aš tai ir tiesinu, ir bandau apsaugot plauku nuo skilinėjimo ;d dabar jau kaip ir laikas išvis juos pasikirpt, nes seniai labai nekirpau. o šiaip, kas link saugojimo/gydimo, darau taip: šampūnas + kondicionierius [kas antrą dieną dedu intensive conditionier, palieku 5 min. ir nuplaunu], nenuplaunamas kondicionierius po to, dar turiu tubelę mažą, ten kažkoks a la natūralus tepaliukas nuo galiukų skilinėjimo.. nusitrynęs pavadinimas, jei kam įdomu, surast galiu ;} ir, aišku, heat protectorius. dar vat laukiu vieno gaminuko plaukams, internetu užsisakiau, kitą savaitę pareit jau turėtų, bet ten labiau link formavimo
o šiaip einu miegot šlapiais plaukais, nes džiovint nenoriu, žinau, kad tiesinimas žyymiai blogiau plaukams, bet į save netiesintais plaukais žiūrėt negaliu :D šiaip dienom, kai niekur neinu, leidžiu plaukams pailsėt, neplaunu, netiesinu, nebent ką nors ant galiukų užteplioju.;} tai kaip ir neblogai visai sekas man su jais dabar, buvo pradėję jau šakotis, beeet laiku pradėjau gydyt;d
o šiaip dar gi visokios kaukės labai gerai, ypač namų gamybos, tik vat aš tai nerandu vis laiko susirast tokį receptą, kokio man reikėtų ;<
Plaukų tiesinimasnu tai nereik kišt draugų čia ir pažįstamų ir kaimynų ir visų kitų, pati išbandyk ;d kąžn, kitų nuomone pasitikėt nekažką. aš db baiginėju šampūną syoss, žinau, kad tokio nepirksiu db, bet ne dėl to, kad negeras, odėl to, kad pripranta plaukai. o pripranta prie visų šampūnų be išimties. nesakau, kad išvis nepirksiu, nes šiaip patiko, plaukai švelnūs, sveiki, gerai sudrėkinti. kondicionierių irgi naudojau, bet nepaliko išvis jokio įspūdžio, nei gero, nei blogo. kas link to purškaliuko nuo karščio, man patiko, nors esu išbandžius pakankamai jau jų, nesulipina plaukų, greitai džiūsta, plaukai nesuprastėjo, nėra kuo skųstis. db turiu l'orealį, tai man jis labiau gal dėl pačio buteliuko ir kvapo patinka ;D
o šiaip labai prastai tie visi 'mano draugė' blah blah atrodo ;d nebandei - nežinai, kiekvieno plauko strūktura skirtinga, vienam tinka, kitam ne, aš parašiau tuos, kurie tiko MAN ;} btw, geras iš blogosios pusės - wut wut? ;d kas čia Aš tik pasakiau savo nuomonę ir nereikia čia iš karto imt ir šiauštis.
Pati žinau, kad kiekvieno žmogaus plauko struktūra skirtinga. Kai man draugė pasakė, kad išbandė tokį šampūną ir kokie plaukai po to buvo ir tai buvo ne vienai, o keliom tas pats tai tikrai gal neketinu aš irgi imt ir bandyt jo vien dėl to, kad pažiūrėt ar mano plaukams jis tiks ar ne. Jei tavo plaukams tiko syoss tai tada puiku, bet gali netikti ir jai. Iš viso jei parašiau ne taip kaip tu norėjai tai sorry, bet kiek yra žmonių, tiek yra ir nuomonių. Aš irgi esu naudojusi vieną purškalą, tokiam apvaliam buteliuke violetinės spalvos, bet pavadinimo nepamenu ir jis man buvo visa igeras ir patiko. Tikiuosi bent šitas atsakymas tau bus tinkamas. nu visų pirma tai nesišiaušiu aš, nematau reikalo išvis su nepažįstamais labai meiliai bendraut, tad atleisk, jei įžeidžiau tavo jausmus, tikrai nenorejaw ;<<
tu su tokiu požiūriu LABAI daug gerų dalykų neatrasi ir nepatirsi, kai tuo tarpu tavo draugės bus matę ir gero, ir blogo, bet čia, aišku, tavo reikalas, pilnai suprantu, kad yra žmonių, katriem geriau atsiskirt sieną nuo visko, kas bloga/negerai/pavojinga/netaip/etc, bet tai čia jau giliau kalbant. vat mano draugės tiesinasi plaukus ir išvis nieko nenaudoja, tai kažin, kas geriau, ar man pasitikėt jų nuomonęe, kad nereik tų protektorių, nes ir taip viskas gerai, ar imt ir saugot plaukus. ;d naudojai got2b, manau ;} pačiai man jis netiko, tau tiko - valio! Tai tu mano jausmų ir neįžeidei, bet aišku norėtųsi, kad bent kiek butų pagarbos. Nes buvo taip, kad omg parašei savo draugių nomonėm pasireiškus tai siaubas fu, žemas lygis, bijo pati išmėgint ir pan. Šiaip galvok tu ką nori, bet aš šiaip ar taip neturėjau noro išmėgint syoss produktų ir nenoriu, nes ir taip man yra ir kitų gerų, kurių nereikia išmėgint. be to nenukrypstam nuo temos ir daugiau nebeflūdinam ne į temą.
devilish, gi neimk tu visko taip skaudžiai, lol, gi truputį jausk, kur žmogus rimtai kalba, o kur bišk sarkazmas;d nors, kaip mano lietuvių mokytoja sakė, ne visiems lemta suprast ;o žmones tai gerbiu aš, kurie nusipelnę pagarbos, o šiaip nematau, kur nepagarbą pareiškiau, bet jei jau tu pajautei, tai ką, užjaučiu! beje, siaubas fu skamba labai prastai! :D
illuminated, kool, nes mane nervina, kai ant drėgnų reikia, bo aš su drėgnais miegu, tai jokio tolko, nebent ryte plaučiau ;D ir vat got2b toks buvo, tai kąžn, nors ir ant drėgnų, ir ant sausų bandžiau, sulipindavo plaukus žiauriai ir šiurkštūs būdavo ;< Iš tiesų plaukus tepu putomis ( plaukų ) tada tiesinu , kad mažiau tiesint reikėtu . Tiesinu beveik kiekvieną dieną nes mano plaukai kaip kažkokie liūto gaurai .
Tuo labiau kai išsikarpiau plaukus tai išvis geriau patylėsiu kaip neišsitiesinus atrodo.. Naudoju tiesintuvą "Babyliss" , man jis yra pakankamai geras nors pas drauges geriau man išsitiesina. Mano tiesintuvas senesnis. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Tuo labiau kai išsikarpiau plaukus tai išvis geriau patylėsiu kaip neišsitiesinus atrodo.. Naudoju tiesintuvą "Babyliss" , man jis yra pakankamai geras nors pas drauges geriau man išsitiesina. Mano tiesintuvas senesnis.