Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 00:13

Pukuse rašė:O tai tipo faberlike tokių dalykų nėra. Nu tik skalbiklių ir minkštiklių nėra. : DDD
Bet šiaip, tai manau tuo FM tai labiau suaugusiems prekiaut geriau, nes jeigu ten visokios gerinančios priemonės odą, dar kažką, tai jaunam žmogui ir nelabai tokių reikia, senesniam jau labiau, o vaikai, tai kam, gi daugiausiai vaikam ir pardavinėja.

Nu kad nėra jokių odą gerinančių priemonių. Tiesiog kvepalai, prausimosi geliai, kūno balzamai, namų ūkio priemonės ir šiek tiek dekoratyvinės kosmetikos.

--------------------------------------

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 00:16

*AgnyČy rašė:Mano sesės bernas platina ta Jūsų FmGroup.Nepirko jis to rinkinio.Jam jį davė nemokamai. Šiandien katalogą mačiau.Tai kainelės užkeltos(dėl to ir lieka daugiau pinigų, bet vargu ar perka kas nors jas..)
Kvepalus gal ir apsimoka pirkt..tipo nuolaidos db. Bet tušai, lūpdažiai tai brangūs.Woot.
Ir šiaip. Oriflame irgi nereik surinkinėt užsakymo..kiek nori tiek padarai.
tik padidėjo pristatymo mokestis!užknisa..
Beje, tas boyfriend sakė,kad tik vienus kvepalus pardavė ;D o jau gan senokai platina ;D
Num sesė db ims kažkokius ; D
Žiauru vienžoo.

Tai matyt taip ir teplatina, kad vienus kvepalus sugebėjo teparduot. Pirmiausia turi pats išbandyt produktą, kad kitiems apie jį galėtum papasakot. O apie startinę pakuotę tai tikrai negalėjo jam duot, nes ji kainuoja!!! Arba jisai meluoja, arba susirado tokią rėmėja, kuri nepagailėjo padovanot 160lt.. :clap:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 01:14

Neplatinau. Neplatinu. Tikriausiai niekada neplatinsiu.
Užsisakau kartais iš Oriflame kartais iš Avon. Nepamenu iš katros labiau kokius daiktus užsisakau :m: :ooops: iš kitus kokias nors priemones veidui ir pan.
Šiaip nesiskundžiu. ;} nes tokių tušų aš neužsisakinėju.
Aij tik iš Oriflame buvau tokį akių pieštuką Giordani ar kokia ta firma yra. :piktas: bereikalo ~20lt išleidau. Š**** paskutinis. Piešdavo kaip anglis, visur išsitepdavau ; D jau toks teplus... ir dar nelabai ilgai laiko, nes nubėga ir atrodo tragiškai.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 01:15

Gi kažkas sakė kad priemonių funkcija atnaujint odą bet kokiame amžiuje. O kad jau pardavinėt nemoka, sakei, tai nesąmonė. Tipo jau čia tas FM geresnis kažkuom nei kiti, tas pats šūdas kaip ir kiti tik kitu pavadinimu. O giri tai jau kaip nežinau ką.

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 02:44

Pukuse rašė:Gi kažkas sakė kad priemonių funkcija atnaujint odą bet kokiame amžiuje. O kad jau pardavinėt nemoka, sakei, tai nesąmonė. Tipo jau čia tas FM geresnis kažkuom nei kiti, tas pats šūdas kaip ir kiti tik kitu pavadinimu. O giri tai jau kaip nežinau ką.

Tikrai ne apie FM sakė. O su pardavimu gryna sąmonė.. Jau vien šeimos nariai gali užsisakyti, bent jau giminaičiai arba draugai. Jei tinkliniam marketinge nori uždirbti, tai turi dirbti, o ne galvoti, kad pinigai iš dangaus nukris. Niekur taip nėra. O apie kosmetiką.. Giriu, nes pati naudoju ir man patinka. Ir šiaip kaip matau, tai net žalio supratimo apie FM neturi. Pasiskaityk čia www.fmgroup.lt ir apsišviesk truputį. Gal tada suprasi kuo FM skiriasi nuo Avon arba Oriflame.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 12:45

Bet negali girti tiek, nes jeigu tau tinka, nereiškia, kad kitiems tiks. ;}

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 13:01

Aš manau kad išvis geriausia neprasidėt su tom internetinėm firmom, nes ten aiškiai viskas užkelta ir kokybė dažniausiai būna nekokia.
Nueini į kosmetikos parduotuvę (Kosmada, Drogas, Eurokos, Kristiana) ir nusiperki ko reikia, pačiupini, pauostai,. : D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 13:06

Nu su kosmetika žiūrint kokią kartais nusiviliu. :}
Ankščiau minėjau, kad neužsisakinėju tušų. Bet kartą buvau užsisakiusi Giordani ar kaip tiksliai ta firma vadinasi (visi daiktai aukso spalvos). Tai tuo nenusivyliau.
;}
O daiktais tai niekada nenusiviliu :}

Samuks.

Dalyvis

Siauliai

8,560.02 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 13:27

Nieko, visai gerai ;) O žinau tai nedaug, galim platink ten daug ką, o pats pirkdamas prekes gauni nuolaidą ir po to užsidirbi, žiūrint ką platini, avonas tai gali, kad gali nuvesti ;/

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 14:11

saulė.pasaulio rašė:Bet negali girti tiek, nes jeigu tau tinka, nereiškia, kad kitiems tiks. ;}

Pakopink man kur aš tiek giriu??? :whata: aš tik savo nuomonę pasakau..
MuOn patikėk tose internetinėse firmose būna žymiai pigiau, nei kokioj Kristianoj. Apie Drogą ar Eurokos'ą nekalbu, nes ten dar kainos padorios. O Kristianoj už vardą tik mokėt eini, lygiai kaip ir kokioj Sarmoj. Tada jau geriau parsisiųst iš užsienio, už tą patį produktą žymiai pigiau sumoki..

RaimaJRJ

Lankytojas

539.24 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 15:02

Pukuse rašė:Gi kažkas sakė kad priemonių funkcija atnaujint odą bet kokiame amžiuje. O kad jau pardavinėt nemoka, sakei, tai nesąmonė. Tipo jau čia tas FM geresnis kažkuom nei kiti, tas pats šūdas kaip ir kiti tik kitu pavadinimu. O giri tai jau kaip nežinau ką.

:P Pukuse, aš rašiau, kad artistry priemonės vartojamos odos funkcijų atstatymui bet kokiam amžiuje.tas ypač svarbu problematiškai ar senti pradėjusiai odai.
ir nesuprantu kas čia tau ne taip. :roll: tarp kitko mano apyvarta didėja kas mėnesį. :clap:

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 15:20

ViktoOotis rašė:Tai siūlau pabandyt padirbėt su FM group kompanija. Ten visko yra- ir kvepalų, ir rankų kremų su tarkim d&g light blue kvapu, dušo želė irgi su įvairiais kvapais. Namų ūkio priemonės- skalbikliai, minkštikliai ir t.t, net kosmetikos šiek tiek yra.

Mano mama jį platina ir jai ne kaip sekasi :D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 15:22

ViktoOotis rašė:Pakopink man kur aš tiek giriu??? :whata: aš tik savo nuomonę pasakau..
MuOn patikėk tose internetinėse firmose būna žymiai pigiau, nei kokioj Kristianoj. Apie Drogą ar Eurokos'ą nekalbu, nes ten dar kainos padorios. O Kristianoj už vardą tik mokėt eini, lygiai kaip ir kokioj Sarmoj. Tada jau geriau parsisiųst iš užsienio, už tą patį produktą žymiai pigiau sumoki..

Nu aš neskaičiau (kalta). Bet nu kad ir aplamai kalbant, negalima girti daikto, kuris tau galbūt tinka, kitiems gali netikti :}

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 20:49

ViktoOotis rašė:Pakopink man kur aš tiek giriu??? :whata: aš tik savo nuomonę pasakau..

Na, aš dažniausiai ir apsipirkinėju Eurokos arba Droge.

Beje, tas kosmetikos platinimas (nekalbu apie konkrečią firmą, o apie visas) reikalauja daug pažinčių, kad klientų būtų kuo daugiau. Jei tikrai daug užsisakinėja - normaliai galima užsidirbt, o jei mažiau nei 250Lt,, tai net neverta tuo užsiiminėti. :]

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 23:37

MuOn rašė:Na, aš dažniausiai ir apsipirkinėju Eurokos arba Droge.

Beje, tas kosmetikos platinimas (nekalbu apie konkrečią firmą, o apie visas) reikalauja daug pažinčių, kad klientų būtų kuo daugiau. Jei tikrai daug užsisakinėja - normaliai galima užsidirbt, o jei mažiau nei 250Lt,, tai net neverta tuo užsiiminėti. :]

Nebūtinai pažinčių.. reikia drąsos ir naglumo.. tarkim, pereini per Akropolį ir užsakymą jau susirinkus turi :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias