Kokią didžiausią nesąmonę esat padarę mokykloje?
Nedidelė nesąmonė, bet gera idėja- sukeisti per informatiką klaviatūros mygtukus...
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Pašnekesiai > Nesąmonės mokykloje
Reklamukas
Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Pilstukas
Parašytas: 2008 05 14, 1:44 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 160
Lt
Darbu mokytojo kompa su pjuklu supjauste, duris isverte ir is medinio plaktuko i galva paleide paskui kazkas padege kabineta ir isejo is mokyklos.
Greitas redagavimas
TiNa
Parašytas: 2008 05 14, 6:46 pm
®espectAmžius: 15Pranešimai: 2066
Lt
Mes tai per informatiką visos susitarėm ir ant desktop'o uždėjom nuogą (nu ne visiškai) Bilaną.
Greitas redagavimas
Fayra
Parašytas: 2008 05 14, 7:37 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 424
Lt
Jai tik per darbu pamoka pora stalu apdauze ir tiek...
Greitas redagavimas
S-a-r-a-s
Parašytas: 2008 05 14, 8:57 pm
Patyręs forumietisAmžius: 16Pranešimai: 507
Lt
Rukem per pamoka, degancius lektuvelius metem, su kamuoliu metemes, su buteliais metemes, buvo susimuse per pamoka kazkas, duris buvau isvertes sales...
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 05 14, 8:59 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 2146
Lt
Mušaus per pamoka abu buvom šlapi ir išsipaiše kreida mokytoja nereagavo
Greitas redagavimas
winwere
Parašytas: 2008 05 19, 1:18 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 186
Lt
mes su keliom klaSiokem per pertrauka klasiokui su tampomu popieriu, raudonai sruogeles nudazem
Greitas redagavimas
(PoOop)_korny
Parašytas: 2008 05 21, 7:03 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 470
Lt
Jėga. Kartą pasakojo, kad mokytoja rašė ant lentos ir po to visa ranka kreiduota buvo tai ir nusilaižė kraiduotą ranką.
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 06 07, 11:44 am
Patyręs forumietisAmžius: 14Pranešimai: 543
Lt
aš kai suolus išpaišiau, pagavo, į direkcinę ėjau, grasino, kad iš šūlės išmes, tj daugiau stengiuos neprisidirbt.. o šiaip neseniai buvau atsinešusi alkoholio į mokyklą..
Greitas redagavimas
*Fanta*
Parašytas: 2008 06 07, 5:24 pm
DalyvisAmžius: 16Pranešimai: 85
Lt
kai buvau mažesnė su drauge kreiduota kempine patepem klasioku kedes tai tie atsistoje vaikšciojo baltais užpakaliai, arba per pamoka išverciau savo klasioko kuprine ant žemes tas ko susirinko buva gan daug juoko nes ji buvo toks meistriukas tai kuprineje atsuktuvus nesiojosi ir visa kita...
dar pamenu su klasiokais mokyklje žaidėme vandens kara ai valytojos liepe išvalyti. arba žiem bernai mus pasigaudavo ir išmurdydidavo sniege arba per pirmo aukųto langa išmesdavo ir paradines duris laikydavo kad negaletume pareiti...
Greitas redagavimas
Frunde
Parašytas: 2008 06 07, 9:02 pm
Forumo gyventojasPranešimai: 630
Lt
ai man tai geriausia kai išvedam tokią mokytoją iš kantrybės , tai ji kliedėt pradeda, ten : nebegirdžiu savo mindžių, lenta juda ir pan
Arba susitariam, kad kalbėsim, ji kalba, mes specialiai, jei į tave žiūri [man taip kiekvieną pamoka] per ta tipo sutartą pamoką, tai išvis kietą, tipo nematai ir atsisuki į kokį [specialiai] valgantį klasioką, jo paprašai, tada sakai suolakankiniui : m, skanu, jam biškį duoti mokytoja putoja, šaukia, baubia, kaukia... taip 15 min darom, jai balsas dingsta nu ir pšl, nieko neaiškina prasėdim visą pamoką
Greitas redagavimas
Bite_Me
Parašytas: 2008 06 07, 9:08 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 5898
Lt
Pas mus irgi yra panaši situacija.
Išvedi iš kantrybės, tai pradeda:
Aš geografija, tu geografija, užuolaidos geografija, kėdė geografija.. Pusę pamokos. Užknisa. Arba apie tai, kad jei nevaikščiosi su klumpėm nebūsi tikras lietuvis. Dar jos firminis apie kraujo klanus pasakot.
Šlykšti mokytoja.
Greitas redagavimas
Reivė
Parašytas: 2008 06 07, 9:09 pm
®espectAmžius: 14Pranešimai: 2251
Lt
Mes būnam susitariam ir nekalbam visą pamoką.Mokytojas ten jau nervinasi,o mums taip juokinga būna... Ir dar kai kurie sako:"-Ką ten darai?-Galvoju.-Kalakutas irgi galvoja" Arba jei bobutė būtų su ratukais,būtų autobusas.
Greitas redagavimas
Frunde
Parašytas: 2008 06 07, 9:11 pm
Forumo gyventojasPranešimai: 630
Lt
Nu arba taip jo.
Juokingiausia buvo, kai paklausė tokios klasiokės, o ji-tokia poookštininkė {šiaip faina lb} tai ji taip žiopčiojo, bet neivieno nrm žod nepasakė
Greitas redagavimas
Seco`ND
Parašytas: 2008 06 08, 11:10 pm
Patyręs forumietisAmžius: 15Pranešimai: 422
Lt
as tai atsimenu su kazkokiu bernu 8 klasej ant geografijos stalo susirasinejau as parasiau labas taip kad neitu nutrinti, nu ta prasme israiziau. po to kazkas atrase labas. tai taip rasinejomes kokias 2 savaites kol persodino mokytoja nes issidirbinejo visi
linksmiausia tai budavo kai visi saipydavosi is informatikos mokytojos nes ji megdavo kaip muskietininkas apsirengti nu ji cia ne taip kad norstu pavaizduoti muskietininga, tiesiog jai taip gaudavosi kaip juokinga budavo. kazkas jai spaga pasiule. luzom ilgai
Jūs galite rašyti naujus pranešimus į šį forumą Jūs galite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume