Lietuvos talentaiNu pavarė italas : D
Bet jau tikrai, labai šmaikščiai ir įdomiai. Čia dar ne kiekvienam sugalvot taip. Bet labai sužavėjo ir tas vyrukas iš Čekijos atrodo, kuris su keistu smuiku grojo. O jo žmona ir Cololo ir Siaurusaitį išbučiavo x D. Šiaip yra tokių smagių pasirodymų, bet nelabai man patinka. ; ] Ech.. palaikau tą italą visom keturiom.
![]() Dar patiko čekas, kuris su smuiku grojo, o tas jo smuikas tikrai labai įdomus. ![]() Ir ta mergina kur dainavo dainą "Aleliuja" berods. Yra talentingų žmonių Lietuvoje. Tikrai. Ir kiekvienas talentas savaip įdomus. ![]() Aišku, kad ne tie kurie ateina nusidainuoja belenkaip ir po to sako: " Kodėl man pasakėt ne? " Jei gali nedainuoti - nedainuok. ![]() Ryk, žuvėdra, ryk viena kartą mes nenorime kentėti.
![]() Jopštvaimat, nu kas per lempos. Vakar ant galo įsijungiau, galvoju, pažiūrėsiu bent kartą, kas ten ir kaip. Ragai. Nesakau, kad Lietuva neturi talentų. Dar ir kaip turi. Žiauriai džiaugiuos, kad ne visi talentai keliauja į tokias debiliškas laidas, kur kas antras pasirodymas verčia vos ne žvengt per ašaras. Man tai visai patiko Jadvyga. : D
Kai atėjo į sceną, tai beveik nuo pačios pirmos sekundės pradėjau žvengt ir neužsičiaupiau iki pabaigos. : :) O Buvo viena tokia iš gospelų, juoda suknele, neprisimenu vardo. Dainavo tą Hiuston dainą. Tai vat man gražu buvo, ir paskui patiko komisija: Rūta kažką pasakė panašaus į ''slidi ta Hiuston'' Mikutavičius Rūtai: Dainuosi? Rūta Mikutavičiui: Nea. : DDD Ir dar kur viena tokia merga dainavo tą eurovizinę ''Molitva'', tai man visai gražu buvo, tik vienoj vietoj neištembė truputį, nusidainavo. Tai truputį gaila kad nepateko. ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |