Įvairūs Mistika

Mistiški žaidimai

Vartotojo avataras

Mix

Aktyvus dalyvis

Skouds.

2,826.50 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 12:23

Žinau tokia nesamonę su rankom
reikia dviejų žmonių
Tas kuris nori viską pajust, turi savo draugui stipriai spausti ranka taip lyg sveikintumeisi su juo (spausti apie 10s).
Tada turi daaailiai atleisti ranką ir nejudinti nei vieno pirštelio, bet draugas turi patraukti ranka. Tada jis dailiai vedžioja tarsi linijias su savo pirštais ant tavuju, kai pavedžios apie 10 sekundžių, bandyk delną išplėsti [lėtai] :D
Rodos kad rankos neina pajudinti ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vii.*

Aktyvus dalyvis

Vilnius

490.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 14:48

Oi,su tom rankom tai mes zaisdavom. :D Beje tik mergaites.Atsimenu,kad pirmose klasese labai daznai taip darydavom.

Vartotojo avataras

Mix

Aktyvus dalyvis

Skouds.

2,826.50 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 14:52

įdomu būtų dar tokių nesamonių sužinot, draugus pagazdint. ;D

Tommmy

Lankytojas

111.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 18, 21:02

Tos rankos tai yra inercija... tesiog paimit kaip stovit tiesiai, uz kelniu is sonu ir tempkita, tada paleiskit tesiog, ir jos ims kilti... bet plaikykit koki 30 sek

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Lie 20, 09:56

~ŽebenkŠTis. rašė:
kaip sudėtingai :D
paprastai kad rankos keltųsi:
geriausia, jeigu esi apsivilkęs treningus. iš pradžių patrini rankas į šlaunų šonus, tada imi už kraštų ir smarkiai keli, nepaleisdama kelnių, tiesiom rankom į šonus. taip palaikai įtemptus raumenis keletą minučių, paleidi ir rankos pačios kyla ;D
jokios mistikos ;:)
o su nualpimu mes darėm taip:
žmogus turi ant kelių atsisėsti ant žemės, ištiesti rankas į priekį. vienas turi prispausti jį iš nugaros. 50 kratų giliai ir greitai įkvėpti- iškvėpti. tada staigiai reikia stotis ir pūsti į pirštą ar kokį nors daiktą, per kurį nepraeina oras. tada nualpsta žmogus. bet kad pavojingas tai čia savaime aišku. organizmas gauna stiprų šoką iš niekur nieko. alpimas ir taip nėra gerai, o kai dar dirbtinai sukeltas tai iš viso. klasiokai daug kartų bandė. aš tik stebėtoja buvau. tokie dalykai man nepatinka :/

jeigu širdis silpna, čia gali būti ir mirtinas dalykas

mazhojii

Dalyvis

Marijampole

3,796.14 Lt

Standartinė » 2010 Lie 23, 11:28

Oj mes visokius vasara kieme zaidimus zaisdavom.
Ir su ranku kelimu , beveik tas pats su akmenukais.
kai zmogus stovi prie sionos susiranda 2 akmenukus juos sudeda taip , kad tiktu viens prie kito ...Tada uzsimerkia ir kitas zmogus turi tipo kaip tas rankas surist ir uzdet daug mazgu..
kai pabaige rist, tas zmogus kur stovi su akmenukais , turi jas atitraukt.. man taip dare nieko baisaus , tik kad beveik negallejau ranku atitraukt kaip lengvas magnetas ar pan.. ! :sweeet:

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Lie 23, 14:27

Tą su rankų kėlimu, ir su akmenukais žinau. O kad tos rankos keltusi, tai pats tas rankas pakryžiuok, ir jos pradės keltis :D Tas pats su tais akmenukais: galima ir be akmenukų daryt. Tiesiog pirštus suglaudi, "atseit" kad laikai akmenukus, palaikai, tada bandai atitraukti, ir taip sunkiai atsitrauks.

P.S Aš tai mistikos čia nematau :D

Vartotojo avataras

Domke Mafia

Dalyvis

Kaunas garliavike

1,346.62 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 20:03

zinau sita man tai high kaifas ziauriai patinka taip :lol: kai ilgiau palaikai apie kokias 5 min. tada greiciau buna zodziu :excite:

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 22:57

Su tom rankom darydavom, bet man jos nekildavo : D Ir su tuo kvėpavimu darydavom, tik truputį kitaip, reikėdavo atsitūpus giliai kvėpuot kol galva apsvaigs, staigiai atsistot ir užgniaušt kvapą, tada kitas žmogus iš už nugaros atsistodavo ir suspausdavo kažkur ties skrandžiu, o tada žmogus atsijungia keliom sekundėm : D Pora kartų šitą dariau, nes kažkaip prisibijodavau dėl sveikatos.
Dar darydavom (nu dar kartais darom), kad vienas žmogus padėdavo atvertęs venų puse ranką ir užsimerkdavo, kitas žmogus turi švelniai ir lėtai "žingsniuoti" pirštais nuo to kito žmogaus riešo aukštyn. Tas užsimerkęs žmogus turi sakyt "stop" kada pajaučia, kad to kito žmogaus "žingsniujantys" pirštai yra ties rankos sulenkimu, bet dažniausiai būna sustabdoma kur kas arčiau negu būna tas sulenkimas, nors tam užsimerkusiam atrodo, kad tas "žingsniujantysis" buvo ties tuo sulenkimu (nu kur alkūnė tik iš kitos pusės).

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 23:02

Tą paskutinį ir mes žaisdavom ir dar dabar kartais draugei padarau. Bet aš tai jau įgudus tam žaidime, visada beveik beveik tiksliai sustabdau. :]
(nors ir nežinau, kiek jame mistikos)

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 12:54

Flightless. rašė:Su tom rankom darydavom, bet man jos nekildavo : D Ir su tuo kvėpavimu darydavom, tik truputį kitaip, reikėdavo atsitūpus giliai kvėpuot kol galva apsvaigs, staigiai atsistot ir užgniaušt kvapą, tada kitas žmogus iš už nugaros atsistodavo ir suspausdavo kažkur ties skrandžiu, o tada žmogus atsijungia keliom sekundėm : D Pora kartų šitą dariau, nes kažkaip prisibijodavau dėl sveikatos.
Dar darydavom (nu dar kartais darom), kad vienas žmogus padėdavo atvertęs venų puse ranką ir užsimerkdavo, kitas žmogus turi švelniai ir lėtai "žingsniuoti" pirštais nuo to kito žmogaus riešo aukštyn. Tas užsimerkęs žmogus turi sakyt "stop" kada pajaučia, kad to kito žmogaus "žingsniujantys" pirštai yra ties rankos sulenkimu, bet dažniausiai būna sustabdoma kur kas arčiau negu būna tas sulenkimas, nors tam užsimerkusiam atrodo, kad tas "žingsniujantysis" buvo ties tuo sulenkimu (nu kur alkūnė tik iš kitos pusės).

jo šiaip tą tai žinau su ranka, bet čia kabėjau daugiau su siaubo elementais tokiais kaip apalpimais, kaukolių žiūrėjimais ir tt

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 10:07

man buvo taip, pusbrolis sako, nori prikola parodysiu, liepė atsitupt prie sienos, giliai kvepuot kokia minute, tada reikejo atsistot ir uzsimerkt tada jis uzspaudė miego arteriją ir atsijungiau, iš karto sapnas: sapnuoju laikrodi kuris skaiciuoja atbuline tvarka nuo 10 iki 0 ir as atsibudau kai laikas baigėsi.... niekada nepamirsiu sito ,,prikolo,, :D

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 10:47

lukof, idomiai cia. O sapnas visiems vienodas? :o

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 23:06

Na man tai atrodo kad tuos "prikolus" su visokiais nualpimais ir kt. daryti yra pavojinga.

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 12, 10:42

Mia, tai jo. Sakau, jeigu dar sirdis silpna tai iš viso galima prisidirbti.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias