PlaceboGirdėjau, girdėjau.. Nesąmonė. Aš tai norėčiau "Speak in Tongues". Man ji viena geriausių albume. Et.
Ir dar.. Girdėjot, kad po EMA Tokio Hotel pakvietė Placebo į afterparty, o Molko atsisakė, dėl to, kad jam buvo gėda eiti su jais, vien dėl jų plaukų? Kvepia pasipūtimu.. Hmm.. Bet man patinka. ![]()
Jėga ,ir ne vientik dėl jų plaukuosenų ![]() Žinojot,kaip atsirado daina My Sweet Prince?
Aš tai tik neseniai sužinojau,tai papasakosiu tiems,kas nežino
Tai va: Brianas paliko vieną tokią mergą,o ji jį matyt laabai mylėjo(nesistebiu ...
Ir dar viena daina,tai Commercial For prasti. Štai taip:Pasirodo,kad Bri kažkoks žmogus išgelbėjo(neatsimenu kaip ir kada,bet kažkas jį išgelbėjo,ir tam žmogui Bri šitą dainą parašė )Aš kažkur skaičiau tą My Sweet Prince atsiradimo istoriją. Bet ten nieko tiksliai nesakė. Šiaip sukrėtė paskaičius.. Tam interviu buvo daug pauzių, daug minčių.. Ir nieko konkrečiai nepasakęs pabaigė: "Ši daina man svarbi, ji kaip ir.. ji kaip ir padeda į dėžutę labai komplikuotą mano gyvenimo tarpsnį ir žinai, visų pirma mes muziką kuriame sau, dėl savęs pačių ir apie šią dainą man pakankamai sunku kalbėti."
Ir naujienos, naujienos, NAUJIENOS ! (nelabai geros, bent man) Bright Lights singlo viršelis.
Kas čia dabar? Su singlu gausim Windows XP 'Placebo Edition'? Iš vis, pasirinko prasčiausią dainą albume, kurią aš perklausius begalybę kartų NEGALIU PASAKYT NĖ VIENOS EILUTĖS IŠ JOS. Aš taip norėjau 'Speak in Tongues'. Gosh, duokit kas nors jiems per galvą. Aš nenoriu teletabių pievelių ir vaivorykščių. Aš noriu vėl tų keistų žmonių ant viršeliųųųų! Ir atiduokit jiems pesimizmo bent lašelį.. Siaubas. Hope they're kidding. Paskutinį kartą redagavo Politik 2009 Gru 01, 15:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |

.O mane sudomino,nes Placebo klipus aš tiesiog dievinu