Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Gru 08, 20:22

Užsakymą, ar tiek užsidirbai?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 20:46

užsakymą. (:
sausio mėnesiui ~200lt jau yra. kol kas šiaip neblogai sekasi.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 13:38

Oho. Neblogai.
Aš jau išvis nedarau užsakymų. Labai nusibosta kai atveža ne tos spalvos, o norint pakeisti prekę ar atsisakyti jos tai kažkiek procentų reikia damokėt. Čia normalu?
Arba mokėti per daug reikia. Na, apgavikai jie Ir čia ne vien man, visi kas platina iš pažįstamų sakė kad tikrai apgaudinėja. Tai nusprendžiau mesti šitą "darbą". Geriau jau platint Faberlic ar Oriflame, bet draugės jau platina, tai nesikišiu. Jei reikės kokio daikto iš jų užsisakysiu.

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 16:23

Oriflame kiek man teko prekių gaut, tai dar nė karto nesu gavus kokio nors netokio, kaip turėtų būt. Nu aišku, nuo kataloginės išvaizdos skiriasi, kartais smarkiai, labai padidinta būna. Bet juk visi dydžiai šalia parašyti, tai žmogus pats kaltas jei nepažiūri.
O net jeigu ir reikia keist, tai nereikia nieko primokėt, tik reikia tikslią priežastį parašyt ir ten vieną tokį popieriuką užpildyt.

Bet jei ruošiesi dažniau ką nusipirkti, tai tikrai patariu užsiregistruot, dabar kaip tik akcija - nemokamai registruoja. Atrodo iki vasario 8 (tiksliai neprisimenu). Ir pačiai pigiau bus.

RaimaJRJ

Lankytojas

539.24 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 17:48

And_me rašė:Oriflame kiek man teko prekių gaut, tai dar nė karto nesu gavus kokio nors netokio, kaip turėtų būt. Nu aišku, nuo kataloginės išvaizdos skiriasi, kartais smarkiai, labai padidinta būna. Bet juk visi dydžiai šalia parašyti, tai žmogus pats kaltas jei nepažiūri.
O net jeigu ir reikia keist, tai nereikia nieko primokėt, tik reikia tikslią priežastį parašyt ir ten vieną tokį popieriuką užpildyt.

Bet jei ruošiesi dažniau ką nusipirkti, tai tikrai patariu užsiregistruot, dabar kaip tik akcija - nemokamai registruoja. Atrodo iki vasario 8 (tiksliai neprisimenu). Ir pačiai pigiau bus.

Sveikos! :love: naudoju ir perparduodu su artistry kosmetiką, :love: gal yra norinčių prisijungti?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 17:51

Papasakok daugiau, pirmą kartą girdžiu tokią.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 18:03

avon produktai nepatinka man.. o oriflame ir faberlic nieko visai. bet jau oriflame platinimas tai aš bežodžių, buvo drauge i viena susirinkima ten kazkoki nusivedus,koks ten akių dūmimas, meluoja į akis, kaip lengva,kaip pigu,ir kaip greit tau nereiks net darbo dirbt..kadangi mano tėtis finansininkas, tai po to turėjom gražaus juoko iš tų pasakų,kai jam pasakojau.. : )

RaimaJRJ

Lankytojas

539.24 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 18:04

MuOn rašė:Papasakok daugiau, pirmą kartą girdžiu tokią.

artistry kosmetika priklauso penketui stipriausių firmų pasaulyje, pagal kokybę ir pardavimų dydžius. Lietuvoje parduodama tiesioginio pardavimo būdu per nepriklausomus distributorius, kuriais tampama po licenzijos pasirašymo. Pati kosmetika ypatinga savo sudėtinėm.Augalinės kilmės koncentratai saugūs, taupūs, išsprendžia bet kokią odos problemą.
Individualus derinys parenkamas bet kokio amžiaus, bet kokios būklės odai. Veikia lėtai, bet švelniai, negadindamas epidermio. susidomėjusioms galiu atsiųsti trumpą testą odos būklei nustatyti,taip pat gausite Jums pritaikytų priemonių sąrašą . testas nemokamas ir neįpareigojantis.
rašyti :D r.jukoniene@gmail.com

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 19:25

Tai čia kažkokios ale gydomosios ir visokios gerinančios odą priemonės, ar visokie kvepalai, lūpdažiai ir t. t.?

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 20:21

pittule rašė:avon produktai nepatinka man.. o oriflame ir faberlic nieko visai. bet jau oriflame platinimas tai aš bežodžių, buvo drauge i viena susirinkima ten kazkoki nusivedus,koks ten akių dūmimas, meluoja į akis, kaip lengva,kaip pigu,ir kaip greit tau nereiks net darbo dirbt..kadangi mano tėtis finansininkas, tai po to turėjom gražaus juoko iš tų pasakų,kai jam pasakojau.. : )

Nu tai juose visuose šiek tiek akių dūmimas. Pvz. sako, kad Oriflame 30 procentų pelno atneša. Tikrai ne, dar žiūrint nuo kurios sumos pažiūrėsi, galima sakyti, kad tik 23. I tai dar pristatymo mokesčiai būna, katalogų pirkimas, maišelių.
Bet šiek tiek užsidirbt laisvu laiku galima, ir iš tiesų lengva, nes ne tiek daug ten ir reikia kažką daryt.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 23:10

And_me rašė:Aš tai Oriflame. Dabar vykdau kažkokią pasveikinimo programą, tai reik surinkt per 3 savaites 100BP, t.y. ~350lt užsakymą, ir gaunu vertingų daiktų dovanų. Ką tik 3 žingsnį įvykdžiau - su sekančiu užsakymu dovanų gausiu, ir vykdysiu ketvirtą - paskutinį.
Bet kažin, ar vėliau dar taip aktyviai užsakinėsiu..

Ne tiek daug!
Apie 250.
Pati nesurinkau tos pasveikinimo programos.Šūds.
Iš Ori nemažai prekių nebūna. O dar mokestis padidėjo,tai išvis..
O apie Avon išvis tyli.
PAskutinį kartą darau užsakymą.Nu nebent vėliau kada.. daug vėliau darysiu..
Brokuotą laką įdėjo, turėjau papildomą mokestį mokėt už atvežimą, vienžo į nuostolį nuėjau..
O dar kiek pati užsisakiau!
Auskarai dukart mažesni.. žiauru.
Dar taip stipriai niekad nebuvau nusivylus Avonu.
Nežinau kaip surinksiu užsakymą šitą, nes niekas nebeužsisakinėja ; D p*zė

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 01:36

Aš dirbu su FM produkcija- tai sparčiai auganti kompanija parfumerijos rinkoje. Lietuvoje šį įmonė tik treti metai. Įmonė siūlo aukščiausios kokybės kvepalus moterims, parfumuotą vandenį vyrams, tualetinį vandenį vaikams, losjonus po skųtimosi, prausimosi gelių, kūno balzamus, dezodorantus ir kitas prekes. Didelė aromatų įvairovė- gaivių, saldžių, gėlių, rytietiškų, medienos, vaisių ir daugelio kitų. Nesenai atsirado ir namų linija- skalbinių minkštikliai, vonios valikliai ir pan, taip pat nesenai atsirado make-up kosmetika, tai blakstienų tušai, pudros, skaistalai, šešėliai. Uždarbis tikrai geras :clap: mažiausiai 150lt lieka nuo užsakymo. Ką domina kreipkitės, suteiksiu daugiau info ;)

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 13:47

*AgnyČy rašė:Ne tiek daug!
Apie 250.
Pati nesurinkau tos pasveikinimo programos.Šūds.
Iš Ori nemažai prekių nebūna. O dar mokestis padidėjo,tai išvis..

Šiaip įvairiai dėl tų BP, nepastoviai ten yra. Pvz. už kokią kosmetikos priemonę ar kvepalus daug daugiau duoda, nei už tašes ar papuošalus.
Pasveikinimo programos nė pirmo žingsnio nesurinkai?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 14:08

ViktoOotis rašė:Aš dirbu su FM produkcija- tai sparčiai auganti kompanija parfumerijos rinkoje. Lietuvoje šį įmonė tik treti metai. Įmonė siūlo aukščiausios kokybės kvepalus moterims, parfumuotą vandenį vyrams, tualetinį vandenį vaikams, losjonus po skųtimosi, prausimosi gelių, kūno balzamus, dezodorantus ir kitas prekes. Didelė aromatų įvairovė- gaivių, saldžių, gėlių, rytietiškų, medienos, vaisių ir daugelio kitų. Nesenai atsirado ir namų linija- skalbinių minkštikliai, vonios valikliai ir pan, taip pat nesenai atsirado make-up kosmetika, tai blakstienų tušai, pudros, skaistalai, šešėliai. Uždarbis tikrai geras :clap: mažiausiai 150lt lieka nuo užsakymo. Ką domina kreipkitės, suteiksiu daugiau info ;)

Va kaip tik norėjau plačiau sužinoti apie FM.
Papasakok plačiau, kiek procentų eina nuo užsakymo sumos, kaip labiau prisivilioti klientų. Spėju, reikia pačiai už savo pinigus pirkti kvepalų mėginukus taip? Nes juk žmogus pažiūrėjęs į puslapį negali nustatyti koks kvapas. Ar ten pakvepinta? Vasarą žiūrėjau katalogą, tai ten buvo tik kvepalai ir niekur nepakvepinta. Vat dabar galvoju jeigu gan lengva užsidirbt (aišku visur taip sako, bet..) ir geros sąlygos tai ką žn, gal vertėtų pabandyt bent.

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 14:16

MuOn rašė:Va kaip tik norėjau plačiau sužinoti apie FM.
Papasakok plačiau, kiek procentų eina nuo užsakymo sumos, kaip labiau prisivilioti klientų. Spėju, reikia pačiai už savo pinigus pirkti kvepalų mėginukus taip? Nes juk žmogus pažiūrėjęs į puslapį negali nustatyti koks kvapas. Ar ten pakvepinta? Vasarą žiūrėjau katalogą, tai ten buvo tik kvepalai ir niekur nepakvepinta. Vat dabar galvoju jeigu gan lengva užsidirbt (aišku visur taip sako, bet..) ir geros sąlygos tai ką žn, gal vertėtų pabandyt bent.

Gal pasakyk el.paštą, atsiųsiu visą info :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių