Įvairūs Mistika

Mistiški žaidimai

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 12, 23:27

zinai, kai mazi vaikai buvom apie pavoju nemasteme, bet gerai kad viskas baigėsi gerai, o įspūdžiai neišdildomi ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 09:14

Brr
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:06. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 03, 16:02

lukof rašė:man buvo taip, pusbrolis sako, nori prikola parodysiu, liepė atsitupt prie sienos, giliai kvepuot kokia minute, tada reikejo atsistot ir uzsimerkt tada jis uzspaudė miego arteriją ir atsijungiau, iš karto sapnas: sapnuoju laikrodi kuris skaiciuoja atbuline tvarka nuo 10 iki 0 ir as atsibudau kai laikas baigėsi.... niekada nepamirsiu sito ,,prikolo,, :D

Va cia tai geras :-)

Vartotojo avataras

Benasx

Įsijaučiantis

Vilnius

896.21 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 17:07

zinau ta su kelnem bet dar gakima rankas kokias 5 minutes trint tada irgi pakils, o ta su kaukolem irgi zinau cia sviesos atspindziai ir zmogaus baime,nes zino kad pamatys ko bijo ir apie tai galvoja todel ir pamato atspindi.cia protas sumeluoja,nes suklaidina

TheUrtulis

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 22, 17:55

molikas10 rašė:Va cia tai geras :-)

Aha geras, bet mama pasakojo, kad viena mergaitė taip užspausdavo ir žaisdavo taip ilgą laiką, o po to-ne ten užspaudė ir... mirė :( :shock: :cry:

TheUrtulis

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 22, 17:56

Benasx rašė:zinau ta su kelnem bet dar gakima rankas kokias 5 minutes trint tada irgi pakils, o ta su kaukolem irgi zinau cia sviesos atspindziai ir zmogaus baime,nes zino kad pamatys ko bijo ir apie tai galvoja todel ir pamato atspindi.cia protas sumeluoja,nes suklaidina

Aš tai kai dariau taip tai kažkodėl atrodė kad draugės kaukolę matau :D

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2010 Spa 23, 22:07

čia apie rankų kelimą.vienas atsistoja prie sienos ,o kitas sako:''nusiramink,atsipalaiduok,užsimerk''
tada patrina rankas aplink galvą ratu 3 kartus.Po to pakryžiuoja rankas 2 kartus bet lengvai,lengvai.tada tas kartojasi 3 kartus.po to su ''nematomu siūlu'' apriša ir padaro kaspinėlį and vienos rankos tada ant kitos.tada nematomą siulą pradeda tempti ir žiurovams atrodo kad su nematoma virve jas kažkas traukia ;D

Vartotojo avataras

colikke

Apšilinėjantis

348.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 12:48

katik su rankom pabandziau... gerulis :D

Vartotojo avataras

MantuksxD

Apšilinėjantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Vas 18, 00:47

Na pirmo nežinau bet 2 ir 3 esu ne kartą bandės o ypač trečia bet buvo labai palike keistą kad viena pažystama užmigus pradėjo juoktis o atsibudus nieko neprisimina O.o

NeoN

Dalyvis

2,988.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 20, 00:40

Mes darydavom taip liepiam draugui padaryt 20 pritupuku(kad pavargtu) paskui pristumiam prie sienos ir spaudziam sirdy tas zmogus atsijungia paskui.man ir taip buve padare tai sake sparde mane kai buvau atsijunges nieko nejauciau garsas buna toks tarskejimas

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias