|
‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 05, 22:36
Senovėje akis buvo laikoma langu, pro kurį į kūną patenka siela ir jį palieka. Ir dar buvo tikima, kad tuo pačiu keliu žmonės gali apsikeisti juose gyvenančiomis "geromis" ir "blogomis" dvasiomis.
jeigu "senovė" būtų apibrėžta tiksliau ir nurodyta civizlizacija ar gentis,tada gal,bet,mano žiniom,akis niekada nebuvo susieta su mentaliniu pasauliu. gerų ir blogų dvasių nebūna.Taip pat nebūna blogos ir geros akies.Taip pat nebūna juodos ir baltos magijos.Taip pat nebūna piktųjų ir gerųjų raganų.Niekas neturi skirstymo.Visų šių padarų veikimas yra vienodas.  čia tas pats kas įsipjaut peiliu.Ar tada peilis tampa blogas ar geras? Tuo ne kartą Indijos džiunglėse įsitikino prancūzų gamtos tyrinėtojas Levolanas.
apie jį nėra nė vieno straipsnio. Gamtos tyrinėtojui prireikė milžiniškų pastangų, kad būdamas pusiau paral- yžiuotas pakeltų ginklą ir iššautų į "hipnotizuotoją".
paralyžuotas žmogus negali nieko daryti. žvilgsnis - jis gali padaryti nepataisomą žalą tiems, į kuriuos yra nukreiptas.
kokiu tikslu jis siekia pakenkti? kad, nors trumpam nukreipus žvilgsnį į šoną nuo gyvūno vyzdžių, jis iš karto "grįždavo į save"
oi šito net nebuvau perskaičius.  čia daugmaž pažiūri į gyvūną ir jo siela atsiskiria nuo kūno?  o dėl to,kad žiūrint įvykdo komandą tai čia nieko naujo.jeigu nuolat mokant kamndą žiūri gyvūnui į akis,vėliau kai į jį žiūri jis jau supranta,kad turi atlikti komandą. Taip yra dėl to, kad tarp mūsų ir mūsų priešo sąmonės nusistovi pastovus abipusis ryšys
būtų įdomu sužinot apie kokį ryšį čia kalbama.  Ir kaipgi kiti apsišvies, jei internete nieko nėra?
naaa be interneto dar egzistuoja taip vadinamas realus pasaulis.Gal teko girdėti?  tai bent svarbiausius faktus parašyk iš savo galvos, arba tada paneik šių faktų teisumą.
paneigiau aukščiau. 
--------------------------------------
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Kov 06, 15:35
1)Na, gal juodosios ir baltosio magijos ir nėra, bet geroji ir blogoji tai tikrai yra. 2)''paralyžuotas žmogus negali nieko daryti.'' - ten parašyta kad pusiau paralyžuotas. 3)Na dėl tų gyvūno vyzdžių tai nžn, čia durnai pasakysiu bet mano klasiokės katinas tikrai reaguoja į akis, jei į jį pikrai žiūri, tai jis bėga ir šoka į tave. 4)Hm, realusis? Koks čia? ;n 5)''.Niekas neturi skirstymo'' - nu šiaip turi
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 06, 19:30
1)Na, gal juodosios ir baltosio magijos ir nėra, bet geroji ir blogoji tai tikrai yra.
nėra,viskas priklauso nuo panaudojimo.be to juoda/balta ir geroji/blogoji yra sinonimai. 2)''paralyžuotas žmogus negali nieko daryti.'' - ten parašyta kad pusiau paralyžuotas.
tai kodėl toks stiprus žvilgsnis tik pusiau paralyžavo?  5)''.Niekas neturi skirstymo'' - nu šiaip turi
magijoje skirstymo nėra. 
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2011 Kov 06, 19:43
hm. Gabė man pradeda patikti, dauguma jos argumentų tikrai geri
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Kov 06, 20:15
''nėra,viskas priklauso nuo panaudojimo.be to juoda/balta ir geroji/blogoji yra sinonimai.'' - Nu tai pagal panaudojimą ir yra skirstomi, po velniais. Žinok nežinau ką reiškia sinonimai. ''tai kodėl toks stiprus žvilgsnis tik pusiau paralyžavo? '' -  (kaip juokinga.) Tai čia aš tavęs turėčiau klausti, gi tu žinovė o ne aš ''magijoje skirstymo nėra.'' - nu tai tu įrodyk o ne pavyzdžių pateik. kodėl gi pagal panaudojimą magija negali būti skirstoma? Gali.
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2011 Kov 06, 20:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 07, 00:46
Tai čia aš tavęs turėčiau klausti, gi tu žinovė o ne aš
negaliu atsakyti apie tuos dalykus,kurie neegzistuoja. nu tai tu įrodyk o ne pavyzdžių pateik. kodėl gi pagal panaudojimą magija negali būti skirstoma? Gali
puikus pavyzdys su peiliu.Jeigu įsipjauni į pirštą,peilis tampa blogas ar geras?  nesvarbu,ar nuduri žmogų su juo,ar pjaustai daržoves,peilis lieka peiliu.Tas pats su magija.Tokie skirstymai skirti daugiau bukų protų pritraukt.  Beje,aš tiesiog pasakiau kaip yra,galite ir toliau tikėti,kai kuriems tai padeda gyvenime. 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Kov 07, 14:41
Įrodymo neišgirdau, ir vėl pavyzdys, net pati taip parašai: puikus pavyzdys su peiliu. Ir, beje, regis kalbam apie magiją, o tu tik parašai kad su ja tas pats. Nu tai aš irgi galiu taip pat argumentuot: Šis forumas suskirstytas į Forumo veiklą, narius, projektus ir tt. Tai taip pat ir su magija. Juk forumo temos taip pat suskirstytos pagal panaudojimą, ten esančią informaciją. Bet vis dėlto, forumas YRA suskirstytas.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 07, 15:43
Įrodymo neišgirdau, ir vėl pavyzdys, net pati taip parašai: puikus pavyzdys su peiliu. Ir, beje, regis kalbam apie magiją, o tu tik parašai kad su ja tas pats
dvasios minta žmonių neigiamom emocijom.Visos.Jos žmogui daro bloga,bet savaime jos nėra piktybinės,tiesiog tokia jų mityba.Dvasios pačios nelenda prie žmonių dažniausiai,ir nesvarbu ar "gerą" ar "blogą" išsikviesi,nemokant elgtis,nuostoliai gali būti tragiški. 
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 07, 20:14
Magija taipogi gali būti naudojama gėriui ir blogiui, todėl ji ir skirstoma.
magija naudojama gėriui ir magija naudojama blogiui?  vistiek,naudoji magiją,ir kaip ji su tavimi "elgsis" priklauso tik nuo tavęs.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Kov 08, 12:06
Nu tai gi nesąmonė, tu ką nematai didelio skirtumo tarp užkalbėjimų visų, prakeikimų ir tarp gydymo magija? Be abejo ir tai, ir tai yra magija, bet ne ta pati.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 08, 16:22
gydymo magija,tai čia kokia?
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Kov 08, 17:20
Būna žmonės, kurie turi galios savo rankose, gydo jomis. (aišku ne apie chirurgus ir pan kalbu ; D)
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2011 Kov 08, 21:05
Geriausias būdas - tai tiesiog priimti jos nuomonę, tokią kokia ji yra. Arba ignoruot, lyg tokios net nebūtų
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Kov 08, 21:12
Čia apie mane kalbėjai sakydama '' bėga vos ne akių draskytis, ten, kur pamato Gabės postą''? ; DD
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Kov 08, 21:39
Būna žmonės, kurie turi galios savo rankose, gydo jomis. (aišku ne apie chirurgus ir pan kalbu ; D)
nebūna.  visos tos nesąmonės kurias rodo per tv,tai tiesiog saviitaigos pagalba,magija čia ne prie ko. Man atrodo, kad Gabė tiesiog iš tokių žmonių, kurie mato tik tą ką nori matyti, todėl ieškoti su ja kompromiso, tai tėra tik savo laiko gaišinimas ir kai kuriems žmonėms - dar ir nervų tampymas. Geriausias būdas - tai tiesiog priimti jos nuomonę, tokią kokia ji yra.
Gabė yra iš tokių,kuri atėjo į forumą dėl jo paskirties - diskutuoti.O dažnai reiškiu kategorišką nuomonę,nes tiesiog esu pratus taip.O nervintis dėl kažkokio neaiškaus nario nuomonės - c'mon,čia tik internetas.  Čia apie mane kalbėjai sakydama '' bėga vos ne akių draskytis, ten, kur pamato Gabės postą''? ; DD
čia ne akių draskymas,o kažkoks nepaaiškinamas siekis nežinant įrodinėti savo tiesas.
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|