Įvairūs Mistika

Mistiški žaidimai

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 14:07

Vat dabar prisiminiau senus gerus laikus, kai kieme, stovykloje, mokykloje žaizdavom tokius baisius žaidimus. Reiškia: Pastatydavom vaiką prie sienos, liepdavom būt užsimerkusiam. Vienas kažkuris iš mūsų trindavo rankas apie galvą, paimdavo rankas, jas kryžiuodavo ir taip kokius 4 kartus. Ir vėliau nuleisdavom rankas. Ir kažkaip jos pačios kildavo. Vat čia vienas iš tokių variantų.

Vėliau kitas, atseit žiūrėdavom ' kaukolę' . Spintoj, ar kokiam kitam tamsiam kambary sustodavo du žmonės, vienas priešais kitą ir jiems reikėdavo žiūrėt vienas į kitą ir nemirksėt, o kitas žmogus lėtai darydavo duris, o ant galo užrenkdavo. O tamsoje veidai palikdavo klaikūs. Kiti sakydavo, kad kaukolę mato, o aš matydavau iškreiptus zombių veidus kažkokius. :cha: Ir reikėdavo kuo ilgiau išbūt toj tamsoj žiūrėdamas į veidą ir neišsigąst.

Paskui buvo dar kažkoks keistas, nelabai jį pamenu, kažkaip liepdavo giliai kviepuot kamnors, vėliau spaust prie sienos ir paleist. Ir žmogus turi apalpt, ar kažkas tokio. Daug kas tokio seanso metu apsiverkdavo. Aš tai neleisdavau, kad man tokį darytų.

Pasidalinkit savo įspūdžiais, būtų idomu paklausyt ar kažką tokio žaisdavot?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 15:48

O kur šituos žaidimuos mistika?;D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 16:28

žinau šitus : :) kaip tos rankos keliasi, niekaip nesuprantu .... : DD

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 16:40

Su tuo rankų kėlimu mes irgi darydavom. Geras. : D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 23:04

Aš ir tik su rankų kėlimu žinau. : )

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 23:06

Galit paaiškinti išsamiau apie tą žaidimą su rankų kelimu :D :D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 23:10

mes žaizdavom taip: vienas vaikas stovi užsimerkęs o kitas sakydavo kažkokius žodžius, paskuj kažką sumaldavo su rankom (xD) ir sakydavo 'dvasia, kelk rankas' X"DD ir keldavosi tos rankos. :D

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 10:03

Blofė. rašė:Galit paaiškinti išsamiau apie tą žaidimą su rankų kelimu :D :D

gerai nepamenu. Nu liepi kamnors atsistot prie sienos, tada paimi rankas ir kryžmai mėtai jas. Po to trini delnus apie žmogaus galvą 2 kartus. Paskui vėl kryžiuoji. Vėliau nuleidi rankas ir kvieti " Dvasia ateik", "Dvasia ateik" tuomet rankos pačios kyla. Bet visalaika turi būti užsimerkęs tas žmogus, kam darai :cha: :cha:

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:22

Aš ir prisimenu, kad kažką kažkada su tom rankom kylančiom darėm, tik neprisimenu, ar kilo kam nors.

Vartotojo avataras

terabaitas

Įsijaučiantis

407.90 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 22:05

AS su ta kaukole zinau

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 15:22

kas dar kokiu nesamoniu zinot?

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Lie 02, 20:04

tą su rankom ir tuo apalpimu žn, ir dar vieną tokį žn, kad reikia žmogų paguldyt ant pilvo, ant žemės ir paimti jo rankas, otas žmogus tasipalaiduoti turi ir galvą žemyn leisti, lyg būtų koks tempimo pratimas ir suskaičiuoti iki 30 ar duagiau, kad efektas geresnis gautūs, ir po to kai suskaičiuoja tą žmogų leist lėtai, lėtai žemyn ir paguldyt ant žemės, tai toks jausmas kad kai jau ant žemės būni tai dar atrodo, kad į ta žeme klimpsti, bet reik būti užsimerkus..

ir dar vieną žn, reik atsitūpt ir labai sgiliai kviepuoti iki tol kol pavargsi, ir kai pavargsti, reik atsistot ir arba nekviepuoti arba kast ir pūsti į pirštą iš visų jėgų, tai efektas toks normalus, bent man, juaučiuosi kaip sapne arba nukrentu, o jausmas kad daug daug smulkių adatukių į mane sulindę būtų..
;DD

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Lie 02, 23:19

Kokia tema :D
Prisimenu tik vieną tokį "žaidimuką" :D . Atsisėda žmogu ant kėdės, kažkaip ten keturiese uždedi jam rankas ant galvos ir truputį spaudi kol suskaičiuoji iki kokio 30. Po atleidi, vienas sudeda rankas (kaip meldžiantis, tik horizontaliai pavertus) ir įkiša į pažastis, kitas į kitą pažastį, o likę du už kojų (kai sėdi 90laipsnių sulenkęs kojas, tai per kelią maždaug, toj vietoj pakiši rankas) nu ir jį stebuklingai lengva pakelt būna :D
NEprisimenu šiaip jau gerai šito, bet man rodos kažkas panašaus. Jei ką, pataisykit :D

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Lie 06, 14:33

Vytauciukea rašė:ir dar vieną žn, reik atsitūpt ir labai sgiliai kviepuoti iki tol kol pavargsi, ir kai pavargsti, reik atsistot ir arba nekviepuoti arba kast ir pūsti į pirštą iš visų jėgų, tai efektas toks normalus, bent man, juaučiuosi kaip sapne arba nukrentu, o jausmas kad daug daug smulkių adatukių į mane sulindę būtų..
;DD

kiek teko girdėti, pavojingas šitas, gali žmogus samonę prarast ir yra buvę atvejų, kad net į ligoninę to tokių žaidimų vežė.

Teko ir man su rankom tą bandyti bet mes dar darydavome taip, gal stovinciajam kitas delnais po stovinciojo rankom oro sroves daro, tai gal del to mum ir pasikeldavo tos rankos

Vartotojo avataras

Blacker

Patyręs forumietis

ne miestas ;D

1,224.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 11:48

3999059 rašė:gerai nepamenu. Nu liepi kamnors atsistot prie sienos, tada paimi rankas ir kryžmai mėtai jas. Po to trini delnus apie žmogaus galvą 2 kartus. Paskui vėl kryžiuoji. Vėliau nuleidi rankas ir kvieti " Dvasia ateik", "Dvasia ateik" tuomet rankos pačios kyla. Bet visalaika turi būti užsimerkęs tas žmogus, kam darai :cha: :cha:

kaip sudėtingai :D
paprastai kad rankos keltųsi:
geriausia, jeigu esi apsivilkęs treningus. iš pradžių patrini rankas į šlaunų šonus, tada imi už kraštų ir smarkiai keli, nepaleisdama kelnių, tiesiom rankom į šonus. taip palaikai įtemptus raumenis keletą minučių, paleidi ir rankos pačios kyla ;DDD
jokios mistikos ;DDDD
o su nualpimu mes darėm taip:
žmogus turi ant kelių atsisėsti ant žemės, ištiesti rankas į priekį. vienas turi prispausti jį iš nugaros. 50 kratų giliai ir greitai įkvėpti- iškvėpti. tada staigiai reikia stotis ir pūsti į pirštą ar kokį nors daiktą, per kurį nepraeina oras. tada nualpsta žmogus. bet kad pavojingas tai čia savaime aišku. organizmas gauna stiprų šoką iš niekur nieko. alpimas ir taip nėra gerai, o kai dar dirbtinai sukeltas tai iš viso. klasiokai daug kartų bandė. aš tik stebėtoja buvau. tokie dalykai man nepatinka :/

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias