Šis bei tas Pašnekesiai

Nesąmonės mokykloje

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 16:59

Aš tai tokiam kiprui kažką pasakiau, tai dabar bijau jo xD. O jo spintelė po mano, tai kartais bijau ten eit.
O šiaip mojuoju visiem be išraiškos. Ai, vieną kart draugei esu akinius sulaužius, dar jai telefoną išjungiau, o ji pin nežinojo xD. Tai paskui mano lt vadovėlis šiukšlinėj mėtės xD.
Vieną kart su klasiokais ant stogo buvom kamuolį užmetę ir po to teko jį jimt. Dar viena klasiokė pradinėse pro langą iššoko (neužsimušė). O kiek kartų esam kempinę mėtę po klasę tai neprisimenu xD.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 19:35

Ooops... Mes tiek visko pridare šūlėj esam tai dar nė viena klasė pagal pasiskundimų skaičių mūsų nepralenkė :D Šiandien pvz buvo ilgas muštynių su sportiniais maišeliais maratonas nes klasiokai bandė atimt iš mūsų kuprines tai buvo nemažai mėlynių :D
Paskutinį kartą redagavo *Vita. 2008 Rgs 05, 19:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 19:36

Šiandien mano klasiokas:

- Mokytoja, duokit savo nuotrauką.
Mokytoja: Kam?
- Ai, žinot, pokemonus renku.

.., kaip visi lūžom. :lol: :D :D

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 20:55

Prajuokinai nerealiai.:DDD Geras. :D

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 20:56

XDD. Prajuokinai xD.
Mes šiandien susitarėm kad per mokytojų dieną visi tik žiopčiosim per pamokas. Mokytojos galvos kad apkurto xD.

Vartotojo avataras

murd.

Įsijaučiantis

3,383.30 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 23:00

Linksmai jūs. xD
Pas mus kameros ant kiekvieno kampo, tai nelabai ką padaryt gali. Oi, jei nebūtų, tai nežinau ar mokykla sveika būtų...

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 23:06

oj negerai su tais mygtukais ,aš su tokiai "pakeistąja" klaviatūra rašyt turėjau :piktas:

Pas mus ir kameros yra :)
o klasėj tai kuprinės skraido,trintukais mėtomės :D

Vartotojo avataras

Skatyte

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

17,165.95 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 07, 10:04

Na pas mane nieko ypatingo. Pernai per technologiją su kažuo ant suolo susirašinėjau, pradėjau maudynes mokyklos kieme aplaistydama viena dešimtoką. Už tai buvau išmaudyta su 3 buteliais limonado xD. Na dar per pamokas visi mėtomės trintukais :mad: .

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 19:18

Kai mokytoja užsisukdavo rašyti ką nors ant lentos, tai mes visi kartu šokom "Furbių" šokį... xD vaizdelis...nekoks xD :haha:

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2008 Spa 05, 18:38

O mes drausmingi :)

Vartotojo avataras

Seco`ND

Dalyvis

Darien, IL

9,083.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 06, 06:28

pas mus per anglu buvo geras. kadangi mokytoja rusiskai aisku nemoka tai toks bulgaras (kuri beveik galiu garantuoti kad lietuviai ismokino) ismokino visus amerikiecius zodi ".." tai jie mokytojai isvis sakydavo ta zodi bet o mokytoja tiesiog kad juos ignoruoti sakydavo kokinors gerai ar pan. man gaila truputi tos mokytojos buvo bet uztat linksma buvo :D

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2008 Spa 06, 15:07

pradinei shulei isdauziau sikla, bet apkaltino kita mokini.
5kl kazkur su klasioku i kandonus vadens pripildavom ir mergas apmetydavom :lol:
o šiaip tai dar daug linksmybiu buvo: uzrakinta valytoja kambary, sudauzyti indai, ismetyti vinys, apgadintas laptopas ir t.t. :)

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 06, 17:37

Jūs truputį prisidyrbę :D
Vieną kartą 5 klasėj buvo kažkoks renginys tik mūsų klasės aktų salėj ir visi tiek prinešė saldainių visokių, kad nieks nenorėjo ir maisto karas buvo. Aišku labiausiai aš nukentėjau, gavau siulčiū visą pačioką ant galvos... :D

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 07, 10:04

Pas mus lietuvių mokytoją vakar klasiokė Klyzma į akis išvadinOo.:DDDD

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 07, 18:39

Prisiminiau keletą gerų nesąmonių ir šiaip "šposų" :D
1. Suk ratelį aplink Marių :D Visos mergos pričiumpa tokį berną tai ir susikabina ratu ir šokinėja dainuodmaos: Suk suk ratelį, suk į vieną pusę... :D
2. Kadangi mūsų klasės merginos yra labai stiprios ir daug pakelia, tai prilekia prie kokios klasiokės lengvos, pakelia visos ir neša prie kokio berno apspardyti :D
3. Gaidynė. Prieš kūno kultūrą kai bernai mūsų labai greit apsirengia ir kol mes dar rengiamės pradeda darinėti duris ir žiūrėt į besirengiančias mergas, tai kokia viena (dažniausiai aš) greit apsirengia, ir budi porą sekundžių prie uždarytų durų. Ir kai atidaro duris, pamato, nespėja pabėgti, tai gauna mušti... o po to kur nors pasislepiu, tai ateina vėl keli tai aš tyliai prieinu kol dar neatidarė tai vienas kuris jau bando atidaryt tai tyliai žvengdama pastoviu už nugaros o kiti tyliai atsitraukia. :D tai aš pabakstau į nugarą ir atsikrenkštusi sakau: Tai, ką, apsigaidinai??? XD

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių