Mano nuomonė tikrai nesutampa su balsavusiųjų.
Ta mažoji šokanti mergytė man atrodo kvailai. Na, pirmą kartą dar nieko, bet antras kartas ir vėl tas pats. Tokie šokiai ir pasiraitymai man su tokiu amžium labai nesiderina. ;x
Tikrai buvo daug vertesnių, dalyvauti kitame etape.
Lietuvos talentaiMan ta pora labai patiko, panos balsas.
![]() magfi, o tau irgi taip paprasta dainuoti? Jei nekalbame apie tuos,kur grybus pjauna, vistiek daug darbo reikia įdėti.
Man irgi. Jokio tikslo už ją balsuot. Man daug labiau gaila "Invisible Souls", Balio. Ta mergytė po poros pasirodymų atsibos. O čia nesąmonė, išrinko ją vien todėl, kad ji miela. O talentingus žmones paliko už borto. Va būtent, man įdomu būtų jos tėvus pamatyt. Vakar net pasibaisėjau, kur galima įžvelgt talentą - kaip 8metė užpakalį kraipo? Siaubas...
Jo, dėl tos poros sutinku. Gaila man jų, šiaip įdomūs buvo. Aplamai, ten buvo daug vertesnių finalo, bet deja... Kalbant apie tą mažą mergaitę tai iš kart kai pamačiau ją per reklamą pagalvojau kad jos nepraleis..o čia praleido ir dar į finalą pateko..ir dar pagalvojau jei būtų atėjus kokia vyresnė panelė ir taip pašokus kažin ar taip toli keliautų..tikriausiai ne..ir vien dėl to kad ji būtų ne tokia miela..tai čia ir baigiasi talento suvokimas
![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |