kas nemoku atskirti tokių žmonių. O va mano mama moka ; D skamba kvailokai ir keistai, bet taip yra, tikiu tuo. Ne kiekvienas gali, bet tikrai yra galinčių nužiūrėti. Bent jau aš tuo tikiu.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių