Aš tai tokiam kiprui kažką pasakiau, tai dabar bijau jo xD. O jo spintelė po mano, tai kartais bijau ten eit.
O šiaip mojuoju visiem be išraiškos. Ai, vieną kart draugei esu akinius sulaužius, dar jai telefoną išjungiau, o ji pin nežinojo xD. Tai paskui mano lt vadovėlis šiukšlinėj mėtės xD.
Vieną kart su klasiokais ant stogo buvom kamuolį užmetę ir po to teko jį jimt. Dar viena klasiokė pradinėse pro langą iššoko (neužsimušė). O kiek kartų esam kempinę mėtę po klasę tai neprisimenu xD.
Nesąmonės mokykloje
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Ooops... Mes tiek visko pridare šūlėj esam tai dar nė viena klasė pagal pasiskundimų skaičių mūsų nepralenkė
![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo *Vita. 2008 Rgs 05, 19:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
pas mus per anglu buvo geras. kadangi mokytoja rusiskai aisku nemoka tai toks bulgaras (kuri beveik galiu garantuoti kad lietuviai ismokino) ismokino visus amerikiecius zodi ".." tai jie mokytojai isvis sakydavo ta zodi bet o mokytoja tiesiog kad juos ignoruoti sakydavo kokinors gerai ar pan. man gaila truputi tos mokytojos buvo bet uztat linksma buvo
![]() pradinei shulei isdauziau sikla, bet apkaltino kita mokini.
5kl kazkur su klasioku i kandonus vadens pripildavom ir mergas apmetydavom ![]() o šiaip tai dar daug linksmybiu buvo: uzrakinta valytoja kambary, sudauzyti indai, ismetyti vinys, apgadintas laptopas ir t.t. ![]() Prisiminiau keletą gerų nesąmonių ir šiaip "šposų"
![]() 1. Suk ratelį aplink Marių ![]() ![]() 2. Kadangi mūsų klasės merginos yra labai stiprios ir daug pakelia, tai prilekia prie kokios klasiokės lengvos, pakelia visos ir neša prie kokio berno apspardyti ![]() 3. Gaidynė. Prieš kūno kultūrą kai bernai mūsų labai greit apsirengia ir kol mes dar rengiamės pradeda darinėti duris ir žiūrėt į besirengiančias mergas, tai kokia viena (dažniausiai aš) greit apsirengia, ir budi porą sekundžių prie uždarytų durų. Ir kai atidaro duris, pamato, nespėja pabėgti, tai gauna mušti... o po to kur nors pasislepiu, tai ateina vėl keli tai aš tyliai prieinu kol dar neatidarė tai vienas kuris jau bando atidaryt tai tyliai žvengdama pastoviu už nugaros o kiti tyliai atsitraukia. ![]()
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |