|
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)
-

ieva.lt
- Aktyvus dalyvis
-
- Zarasai
- 920.00 Lt
» 2009 Lap 30, 21:59
Tokiu viršeliu aš tikrai sukrėsta  . Siaubas...
Na,nesvarbu.Galbūt kas nors supainiojo singlo viršelį su kažkuo  .O dėl Bright Lights,tai aš šiaip džiaugiuos,nes man ji patinka  .Nors iš tikro būčiau žymiai labaiu apsidžiaugus,jei singlu būtų tapęs Speak in tongues  .Nors matyt labaiusiai džiaugčiausi,jei singlu taptų Kings of Medicine 
--------------------------------------
-

Flightless.
- ®espect
-
- Kaunas
- 7,165.06 Lt
» 2009 Lap 30, 22:05
Omfg :| Viršelis klaikus. Visą albumą buvau perklausius, o ta Bright Lights pasiklausiau dabar ir atrodo, kad pirmą kartą klausyčiau :|. Gan banaloka. Galėjo geriau rinktis Julien arba Speak in tongues, nu gal dar Breathe underwater. Išsirinko prasčiausią ko gero tikrai dainą albume. :| FAIL.
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Lap 30, 22:26
Pritariu tikrai geriau būtų išrinkę Julien arba Breathe Underwater
-

SS
- Aktyvus dalyvis
-
- 4,705.10 Lt
» 2009 Lap 30, 23:38
Labai labai gerai viršelis B)
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2009 Lap 30, 23:45
Doh, ir koks gi skirtumas tas viršelis. Man įdomu, ar bent viena pirksit tą singlą, kad taip svarbus tas piešinėlis?
O jei dėl dainos, iš albumo labiausiai patinka "The Movie On Your Eyelids", bet tokiai dainai niekur ir niekad nelemta tapti singlu...
-

ieva.lt
- Aktyvus dalyvis
-
- Zarasai
- 920.00 Lt
» 2009 Gru 01, 00:13
lengwai rašė:Doh, ir koks gi skirtumas tas viršelis. Man įdomu, ar bent viena pirksit tą singlą, kad taip svarbus tas piešinėlis? O jei dėl dainos, iš albumo labiausiai patinka "The Movie On Your Eyelids", bet tokiai dainai niekur ir niekad nelemta tapti singlu...
Aš gal ir nesiruošiu pirkt to singlo,bet juk Placebo singlų viršeliai visada būna išskirtiniai,įdomūs,nematyti....O dabar atsiprašant kažkoks š...Panašu kad su šiuo singlo viršeliu net nedirbta,paimta iš kompe esančių pradinių paveikslėlių ir tiek...Tai papraščiausiai nebūdinga Placebo 
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2009 Gru 01, 00:35
ieva.lt rašė:Placebo singlų viršeliai visada būna išskirtiniai
O ką, ne išskirtinis? Manau tikrai išsiskirs iš visų kitų Placebo viršelių:DDD. Aišku, prastas tas viršelis, bet kažkaip man nei šilta, nei šalta dėl to...
-

ieva.lt
- Aktyvus dalyvis
-
- Zarasai
- 920.00 Lt
» 2009 Gru 01, 13:05
lengwai rašė:O ką, ne išskirtinis? Manau tikrai išsiskirs iš visų kitų Placebo viršelių:DDD. Aišku, prastas tas viršelis, bet kažkaip man nei šilta, nei šalta dėl to...
O man kažkaip šalta  ...Na nesvarbu,baigiam tas diskusijas apie viršelį  .Placebo advento kalendoriuj(šakės,kaip nustebau,kad toks yra  )Pirmą dieną atvertus naujasis Placebo klipas  ,Kaip jie taip greit spėjo jį padaryt  ,niekaip nesuprantu 
-

ieva.lt
- Aktyvus dalyvis
-
- Zarasai
- 920.00 Lt
» 2009 Gru 01, 13:37
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SvzRIDbIGLM&feature=sub[/youtube]
Štai ir klipas:]
-

Flightless.
- ®espect
-
- Kaunas
- 7,165.06 Lt
» 2009 Gru 01, 14:59
Gražus klipas, Stefan'as kuris man niekada nebuvo gražus čia gražiai atrodė. Molko žinoma kaip visada nuostabiai. Ir daina kažkaip pradeda visai patikt ;D.
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2009 Gru 01, 15:03
Stefas čia dar su plaukais, tai reiškia,kad filmuotas mažiausiai prieš geras dvi savaites. Nežinau, nežinau.. Klipas tai geriausias kokius sukūrė šiais metais, bet dainos tai nepataiso.
Visdar stebiuosi jų originalumo pradingimu.
-

ieva.lt
- Aktyvus dalyvis
-
- Zarasai
- 920.00 Lt
» 2009 Gru 01, 15:08
Flightless. rašė:Gražus klipas, Stefan'as kuris man niekada nebuvo gražus čia gražiai atrodė. Molko žinoma kaip visada nuostabiai. Ir daina kažkaip pradeda visai patikt  .
Ačiū dievui,kad dabar aš jau nevienintelė,kuriai daina visai patinka  .Jo,klipas visai geras.Nežinau,kaip pas kitus,bet pas mane dainoj nėra to Stefno frazės,kur pabaigoj pradeda dainuot,bet taip man dar labaiu patinka  .Jo,ir aš pastebėjau,kad Stefanas čia visai gražiai atrodo,nors šiaip man jis tik juokingas visada  O dėl Bri,tai net nereikia sakyt,kad jis atrodo nuostabiai(kaip ir visada  )
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2009 Gru 01, 15:22
Ta frazė "Bright Lights and Black Holes" dainuojama Stefo nelabai kokiu balseliu tai iš vis sugadina viską. Kažkuriam forume sakė, kad "grupė visai kitaip supranta albumą nei klausytojai". Pritariu visom keturiom.
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Gru 01, 15:30
Visai nieko klipas.
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Gru 02, 15:53
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)
|
|
|