‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
-

Tina
- Forumo gyventojas
-
- Kretinga
- 55,811.32 Lt
» 2009 Lap 22, 22:19
Už Paulių buvau jau nuo atrankų. Labai džiaugiuosi, kad jis pateko į finalą. O dėl I.L.I. Crew ir Virginijaus tai buvo tikrai daug vertesnių už juos.
--------------------------------------
-

Kyberiz
- Patyręs forumietis
-
- Molėtai
- 7,044.50 Lt
» 2009 Lap 22, 22:22
Bet toks apmaudas dėl neapsakomo Lietuvos žmonių kvailumo suėmė... Už tokį ligonį kaip tas Virginijus balsuot... Dabar per jį žmogus tikrai turintis talentą (Girmantę turiu omeny) nepateko į finalą... 
-

Dovilė:)
- Dalyvis
-
- Palanga
- 6,045.90 Lt
» 2009 Lap 22, 22:23
Dar gerai kad komisija jo į finalą nepraleido nes dar ten būtų laimėjęs 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 22, 22:45
Tikrai, galiu pasakyt, ir tikrai tikrai, tikrai tikrai, nekeisčiau savo nuomonės. Iš šito pusfinalio, verčiausia iš visų buvo Girmantė, patekt į finalą. Pirma tuo, kad ji pateks net neabejojau, bet paskui prisiminiau, kad gi viskas nuo žoūrovų priklauso! Tada ir supratau, kad Girmantė neturi tiek jau daug šansų. O tas Virginijus, tai man atrodo ne visai pilno proto. Čia nei šaipydamasi, nei ką sakau. Nu nes eit į sceną, su ta savo baidykle su lėlės galva ir apsiausta klijuote, kažkokią kvailą dekoraciją nešt į sceną su karstu, nu tai manau tikrai nepilną protą reikia turėt. Ir kai jo paklausė Rūta, ar užleistų, kai jis klausė kas inai iš viso yra, nu tai tikrai, man atrodo kad jis nesveikas. Ir nusilenkinėjo taip debiliškai.. be to man atrodo kad už jį visi tik arba iš pasigailėjimo, arba šaipydamiesi balsavo. Nu nes gi šitaip negalima. Nuėjo, pasisuko ant scenos su savo kaliause, ir trečias liko. Jeigu ne šitas idiotas, Girmantė būtų buvus trečia. Nors ir tai, manau kad tokiu atveju, turėtų ir tie Ili crew šansą būt komisijos išrinkti. Nu žinoma dėl to, kad vienas jų yra invalidas. Nu fainai, fainai ten jie.. šoko, ar ką darė, bet Girmantė vistiek buvo geresnė. Blemba, sunervino. Ir šiaip jau man atrodo kad išsigalvos kokią nors taisyklę, kad dar vieną ar du išrinks iš nepatekusių, ar dar ką nors. Nes nu, nu gi šitaip negalima!
Beje kas iš viso tą Virginijų į pusfinalį praleido?!
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2009 Lap 22, 22:50
Per atrankas Adolfas jam pasakė "Taip", taip suteikdamas jam šansą.
Šiaip ir praeitam pusfinaly buvo vertesnių patekt į finalą.
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2009 Lap 22, 22:53
Pukuse rašė:Nu žinoma dėl to, kad vienas jų yra invalidas.
Informuoju, kad tokie žmonės vadinami neįgaliaisiais. O tas žodis, kurį tu pavartojai, jau seniai nebevartojamas, ir yra laikomas įžeidimu.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 22, 22:54
Nu jo, praitam pusfinalį buvo ir tie broliai Kundrotai, ir tas kur akordeonu grojo. Tik esmė tame, kad jie pasirodė lieviau nei atrankoj. Ir tikrai nieko naujo neparodė. O Girmantę net Rūta gyrė, ir inai tiiikrai gražiai dainavo.
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2009 Lap 23, 14:07
dainuoti gali daug kas, o vat ne kiekvienas neįgalusis gali taip šokti.
aš net sveika būdama taip nemoku, kaip jis.
manau šįkart į finalą pateko verti.
žinoma, Girmantė irgi buvo verta, bet..man patekę į finalą labiau prie širdies
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 23, 14:31
sutinku, kad dainuoti sugeba dauguma. Bet taip dainuoti kaip Girmantė, tikrai reikia gero balso ir klausos, o va tokį dalyką turi tikrai nekiekvienas.
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2009 Lap 23, 14:48
bet man vistiek labiau patiko i.l.i. crew !
ten kažkas kitokio, išskirtino..
nes man asmeniškai tas dainavimas jau atsibodo..
-

chilly
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,481.00 Lt
» 2009 Lap 23, 15:18
Aš manau,kad šį kart tikrai verti pateko į finalą, o i.l.i. crew ! (nežinau kaip rašos, nukopinau nuo Magly x D) labai sužavėjo, nes nebetkas turi tiek ištvermės, o tuo labiau drąsos pasirodyti prieš visą lietuvą, kai tokie kaip pukuse dar gali vadinti juos invalidais.
-

VerM
- Patyręs forumietis
-
- Panevėžys
- 121.00 Lt
» 2009 Lap 23, 15:52
chilly rašė:Aš manau,kad šį kart tikrai verti pateko į finalą, o i.l.i. crew ! (nežinau kaip rašos, nukopinau nuo Magly x D) labai sužavėjo, nes nebetkas turi tiek ištvermės, o tuo labiau drąsos pasirodyti prieš visą lietuvą, kai tokie kaip pukuse dar gali vadinti juos invalidais.
Tai jis ir yra invalidas...Negali vaikščioti..Nereikia čia gėdytis tokio žodžio.
-

jokius
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,395.15 Lt
» 2009 Lap 23, 17:20
Na Virginijus tai ten  O ili crew tai nematau nieko talentingo, tiesiog neįgalus žmogus atsistoja ant rankų, taip reik valios ir tt bet... bent galėtu tas kitas bičas normaliai kažką pašokt.
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2009 Lap 23, 19:33
"Nuoru paveiziet,kas ona tokia?" Va šitas sakinys nužudė. Arba kai klaupdamasis ant kelių prasikirto antakį su "kardu." Kam prastumt į pusfinalį neįgalius žmones? Kad čydytis paskui? Nesąmonė. Ačiū Dievui, bent į finalą neiškraustė jo. Čia aš apie Virginijų. O Tie vaikinukai manau, tiek to,tegu eina į finalą. Jie parodė,kad, ir įvykus nelaimei, gyvenime dar daug kas įmanoma.
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2009 Lap 23, 22:04
Gi galvojo žmonės O, ant prikolo už Virginijų pabalsuosim.. Juokas juokais, bet daug kas balsavo, ir vot kas gavos. 
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
|
|
|