Įvairūs Mistika

Košmarai

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 30, 17:04

Ar dažnai sapnuojate košmarus? Galbūt jums yra išsipildęs košmaras? papasakokite.

Aš šiuo metu atsimenu tik vieną košmarą.
Viskas buvo kaime. Mano seneliai gyvena netoli kapinių, tereikia pasukti vieną posukį nuo jų namų ir juo paeiti. Taigi, veiksmas vyko ten[tame keliuke į kapines]. Buvo prietema, aš jojau ant juodo žirgo i kapinių pusę. Mačiau kad tolumoje tvyro žalias rūkas (neveltui sapnas). Ir staiga iš kapinių išjojo vaiduoklis. Žirgas ir jis buvo peršviečiami, jis jojo į mano pusę...Atsimenu kaip man tada buvo baisu, bet kažkodėl supratau, kad man reikia jį nugalėti... Ant žemės suradau ilgą pagalį (kaip senovės riterių kovose su ilgais pagaliais, neatsimenu kaip jie vadinasi :D) ir jojau į jo pusę. Vaiduoklis į mane žiūrėjo raudonomis akimis. O tada mes prasilenkėme, aš atsisukau ir žiūrėjau į jį, bet jis manęs nepuolė. Atsimenu, kad tada sėdėjau ir drebančia ranka laikiau tą pagalį...tada jį numečiau rir pabudau...Buvo žiauriai baisu kai viską permasčiau atsibudusi... :fear:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

V1ci0us

Lankytojas

7,769.00 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 30, 20:01

nu joo su tokia istorija galetum ir filma susukt :)
i tema: daznai tuos kosmarus sapnuoju :cry: reik maziau siaubeku pries miega ziuret ir viskas bus ciki :P

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Spa 03, 18:54

Šiandien sapnavau kad gavau 2 is matiekos ir primusiai mokytoja :haha:

Vartotojo avataras

Yonce

Įsijaučiantis

sostine

6,767.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 06, 17:02

Praeitas mano kosmaras buvo,kad strutis mane puola.Tox didelis strutis...Ir agresyvus koks...Musemes su juo :lol:

Vartotojo avataras

hafru

Lankytojas

1,060.40 Lt

Standartinė » 2007 Spa 06, 17:38

kas laimejo? :lol:

Vartotojo avataras

Pandute

Dalyvis

Vln

6,132.10 Lt

Standartinė » 2007 Spa 12, 16:02

Mane tai psichikai veikia "Skambutis" abi dalys nuo to filmo man vaidenasi ir as sapnuoju Samara kuri i mane žiuri :shock:

Vartotojo avataras

beutiful smile

Įsijaučiantis

8,305.06 Lt

Standartinė » 2007 Spa 12, 16:20

jau aš jiegu košmarą susapnuoju tai galiu laukt bėdos, visada kas nors atsitinka negero. :cry: užvakar sapnavau, kad skambina man kažkokios dvasios :piktas: kitą dieną telefoną pamečiau. :roll:

Vartotojo avataras

giltine13

Apšilinėjantis

Klp

1,333.00 Lt

Standartinė » 2007 Spa 19, 21:32

Pries 3 metus vos ne kiekviena nakti sapnuodavau kosmarus.Mazdaug pries metus jie liovesi ir tai kartais koki susapnuoju.
isimintiniausias buvo toks:Alytus.Miesta uzpuole skrusdeles kurios eda viska savo kelyje.Jos pateko i musu iejimo laiptine.Uzpuole mano mama,senelius,as sugebejau pabegti.Paskui su vaikais kitais einame pro greta stovinti devinauksti ir matom kad po balkonais yra kapu paminklai.Tada atsibudau bet dar buvau kaip ir nepramerkus akiu.Girdziu zingsnius ir kaip po tokio kosmaro ziauriai issigandau,o pasirodo kad i kambari iejo mama,kaip paskui isdrisau sukaupus drasa pasiziureti. :lol: Geriausia pasiziureti intike kokia reiksme gali tureti sapnas.Jei tiki kad jis ka nors reiskia tai tau kas ir issipildys.Ai va dar vienas:Nuvaziavau i Vilniu pas pusesere,pabuvom akre,paskui isejom ir akro apsauginiai mus nuseke iki jos namu ir tsisedo ant suoliuko.Mes su puske jau buvom jos name,o jos namas buvo vos ne kaip labirintas.Sienoje buvo televizorius kuri mes ziurejom.Staiga netoli pamaciau praeinancia balta figura.Staiga pradejo skraidyti ant zemes siuklses ir tiesiau ranka jas paliest tik puske sako,kadneliesciau nes bus blogiau.Lykais palieciau ir nuskambejas zadintuvas mane pazadino,taip nesibaige sapnas.Taip pat dar buvo nemazai baisiu sapnu kurie pasikartodavo maziausiai 3 kartus bet nlb juos pamenu.

Vartotojo avataras

Anarchy

Apšilinėjantis

2,092.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 19, 23:44

Mmm... košmarai... prieš du metus ligoninėj gulėjau viso 4 savaites... Po to visus metus sapnuodavau mirusius daktarus, na, ne mirusius, bet zombius... Aš gulėdavau ant operacinės stalo, o jie artėdavo su skalpeliais ir visokiais nemaloniais prietaisėliais. Kai jie jau pjauna mano odą, aš prabundu arba atsirandu tunely... O jeigu aš jau tunelį, tai juo begu ir bėgu, o už manęs kraupūs garsai...

Nemėgstu košmarų... Beje, jus sapnuojat spalvotai?

Vartotojo avataras

StormLorD

Lankytojas

Prienai-Vilnius

1,827.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 20, 13:57

A, ivairiai buna.
Mane labiausiai nervuoja ale kosmarai, kai sapnuoju, jog paciam sapne sapnavau kosmara ir is jo pabudau.. o.O

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Spa 20, 14:10

Mano sapnai dažniausiai spalvoti.
Bet girdėjau kad pas daugumą jie būna nespalvoti.
Hm... įdomu :sweet:
Keista, bet man patinka kosmarai, jie bent jau ilgam į galvą įsikala :D

Vartotojo avataras

giltine13

Apšilinėjantis

Klp

1,333.00 Lt

Standartinė » 2007 Spa 20, 20:31

Anarchy rašė:Beje, jus sapnuojat spalvotai?

Spalvotai.

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Spa 26, 19:48

As tikrai zinau kad sapnuoju spalvotai...nes viena kart sapnavau kai vajksciojau po labirinta ir visur buvo rozines durys... sapnavau ta sapna kelis kartus...ir kai sapnavau ta pati sapna kitąkart, suprasdavau kad toje vietoje as jau buvau ir zinau kaip is ten iseiti..........

Vartotojo avataras

Seven

Apšilinėjantis

Vilnius

217.40 Lt

Standartinė » 2007 Spa 27, 13:33

Uh kosmaru nesapnavau jau labai labai seniai ir taip nuo to gero ;)

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Lap 02, 16:29

As nesenai sapnavau kosmara(na man tai buvo tikras kosmaras) muzikos mokykloje mane perkele pas kita mokytoja...kurio as nepakenciu... 8) ir as atsimenu kaip as verkiau....verkiau ir negalejau nusiraminti :( tada mane pakele mama, nes as is tikruju verkiau...
Beje, ar zinojote, kad kosmarus mes sapnuojame pries pat nubundant??

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių