‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
-

nightshadow
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 18,289.56 Lt
» 2008 Bir 09, 06:52
šiaip pas mus čia ne idėja, bet per vieną dieną atsitiko:
sudeginom linoleumą (grindis);
sulaužėm stalą;
sudaužėm vazoną;
išlaužėm langą iš vyrių;
sudaužėm antrą vazoną;
sulaužėm medines groteles prie kriauklės;
sulaužėm grotuvą.
ir viskas buvo netyčia.
o šiaip mes nedarom blogybių. mano klasė labai gera. 
--------------------------------------
-

Frunde
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius.
- 11,521.23 Lt
» 2008 Bir 09, 11:43
AAA, Ooo, priminet man ta [****] info mokytoja
Taigi, ji tyliai paaiskint nemoka, kai baubia juokingai atrodo, bet ziauriai taip baub nu zodziu, daba luztu
Kazka as padarau, ta rek, o as ziuriu tokios gaidenos akim, tipo ka sakei? kaip uzsiunt ta gerulis bun
arba esu rasos buteli ispylus info kabe, buvau pasidejus sale kedes ir neuzsukau ir zodziu ispyliau , tai daba deme tokia likus 8>
nu info kabe kai negalim tipo est, tai va, nks jos neklauso, prisiperk specialiai visko ir ziaumodami atein  zodziu, ji savo toneli .... priluzt is jos nesveikai galim . Gote dar tipo yr, bet jau apie informatika is mano kaip kiaule apie debesis. Gal ir ismano bet is vadoveliu viska skaito pati ir sviecia, mum nk neaiskin pati
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2008 Bir 09, 12:17
mes anksčiau kai žiburėlius švęsdavom ir skolindavomės klases, tai visada arba sudaužydavom ką nors, arba mokytojos daiktus apliedavom ir pan.. visada po žiburėlių einam šokoladų mokytojoms pirkt, bet dbr jau tokių nedarom..  paskui per chemiją atsimenu man truputį nemažas sprogims įvyko, mokytoja 2 norėjo rašyt, bet išzyziau..  su dailes mokytoja riejuos kai reikals.. jinai jau kiek žmonių pasakojo, kad tipo nemandagi aš ir pan, bet pati nesamones daro tai ką norėt. tai dailėj turiu pažymius: 10,2,1;D teigiamas bent išeina.. o šiaip mūsų klasė tokia gerutė yra.. 
-

Frunde
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius.
- 11,521.23 Lt
» 2008 Bir 09, 12:24
Tai jo, pas mano klasiokę anlgu panašiai : 9,10 už darbus, 2-5 už rietenas
Bet gaidys tas jų mokytojas, neatsiprašant.
Tfū tfū tfū , ač Dievui mano kita.
-

iCore.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 338.17 Lt
» 2008 Bir 25, 21:54
Per informatiką sutrankem su klasiokais monitorių... 
-

knopke
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 18,752.74 Lt
» 2008 Lie 05, 16:50
Nuvalai lenta braukdmas kempini aukstyn zemyn tada parasai ka nors ant lentos su slapia kempine ir kai nudzisuta tas uzrasas matosi 
-

Clavicula_nox
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 18,622.78 Lt
» 2008 Lie 05, 19:20
Na,as kazkaip nedarau jokiu kvailysciu mokykloje...Bet va mano klasiokai tai daro..Karta per pirmas dvi laisvas pamokas jie prisigere..Po to nuo visu dvoke pigiu alkoholiu..
-

Lediniz
- Uploade®
-
- Naujoji Akmenė
- 13,377.79 Lt
» 2008 Lie 05, 19:53
.., pas mane klase moksliuku, tipo sulej geriausia. šiaip tai mokytojos musu klase myli nes bernu beveik nera o mergos visos beveik moksliukes 
-

M@NGUST@
- Forumo gyventojas
-
- Mažeikiai
- 1,467.41 Lt
» 2008 Lie 19, 13:32
ai pasmumis klase durneliu,bet uztat labai faina
nu va cia pora tokiu papasakosiu:
musu bernai ejo pirktis velniuku po lita tai parejo visi per ilgaja pertrauka paduse ir pustom kisenem.kaip tik buvo lt pamoka tai tie durneliai pasieme ir mokytojai po stalu primete ju.tai mokytoja sedi klauso ka snekam tai ji kai uzmyne viena bombioske galvojo kad lauke kazkas zaid bet paskui kai daugiau pradejo sproginet jai po stalu turbut is sigando ir pria stalo iki pamokoks galo nesedejo
mes buvom nusprende keist lt mokytoja tai per tapacia lt pamoka visi pasirasem ant lapelio tipo sutinki keist ar nesutinki nesutiko 3 moksliukes.tai blemba lapeli seniune pamete...mokytoja kazkaip po pamokos rado ta lapeli po savo stalu.tai nuo to laiko visiems raso blogus pazymius isskyrus tas tris moksliukes
arba kaip as:per lt pamoka mes kontrus gavom tai pas visus nuotaika ziauri.mokytoja klausia ko nera klaseje,as pasakiau mokytojos pavarde.ta tipo negirdejo...vel klausia ko nera klaseje as vel anos pavarde tai jinai isvare is kabineto mane
mes tos pacios mokytojos kompa su belekuom dauzom...
zodziu pas mumis klaseje atpirkimo ozys yra lt mokytoja
TAIP JAI IR REIKIA!!!
-

Dusk
- ®espect
-
- Portadown
- 7,344.96 Lt
» 2008 Lie 19, 13:42
As tai rami siaip buvau..nieko labai blogo nepadariau..tik nelabai man te sekes su stiklais ir langais  vos atejus i nauja mokykla(2kl) sugebejau duru langa isdaust...ir 8kl.lietuviu kabinete su klasioke lakstem, ir vat butent man reikejo atsitrenkti i spinta kurios dureles stiklines..tai vot...aciu Dievuj nesusizalojau...bet ..(atsiprasant) gavau kaip niekad  DDD  bet smagu prisiminti... 
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2008 Rgp 04, 19:53
buvo iš eilės dvi pamokos pas auklėtoją.
tai specialiai nutarėm su klasioke ja paerzint taip,kad ji atimtų mano telefoną.
na ir pradėjau susirašinėt,su vibracija ir garsu.
ir galiausiai atėmė.
kadangi garsas buvo,klasiokė pradėjo skambint.
tai visą pamoką muzika grojo.
auklėtoja jau į penciją turi išeit,tai nieko nedarė.
sako:
-Galim pašokt.
nu..
linksmai visai buvo.
turėjau gaut papeikimą bet negavau.
: DD
-

tragika
- Dalyvis
-
- Ten skubeti neverta
- 6,580.33 Lt
» 2008 Rgs 04, 21:38
Isemem kabineto duris, metemes vandens balioneleis koridoriui, sporto salei , metem vandens balionelius pro mokyklos langus, sprogdinom klaseje "stinky" bombas, mokyklos koridoriui po pamoku kvietem dvasias, emem tulike plyteles (viena istraukus netycia iskrito 7) ir su jomis fotkinomes, rasem ant tuliko sienu po rasteliu "toletas uzsikimses" , "NESIKIT", metem nereikalingus daiktu i lempas kad uzstrigtu. su kvepalais papurske plyteles padegem, sustoje prainantiems bernams visa klase kiso padnioskes, preinantiems visi plodavo su didelem ovacijom, arba nusvipdavom...
-

Sinjorita
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevezys
- 16,299.78 Lt
» 2008 Rgs 04, 22:17
mokykloje nelabai megstu kresti isdaigas,o uz jos ribu tai as neatsakau uz savo veiksmus  o šiaip galbut esu susipykus su septintokus ir sviedus jo bandele i koridoriaus gala  labai kabinejosi  ai dar prisimenu buvau ne karta mokytojam pridirbus lioles... viena prisimenu kaip is stalciau istraukiau rankenele ir per pamoka nesugebejau ikisti atgal...tik uz kokio menesio pagaliau tai ivygdziau...
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2008 Rgs 05, 08:11
Padegėm suolą su klasiokais.
Be šiaip ne taip užgesinom.Gerai,kad mokytojos nebuvo,tai nepamatė.  D
Sulaužėm du suolus,
Išvertėm tris pakelius traškučių pro langą.
Išpylėm sulčių butelį pro langą  D [oi po to buvo nuo kiemsargioo....]
Kai nebuvo mokytojos sudaužėm vazoną,po to jį sudėliojom,.kad atrodytų kaip normalus,o kai mokytoja atėjo,pakėlė jį.......  :) Buvo gražu.x'DD
Perlaužėm šakutę per darbus.x'DD
Klasiokai išvertė šiukšliadėžę. Vidury mokyklos koridoriaus.xddd
Suįšlapinom visą visą klasę besimėtydami šlapia kempine.:}Klasė plaukė.,D
-

Baltai*Raudonas
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,998.97 Lt
» 2008 Rgs 05, 16:26
Musu tai pokstininku klase,gaidinam visus mokytojus,tik gaila kad auketoja tikybos.Buvo taip,kad du klasiokai per ekskursija specialiai nenuejo i autobusa ir jau buvom nuvazeve kokius 5km prisimine,kad ju nera,tai turejom grįžti o tie zvengia atsisede pakeleje  ,juokingiausia buvo kai puse klases nenuejo i pamoka o mokytoja net nepastebejo,tokia dura  ,ileidom suny i mokykla ten ir geras buvo  ,zuke imetem i mokyklos tulika,pajutom per darbu pamoka kad is kur gaminti valgy per darbus sklinda negeras kvapas tai begom po visa shule ir rekem,kad mokykla dega,bet po to parasem pasiaiskininma! 
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
|
|
|