‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 14, 01:07
Bet daug ką užknisa tokie. ;x
--------------------------------------
-

Ramintta`
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas (:
- 2,474.77 Lt
» 2010 Sau 14, 15:31
būtent.
o su naglumu toli nenueisi, nes iš naglų neužsisakinėja.
-
RaimaJRJ
- Lankytojas
-
- 539.24 Lt
» 2010 Sau 14, 16:02
MuOn rašė:Aš manau kad išvis geriausia neprasidėt su tom internetinėm firmom, nes ten aiškiai viskas užkelta ir kokybė dažniausiai būna nekokia. Nueini į kosmetikos parduotuvę (Kosmada, Drogas, Eurokos, Kristiana) ir nusiperki ko reikia, pačiupini, pauostai,. : D
MuOn, tikrai nesutinku, kad su internetinėm firmom neverta prasidėt.čia iš tikrųjų yra gerų dalykų,  kurių jokioje net pačioje geriausioje parduotuvėje negausi. Žinoma nekalbu už visus ir viską, bet tikrai nenusivyliau. perku ir parduodu internete apie dešimt metų.Reikia išmokti pasinaudoti tuo ką siūlo internetinės firmos ir viskas bus Ok. Patikėkit tai tikrai nesunku, o ir galimybės tiek apsipirkimo, tiek užsidirbimo yra visai kitos. Visai nebūtina lakstyti po akropolį ar megą, kad turėtum užsakymų. sedi sau namie ar firmoj ir spaudai mygtukus ir viskas, pinigėliai patys ateina 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Sau 14, 18:25
ViktoOotis rašė:Nebūtinai pažinčių.. reikia drąsos ir naglumo.. tarkim, pereini per Akropolį ir užsakymą jau susirinkus turi 
Oj, aš nesu tokia, nemėgstu užknisinėti žmones ir laižyti jiems šiknas kad tik ką nors užsisakytų. O vėliau susitikinėt , atidavinėt prekę ir tt, čia jau man naglumo tiek nepakanka. : DD
RaimaJRJ, na, aš jau tiek su tokiom kosmetikom prisinaudojus, kad nusivyliau visiškai. Tik iš Faberlic gaminiai labiausiai patiko. 
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Sau 15, 15:49
ViktoOotis rašė:Tai matyt taip ir teplatina, kad vienus kvepalus sugebėjo teparduot. Pirmiausia turi pats išbandyt produktą, kad kitiems apie jį galėtum papasakot. O apie startinę pakuotę tai tikrai negalėjo jam duot, nes ji kainuoja!!! Arba jisai meluoja, arba susirado tokią rėmėja, kuri nepagailėjo padovanot 160lt.. 
Nenusišnekėk,gerai?
Jam nemokamai davė.Kas gali pirkt už beveik 200 Lt kažkokius kvepalų mėginėlius? Tik ..
Jei neturi normalaus darbo, tai gali ir dirbt ten, įkišinėt žmonėm tuos kvepalus, užsiimti tuo. O jis tik šiek tiek norėjo tų pinigų, juk neužsiima rimtai ,mokslai ir pan. Nu praeidamas pasiūlo, išsirenka ir pasiema... Booža.
-
RaimaJRJ
- Lankytojas
-
- 539.24 Lt
» 2010 Sau 15, 17:12
Ar tu nori pasakyti, kad darbas su kometika nerimtas darbas?  Sutinku, kad ne viską iki galo paaiškina rėmėjai,neįmanoma visko įsisavinti iš karto,pagaliau, kad ne visi dirba pagal taisykles,ir ne visiems iš karto viskas išeina arba nusivilia, pavargsta del kitų priežaščių, bet darbas netgi labai rimtas, geras ir sekmė priklauso nuo tavęs paties tavo asmeninių savybių ,požiūrio ir atsinešimo į darbą.
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Sau 16, 16:52
Nesakau, kad nerimtas, o sakau, kad jis tuo RIMTAI neužsiema,nes neskiria tam daug laiko..Todėl ir gaunasi taip.. nerimtai
O šiaip jei normaliai jau nori dirbti tam darbe tai sutinku, kad pasinešt ant jo reik 
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Sau 16, 16:59
AVON konsultantė jau metus esu. Nieko gero, tikrai neapsimoka prasidėt, šiaip.
-
RaimaJRJ
- Lankytojas
-
- 539.24 Lt
» 2010 Sau 16, 17:46
Gabrė. rašė:AVON konsultantė jau metus esu. Nieko gero, tikrai neapsimoka prasidėt, šiaip.
aš irgi turėjau kažkada reikalų su AVON, bet mano klientūra labai nusivylė gaminių kokybe,buvau priversta ieškoti ko nors geresnio. perėjau prie brangesnių prekių ,sudėtingesnių perpardavimo taisyklių.
ar yra dar klientų AVON gaminiams?kokio amžiaus žmonės juos perka?
-
ViktoOotis
- Lankytojas
-
- pajūris
- 521.50 Lt
» 2010 Sau 16, 23:58
*AgnyČy rašė:Nenusišnekėk,gerai? Jam nemokamai davė.Kas gali pirkt už beveik 200 Lt kažkokius kvepalų mėginėlius? Tik ..  Jei neturi normalaus darbo, tai gali ir dirbt ten, įkišinėt žmonėm tuos kvepalus, užsiimti tuo. O jis tik šiek tiek norėjo tų pinigų, juk neužsiima rimtai ,mokslai ir pan. Nu praeidamas pasiūlo, išsirenka ir pasiema... Booža.
Tai gal pasakysi kuo jisai ypatingas, kad jam nemokamai davė? Koks tolkas firmai, dalinti NEMOKAMAI papkes, kurios kainuoja 160lt. Aš dirbu su ta firma, ir žinau, kad jų nieks nemokamai nedalina. Ir man akių čia gali nedrąskyt.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Sau 17, 00:02
RaimaJRJ rašė:aš irgi turėjau kažkada reikalų su AVON, bet mano klientūra labai nusivylė gaminių kokybe,buvau priversta ieškoti ko nors geresnio. perėjau prie brangesnių prekių ,sudėtingesnių perpardavimo taisyklių. ar yra dar klientų AVON gaminiams?kokio amžiaus žmonės juos perka?
Na, kai aš dar aktyviai dirbau tai užsisakydavo arba klasiokės (17-18metės) arba iš močiutės darbo 50-metės. Ir labai dažnai pasitaikydavo kad arba ne tą spalvą atveža, arba kokybė šūdina, arba dar kas.. Na, neverta prasidėt. AVON tikriausiai pati blogiausia įmonė. :]
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Sau 17, 15:45
Na, aš pritarčiau MuOncei. Šiaip yra ir gerų dalykų avon, bet jie sukčiai pilni yra, tai prasidėt neverta. :] Manau mesiu visą tą reikalą greitu metu.
-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2010 Sau 17, 18:33
o man tai gerai sekasi su avonu...
-

Sneaky^
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 1,930.57 Lt
» 2010 Sau 17, 18:37
Man tai nieko su Avon nėra dar atsitikę. Visad viskas gerai.
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Sau 17, 21:36
ViktoOotis rašė:Tai gal pasakysi kuo jisai ypatingas, kad jam nemokamai davė? Koks tolkas firmai, dalinti NEMOKAMAI papkes, kurios kainuoja 160lt. Aš dirbu su ta firma, ir žinau, kad jų nieks nemokamai nedalina. Ir man akių čia gali nedrąskyt.
Ai neįdomu man žinok. Jis tiesiog pasakė, kad nemokamai.. Koks tikslas meluot jam, man? Jis net nežinojo , kad tiek daug kainuoja šitas rinkinys.
Kaip jau minėjau, net nepirktų. Iš kur studentas gali turėt tuos 160 lt???
Nei tu matai, kad aš akis draskau, nei ką. (p.s. -tukinu tuos žmones ; D , kurie man laabai nepatinka : )
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|