Šis bei tas Pašnekesiai

Nesąmonės mokykloje

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 14:32

Kokią didžiausią nesąmonę esat padarę mokykloje? :screw:
Nedidelė nesąmonė, bet gera idėja- sukeisti per informatiką klaviatūros mygtukus... ;)

--------------------------------------

Pilstukas

Įsijaučiantis

Kaunas

5,714.80 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 14:44

Darbu mokytojo kompa su pjuklu supjauste, duris isverte ir is medinio plaktuko i galva paleide :lol: paskui kazkas padege kabineta ir isejo is mokyklos.

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 19:46

Mes tai per informatiką visos susitarėm ir ant desktop'o uždėjom nuogą (nu ne visiškai) Bilaną. :lol:

Vartotojo avataras

Fayra

Dalyvis

11,010.50 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 20:37

Jai tik per darbu pamoka pora stalu apdauze ir tiek... 8)

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 21:57

Rukem per pamoka, degancius lektuvelius metem, su kamuoliu metemes, su buteliais metemes, buvo susimuse per pamoka kazkas, duris buvau isvertes sales...

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 21:59

Mušaus per pamoka abu buvom šlapi ir išsipaiše kreida mokytoja nereagavo :D

Vartotojo avataras

winwere

Aktyvus dalyvis

7,223.99 Lt

Standartinė » 2008 Geg 19, 14:18

mes su keliom klaSiokem per pertrauka klasiokui su tampomu popieriu, raudonai sruogeles nudazem :D :D

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2008 Geg 21, 20:03

Jėga. Kartą pasakojo, kad mokytoja rašė ant lentos ir po to visa ranka kreiduota buvo tai ir nusilaižė kraiduotą ranką. :cry:

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2008 Bir 07, 12:44

aš kai suolus išpaišiau, pagavo, į direkcinę ėjau, grasino, kad iš šūlės išmes, tai daugiau stengiuos neprisidirbt.. :D :cry: o šiaip neseniai buvau atsinešusi alkoholio į mokyklą..;D

Vartotojo avataras

*Fanta*

Apšilinėjantis

Lietuva

2,113.60 Lt

Standartinė » 2008 Bir 07, 18:24

kai buvau mažesnė su drauge kreiduota kempine patepem klasioku kedes tai tie atsistoje vaikšciojo baltais užpakaliai, arba per pamoka išverciau savo klasioko kuprine ant žemes tas ko susirinko buva gan daug juoko :lol: :lol: nes ji buvo toks meistriukas tai kuprineje atsuktuvus nesiojosi ir visa kita...
dar pamenu su klasiokais mokyklje žaidėme vandens kara ai valytojos liepe išvalyti. :roll: arba žiem bernai mus pasigaudavo ir išmurdydidavo sniege arba per pirmo aukųto langa išmesdavo ir paradines duris laikydavo kad negaletume pareiti... :cry: :lol:

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2008 Bir 07, 22:02

ai man tai geriausia kai išvedam tokią mokytoją iš kantrybės , tai ji kliedėt pradeda, ten : nebegirdžiu savo mindžių, lenta juda ir pan :lol:
Arba susitariam, kad kalbėsim, ji kalba, mes specialiai, jei į tave žiūri [man taip kiekvieną pamoka] per ta tipo sutartą pamoką, tai išvis kietą, tipo nematai ir atsisuki į kokį [specialiai] valgantį klasioką, jo paprašai, tada sakai suolakankiniui : m, skanu, jam truputį duoti mokytoja putoja, šaukia, baubia, kaukia... :haha: taip 15 min darom, jai balsas dingsta nu ir pšl, nieko neaiškina prasėdim visą pamoką :mad:

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2008 Bir 07, 22:08

Pas mus irgi yra panaši situacija.
Išvedi iš kantrybės, tai pradeda:
Aš geografija, tu geografija, užuolaidos geografija, kėdė geografija.. Pusę pamokos. Užknisa. Arba apie tai, kad jei nevaikščiosi su klumpėm nebūsi tikras lietuvis. Dar jos firminis apie kraujo klanus pasakot.
Šlykšti mokytoja.

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Bir 07, 22:09

Mes būnam susitariam ir nekalbam visą pamoką.Mokytojas ten jau nervinasi,o mums taip juokinga būna... :D Ir dar kai kurie sako:"-Ką ten darai?-Galvoju.-Kalakutas irgi galvoja" :lol: Arba jei bobutė būtų su ratukais,būtų autobusas. :D

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2008 Bir 07, 22:11

Nu arba taip jo.
Juokingiausia buvo, kai paklausė tokios klasiokės, o ji-tokia poookštininkė;D {šiaip faina lb} tai ji taip žiopčiojo, bet neivieno nrm žod nepasakė ;D

Vartotojo avataras

Seco`ND

Dalyvis

Darien, IL

9,083.19 Lt

Standartinė » 2008 Bir 09, 00:10

as tai atsimenu su kazkokiu bernu 8 klasej ant geografijos stalo susirasinejau :D as parasiau labas taip kad neitu nutrinti, nu ta prasme israiziau. po to kazkas atrase labas. tai taip rasinejomes kokias 2 savaites kol persodino mokytoja nes issidirbinejo visi :D
linksmiausia tai budavo kai visi saipydavosi is informatikos mokytojos nes ji megdavo kaip muskietininkas apsirengti :D nu ji cia ne taip kad norstu pavaizduoti muskietininga, tiesiog jai taip gaudavosi :D kaip juokinga budavo. kazkas jai spaga pasiule. luzom ilgai :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių