Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Pašnekesiai  ~  Nesąmonės mokykloje

Mėlynė.
Parašytas: 2008 09 05, 3:59 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 1135

Aš tai tokiam kiprui kažką pasakiau, tai dabar bijau jo xD. O jo spintelė po mano, tai kartais bijau ten eit.
O šiaip mojuoju visiem be išraiškos. Ai, vieną kart draugei esu akinius sulaužius, dar jai telefoną išjungiau, o ji pin nežinojo xD. Tai paskui mano lt vadovėlis šiukšlinėj mėtės xD.
Vieną kart su klasiokais ant stogo buvom kamuolį užmetę ir po to teko jį jimt. Dar viena klasiokė pradinėse pro langą iššoko (neužsimušė). O kiek kartų esam kempinę mėtę po klasę tai neprisimenu xD.

Linksmas.net
Parašytas: Pašnekesiai > Nesąmonės mokykloje
Reklamukas

Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Dannanna
Parašytas: 2008 09 05, 6:35 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 11 Pranešimai: 710

Lt

Ooops... Mes tiek visko pridare šūlėj esam tai dar nė viena klasė pagal pasiskundimų skaičių mūsų nepralenkė Very Happy Šiandien pvz buvo ilgas muštynių su sportiniais maišeliais maratonas nes klasiokai bandė atimt iš mūsų kuprines tai buvo nemažai mėlynių Very Happy

Paskutinį kartą redagavo Dannanna, 2008 09 05, 6:37 pm. Redaguota 1 kartą

Panelė tobulybė
Parašytas: 2008 09 05, 6:36 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 8 Pranešimai: 1291

Lt

Šiandien mano klasiokas:

- Mokytoja, duokit savo nuotrauką.
Mokytoja: Kam?
- Ai, žinot, pokemonus renku.

Pz, kaip visi lūžom. Laughing Very Happy Very Happy

ievuzia
Parašytas: 2008 09 05, 7:55 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 4635

Lt

Prajuokinai nerealiai.:DDD Geras. Very Happy

Mėlynė.
Parašytas: 2008 09 05, 7:56 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 1135

Lt

XDD. Prajuokinai xD.
Mes šiandien susitarėm kad per mokytojų dieną visi tik žiopčiosim per pamokas. Mokytojos galvos kad apkurto xD.

murd.
Parašytas: 2008 09 05, 10:00 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 8 Pranešimai: 179

Lt

Linksmai jūs. Happy
Pas mus kameros ant kiekvieno kampo, tai nelabai ką padaryt gali. Oi, jei nebūtų, tai nežinau ar mokykla sveika būtų...

Ai$ste
Parašytas: 2008 09 05, 10:06 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1944

Lt

oj negerai su tais mygtukais ,aš su tokiai "pakeistąja" klaviatūra rašyt turėjau Piktas

Pas mus ir kameros yra Smile
o klasėj tai kuprinės skraido,trintukais mėtomės Very Happy

Skatyte
Parašytas: 2008 09 07, 9:04 am Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 15 Pranešimai: 657

Lt

Na pas mane nieko įpatingo. Pernai per technologiją su kažuo ant suolo susirašinėjau, pradėjau maudynes mokyklos kieme aplaistydama viena dešimtoką. Už tai buvau išmaudyta su 3 buteliais limonado Happy. Na dar per pamokas visi mėtomės trintukais Madlaugh .

Ervinas
Parašytas: 2008 09 17, 6:18 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 12 Pranešimai: 1022

Lt

Kai mokytoja užsisukdavo rašyti ką nors ant lentos, tai mes visi kartu šokom "Furbių" šokį... Happy vaizdelis...nekoks Happy Bedantis

[Opheliac]
Parašytas: 2008 10 05, 5:38 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 12 Pranešimai: 1289

Lt

O mes drausmingi :)

Seco`ND
Parašytas: 2008 10 06, 5:28 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 422

Lt

pas mus per anglu buvo geras. kadangi mokytoja rusiskai aisku nemoka tai toks bulgaras (kuri beveik galiu garantuoti kad lietuviai ismokino) ismokino visus amerikiecius zodi "kurva" tai jie mokytojai isvis sakydavo ta zodi bet o mokytoja tiesiog kad juos ignoruoti sakydavo kokinors gerai ar pan. man gaila biski tos mokytojos buvo bet uztat linksma buvo Very Happy

darkman
Parašytas: 2008 10 06, 2:07 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 553

Lt

pradinei shulei isdauziau sikla, bet apkaltino kita mokini.
5kl kazkur su klasioku i kandonus vadens pripildavom ir mergas apmetydavom Laughing
o seip tai dar daug linksmybiu buvo: uzrakinta valytoja kambary, sudauzyti indai, ismetyti vinys, apgadintas laptopas ir t.t. Smile

(PoOop)_korny
Parašytas: 2008 10 06, 4:37 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 476

Lt

Jūs biški prisidyrbę Very Happy
Vieną kartą 5 klasėj buvo kažkoks renginys tik mūsų klasės aktų salėj ir visi tiek prinešė saldainių visokių, kad nieks nenorėjo ir maisto karas buvo. Aišku labiausiai aš nukentėjau, gavau siulčiū visą pačioką ant galvos... Very Happy

Magly
Parašytas: 2008 10 07, 9:04 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 589

Lt

Pas mus lietuvių mokytoją vakar klasiokė Klyzma į akis išvadinOo.:DDDD

Dannanna
Parašytas: 2008 10 07, 5:39 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 11 Pranešimai: 710

Lt

Prisiminiau keletą gerų nesąmonių ir šiaip "šposų" Very Happy
1. Suk ratelį aplink Marių Very Happy Visos mergos pričiumpa tokį berną tai ir susikabina ratu ir šokinėja dainuodmaos: Suk suk ratelį, suk į vieną pusę... Very Happy
2. Kadangi mūsų klasės merginos yra labai stiprios ir daug pakelia, tai prilekia prie kokios klasiokės lengvos, pakelia visos ir neša prie kokio berno apspardyti Very Happy
3. Gaidynė. Prieš kūno kultūrą kai bernai mūsų labai greit apsirengia ir kol mes dar rengiamės pradeda darinėti duris ir žiūrėt į besirengiančias mergas, tai kokia viena (dažniausiai aš) greit apsirengia, ir budi porą sekundžių prie uždarytų durų. Ir kai atidaro duris, pamato, nespėja pabėgti, tai gauna mušti... o po to kur nors pasislepiu, tai ateina vėl keli tai aš tyliai prieinu kol dar neatidarė tai vienas kuris jau bando atidaryt tai tyliai žvengdama pastoviu už nugaros o kiti tyliai atsitraukia. Very Happy tai aš pabakstau į nugarą ir atsikrenkštusi sakau: Tai, ką, apsigaidinai??? XD

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 34
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Jūs galite rašyti naujus pranešimus į šį forumą
Jūs galite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt