Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų tiesinimas

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 16:45

Kad kaip tik negalima niekuo tept plaukų prieš tiesinimą, žinoma , išskyrus tam skirtas priemones. Ant mano tiesintuvo dėžės visose įmanomose vietose priklijuota raudonų lipdukų, kad niekuo netepkite prieš tiesinimą plaukų :-)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 17:24

nu keista, jei nesusvilę plaukai dar :D mano viena pažįstama anksčiau laku purkšdavosi prieš tiesindama, ir man vis bandė įrodyt, kad viskas čia tvarkoj ir žymiai geriau tiesina, db vaikšto sudegusiais plaukais. :D

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 18:39

Aš tai kai tiesinu nieko nei prieš, nei po dedu. Tik kartais po tiesinimo šito truputį užsitepu:

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 20:27

koks tikslas PO tiesinimo kažką tept??? paklauskit bet kurios kirpėjos, tokius dalykus kaip ^ reikia dėt prieš tiesinimą, nes tas kremas tokia plėve plauką apgaubia ir jis garuoja tiesinant, todėl geriau išsitiesina plaukai ir ne taip kepa.

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 20:49

Aš tai tą naudoju, nes tipo padeda išlaikyti plaukus tiesesnius.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 20:50

tai tie kurie yra saugantys plauką nuo karščio, aišku, kad prieš, bet kalbam apie putas/laką/etc., ką dedi tam, kad suformuotum ir užtvirtintum. nors aš ir to paties lako nededu, nebematau reikalo.;D

o tą dalykėlį iš nivea naudojau dar prieš tai, kai ėmiau tiesint plaukus, tai prisimenu iš vakaro beveik visiškai tiesūs plaukai būdavo, o atsibusdavau kaip pudelis. :D prieš tiesinimą tokį dėtis tai grynai plaukų gadinimas, svyla gi. tas pats ir su visokiais aliejai ir karštais aliejais, kai kurie sako, kad tipo geriau išsitiesina, kai tik tik prieš tiesinimą išsitepi, bet man kažkaip nesinori rizikuot, ir taip gerai išsitiesina, jei normalus tiesintuvas, daugeliu atvejų ;d

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 20:57

O tu ant drėgnų plaukų dėdavai ar kai sausi būdavo?

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 21:01

tie lakai tai jo, prieš tiesinimą tik tam skirtus daiktus manau reiktų naudot :d
aš pati turiu tokį
Paveikslėlis,
pradėjau normaliai naudot iškart apsikirpus (t.y. su normaliais plaukų galais), tai tikrai daaaug geriau, nei nieko nenaudojant, kai tiesinu 3 metus ir metus 2kartus į dieną, tai tikrai neblogi plaukai liko, ir galai normalūs.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 21:05

aš tokį patį, tik purškiklį turiu, bet nebenaudoju, nes neįtinka man jis, tai grįžau prie Syoss. :D bet karts nuo karto pakaitalioju. aš tai kai tik pradėjau tiesint ėmiau ir plaukus saugot, bet db va po ~2 metų matosi, kad suprastėjo plaukai. bet tai ką žinau, man geriau tiesiais vaikščiot ir jaustis normaliai, negu belekokiai, bet su sveikais plaukais ir prasta nuotaika. :D

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 21:06

same :d

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 19:49

Bet kokių, drėgnų plaukų, na kol dar iki galo nėra išdžiuvę tai tikrai tiesint negalima. Kad ir mažiausia drėgmė jaučias. Nes tas karštis, tą drėgmę visą ir iš pačių plaukų išgarina ir žiauriai plaukai išsausėja. Pati taip susigadinus plaukus buvau. O tas visas priemonės kur prieš tiesinimą naudojamos tai irgi reik laukt kol įsigers į plauką.

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 19:53

seabear rašė:aš tokį patį, tik purškiklį turiu, bet nebenaudoju, nes neįtinka man jis, tai grįžau prie Syoss. :D bet karts nuo karto pakaitalioju. aš tai kai tik pradėjau tiesint ėmiau ir plaukus saugot, bet db va po ~2 metų matosi, kad suprastėjo plaukai. bet tai ką žinau, man geriau tiesiais vaikščiot ir jaustis normaliai, negu belekokiai, bet su sveikais plaukais ir prasta nuotaika. :D

Nerandu aš Syoss tiesinimo skysčio, kremo ar dar ko.
Gal ne taip ieškau? Ten kaip jis pavadintas? Kokia paskirtis užrašyta? ;D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 19:57

va toks:
Paveikslėlis
manau, rastum bet kur prie syoss produktų, tikrai keista, jei nėra ;o

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 20:10

turiu got2b purškiamą buteliuką, mama sunaudojo kaip formavimo priemonę, nes man labai nepatiko ir netiko. :D mielai atiduočiau

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 20:41

heatprotectorius,visokius tiesinančius gelius ir kt idealiausia yra tepti ant šlapių plaukų,išdžiovinti džiovintuvu ir iškart tiesinti.Bet būtina išdžiovinti kad ir ką tepate prieš tiesinant.Toliau,geriausia plaukam naudoti tepamą skystį,nes purškiami visų plaukų neapima,nepatogu ir t.t. be to tie purškiami spiritu visad atsiduoda - tiek syoss,tiek got2be.Pati labai norėčiau Keune's tiesinantį skystį nusipirkt,tik kad brangus velnias,80litų kainuoja. :/

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių