Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Pašnekesiai  ~  Nesąmonės mokykloje

nightshadow
Parašytas: 2008 06 09, 5:52 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 466

šiaip pas mus čia ne idėja, bet per vieną dieną atsitiko:
sudeginom linoleumą (grindis);
sulaužėm stalą;
sudaužėm vazoną;
išlaužėm langą iš vyrių;
sudaužėm antrą vazoną;
sulaužėm medines groteles prie kriauklės;
sulaužėm grotuvą.

ir viskas buvo netyčia.
o šiaip mes nedarom blogybių. mano klasė labai gera. Laughing

Linksmas.net
Parašytas: Pašnekesiai > Nesąmonės mokykloje
Reklamukas

Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Frunde
Parašytas: 2008 06 09, 10:43 am Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Pranešimai: 630

Lt

AAA, Ooo, priminet man ta [****] info mokytoja Very Happy
Taigi, ji tyliai paaiskint nemoka, kai baubia juokingai atrodo, bet ziauriai taip baub nu zodziu, daba luztu Very Happy
Kazka as padarau, ta rek, o as ziuriu tokios gaidenos akim, tipo ka sakei? kaip uzsiunt ta gerulis bun Bedantis
arba esu rasos buteli ispylus info kabe, buvau pasidejus sale kedes ir neuzsukau ir .. ispyliau , tai daba deme tokia likus 8>
nu info kabe kai negalim tipo est, tai va, nks jos neklauso, prisiperk specialiai visko ir ziaumodami atein Laughing zodziu, ji savo toneli .... priluzt is jos nesveikai galim . Gote dar tipo yr, bet jau apie informatika is mano kaip kiaule apie debesis. Gal ir ismano bet is vadoveliu viska skaito pati ir sviecia, mum nk neaiskin pati

vykmantiki
Parašytas: 2008 06 09, 11:17 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 14 Pranešimai: 582

Lt

mes anksčiau kai žiburėlius švęsdavom ir skolindavomės klases, tj visada arba sudaužydavom ką nors, arba mokytojos daiktus apliedavom ir pan.. visada po žiburėlių einam šokoladų mokytojoms pirkt, bet dbr jau tokių nedarom..Very Happy paskui per chemiją atsimenu man biški nemažas sprogims įvyko, mokytoja 2 norėjo rašyt, bet išzyziau..Very Happy su dailes mokytoja riejuos kai reikals.. jinai jau kiek žmonių pasakojo, kad tipo nemandagi aš ir pan, bet pati nesamones daro tj ką norėt. tj dailėj turiu pažymius: 10,2,1Very Happy teigiamas bent išeina.. o šiaip mūsų klasė tokia gerutė yra.. Smile

Frunde
Parašytas: 2008 06 09, 11:24 am Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Pranešimai: 630

Lt

Tai jo, pas mano klasiokę anlgu panašiai : 9,10 už darbus, 2-5 už rietenas Very Happy
Bet gaidys tas jų mokytojas, neatsiprašant.
Tfū tfū tfū , ač Dievui mano kita.

OoOpS
Parašytas: 2008 06 25, 8:54 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 10 Pranešimai: 2830

Lt

Per informatiką sutrankem su klasiokais monitorių... Shocked Very Happy

knopke
Parašytas: 2008 07 05, 3:50 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 592

Lt

Nuvalai lenta braukdmas kempini aukstyn zemyn tada parasai ka nors ant lentos su slapia kempine ir kai nudzisuta tas uzrasas matosi Very Happy

dreamland
Parašytas: 2008 07 05, 6:20 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 489

Lt

Na,as kazkaip nedarau jokiu kvailysciu mokykloje...Bet va mano klasiokai tai daro..Karta per pirmas dvi laisvas pamokas jie prisigere..Po to nuo visu dvoke pigiu alkoholiu..

Lediniz
Parašytas: 2008 07 05, 6:53 pm Atsakyti su citata
Uploade® Amžius: 15 Pranešimai: 536

Lt

bbd, pas mane klase moksliuku, tipo sulej geriausia. Seip tai mokytojos musu klase myli nes bernu beveik nera o mergos visos beveik moksliukes Laughing

M@NGUST@
Parašytas: 2008 07 19, 12:32 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 13 Pranešimai: 723

Lt

ai pasmumis klase durneliu,bet uztat labai faina Razz
nu va cia pora tokiu papasakosiu:
musu bernai ejo pirktis velniuku po lita tai parejo visi per ilgaja pertrauka paduse ir pustom kisenem.kaip tik buvo lt pamoka tai tie durneliai pasieme ir mokytojai po stalu primete ju.tai mokytoja sedi klauso ka snekam tai ji kai uzmyne viena bombioske galvojo kad lauke kazkas zaid bet paskui kai daugiau pradejo sproginet jai po stalu turbut is sigando ir pria stalo iki pamokoks galo nesedejo Very Happy

mes buvom nusprende keist lt mokytoja tai per tapacia lt pamoka visi pasirasem ant lapelio tipo sutinki keist ar nesutinki nesutiko 3 moksliukes.tai blemba lapeli seniune pamete...mokytoja kazkaip po pamokos rado ta lapeli po savo stalu.tai nuo to laiko visiems raso blogus pazymius isskyrus tas tris moksliukes Mad
arba kaip as:per lt pamoka mes kontrus gavom tai pas visus nuotaika ziauri.mokytoja klausia ko nera klaseje,as pasakiau mokytojos pavarde.ta tipo negirdejo...vel klausia ko nera klaseje as vel anos pavarde tai jinai isvare is kabineto mane Twisted Evil
mes tos pacios mokytojos kompa su belekuom dauzom...
.. pas mumis klaseje atpirkimo ozys yra lt mokytoja Madlaugh
TAIP JAI IR REIKIA!!!

ramuma
Parašytas: 2008 07 19, 12:42 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 17 Pranešimai: 1747

Lt

As tai rami siaip buvau..nieko labai blogo nepadariau..tik nelabai man te sekes su stiklais ir langais Rolling Eyes vos atejus i nauja mokykla(2kl) sugebejau duru langa isdaust...ir 8kl.lietuviu kabinete su klasioke lakstem, ir vat butent man reikejo atsitrenkti i spinta kurios dureles stiklines..tai vot...aciu Dievuj nesusizalojau...bet pizdako(atsiprasant) gavau kaip niekad :DDDD Bedantis bet smagu prisiminti... Rolling Eyes

Dž.
Parašytas: 2008 08 04, 6:53 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 3130

Lt

buvo iš eilės dvi pamokos pas auklėtoją.
tai specialiai nutarėm su klasioke ja paerzint taip,kad ji atimtų mano telefoną.
na ir pradėjau susirašinėt,su vibracija ir garsu.
ir galiausiai atėmė.
kadangi garsas buvo,klasiokė pradėjo skambint.
tai visą pamoką muzika grojo. Laughing
auklėtoja jau į penciją turi išeit,tai nieko nedarė.
sako:
-Galim pašokt. Very Happy
nu..
linksmai visai buvo. Sunglasses
turėjau gaut papeikimą bet negavau.
: DD

tragika
Parašytas: 2008 09 04, 8:38 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 218

Lt

Isemem kabineto duris, metemes vandens balioneleis koridoriui, sporto salei , metem vandens balionelius pro mokyklos langus, sprogdinom klaseje "stinky" bombas, mokyklos koridoriui po pamoku kvietem dvasias, emem tulike plyteles (viena istraukus netycia iskrito 7) ir su jomis fotkinomes, rasem ant tuliko sienu po rasteliu "toletas uzsikimses" , "NESIKIT", metem nereikalingus daiktu i lempas kad uzstrigtu. su kvepalais papurske plyteles padegem, sustoje prainantiems bernams visa klase kiso padnioskes, preinantiems visi plodavo su didelem ovacijom, arba nusvipdavom...

Sinjorita
Parašytas: 2008 09 04, 9:17 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 13 Pranešimai: 808

Lt

mokykloje nelabai megstu kresti isdaigas,o uz jos ribu tai as neatsakau uz savo veiksmus Šokantis o seip galbut esu susipykus su septintokus ir sviedus jo bandele i koridoriaus gala Bedantis labai kabinejosi Waving ai dar prisimenu buvau ne karta mokytojam pridirbus lioles... viena prisimenu kaip is stalciau istraukiau rankenele ir per pamoka nesugebejau ikisti atgal...tik uz kokio menesio pagaliau tai ivygdziau...

Magly
Parašytas: 2008 09 05, 7:11 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 589

Lt

Padegėm suolą su klasiokais. Rolling Eyes
Be šiaip ne taip užgesinom.Gerai,kad mokytojos nebuvo,tai nepamatė.Very HappyD

Sulaužėm du suolus, Laughing

Išvertėm tris pakelius traškučių pro langą. Shocked

Išpylėm sulčių butelį pro langą Very HappyD [oi poto buvo nuo kiemsargioo....]

Kai nebuvo mokytojos sudaužėm vazoną,poto jį sudėliojom,.kad atrodytų kaip normalus,o kai mokytoja atėjo,pakėlė jį.......;DDDDD Buvo gražu.x'DD

Perlaužėm šakutę per darbus.x'DD

Klasiokai išvertė šiukšliadėžę. Vidury mokyklos koridoriaus.xddd

Suįšlapinom visą visą klasę besimėtydami šlapia kempine.:}Klasė plaukė.,D

Zaliai_Geltonas
Parašytas: 2008 09 05, 3:26 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Pranešimai: 77

Lt

Musu tai pokstininku klase,gaidinam visus mokytojus,tik gaila kad auketoja tikybos.Buvo taip,kad du klasiokai per ekskursija specialei nenuejo i autobusa ir jau buvom nuvazeve kokius 5km prisimine,kad ju nera,tai turejom gryzti o tie zvengia atsisede pakeleje Very Happy,juokingiausia buvo kai puse klases nenuejo i pamoka o mokytoja net nepastebejo,tokia dura Very Happy,ileidom suny i mokykla ten ir geras buvo Very Happy,zuke imetem i mokyklos tulika,pajutom per darbu pamoka kad is kur gaminti valgy per darbus sklinda negeras kvapas tai begom po visa shule ir rekem,kad mokykla dega,bet po to parasem pasiaiskininma! Very Happy

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Jūs galite rašyti naujus pranešimus į šį forumą
Jūs galite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt