Įvairūs Mistika

Košmarai

Vartotojo avataras

Radville.

Aktyvus dalyvis

Birzaj;D

425.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 15:28

eitvys rašė:Atsiminiau viena kvaila, juokinga košmarą. Man buvo gal kokie 6-8 metai. Aš buvau namuose. Atsikeliu iš lovos nueinu į sekanti kambarį ir ten stovi pokemonas. :mrgreen: Dabar tai juokinga o tada įvarė nemažai baimės. :D

Susižvengiau : DDD

O šiaip tai gan retai košmarus sapnuoju. O dažniausiai jie būna samoningi : suvokiu kad sapnuoju, ir galvoju kaip man čia greičiau pabust.
O baisiausia, kad beveik mano visi sapnai būna kaip dežavu : sapnuoju tą sapną pirmą kartą, bet žinau, kas po ko bus ir pan. :shock: Arba manau kad gali būt kad tą sapną kažkada sapnavau, bet tiesiog neatsimenu.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 03, 12:40

Ačiū Dievui nebesapnuoju košmarų, bent jau nepamenu..kai buvau mažesne labai dažnai sapnuodavau :o

Jasta

Lankytojas

Zarasai

174.84 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 05, 02:11

Meskim du metus atgal. Tada turėjau ateivių fobiją, ir FOBIJĄ ne paprastą baimę. Ir žodžiu, naktis, mama paprašė nueit uždaryt šiltnamio. Nu aš nuėjau. Uždariau šiltnamį ir grįžtu jau namo, ir tada tik iš niekur nieko iš malkinės ateivis išėjo. KAI BĖGAU AŠ NAMO. Atidarau namo, žiuriu tulikas. Įbėgau, atsisėdau ant to tuliko ir laukiu, įeis kas nors ar ne. Tik atsidaro durys, tik žiuriu pusbrolis ikišo galvą, sako - Ko nuo manęs bėgi. Ir tada atsikėliau prakaito išpiltas...

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 05, 11:42

Kai pervargstu arba labai rūpinuosi dėl ko nors visuomet sapnuoju košmarus. Bet taip bent savaitę kiekvieną naktį ir po kelis. Negana to, sapnai būna tokie, kad išvis nebenoriu eit miegot. Taip, tai padeda nuo pervargimo. Jėga, dabar sesija, tai vėl sapnuoju kaip žudomi brangiausi žmonės ar kaip klaidžioju po kažkokias apleistas vietas viena.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bir 05, 13:19

Dabar pradėjau sapnuot labai dažnai.Ir dar tokius,kad po to užmigt neina.Brrrr :cry:

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Bir 05, 13:22

illuminated rašė:Šiaip karas - labai dažnas svečias mano sapnuose.

Galbūt nesutarimai šeimoj vyksta, pykstiesi su tėvais? Nes sako, kad paaugliai gana dažnai sapnuoja karus, ypač jei susipyksta su tėvais ir pan. Netgi sapnininke kažką panašaus rašo

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 07, 23:21

nesapnuoju košmarų.Seniau pasitaikydavo,bet dabar jau nebe.Labiausiai įsiminęs - jog išėjus iš namų mane vijos baltasis lokys. :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 19:43

Šiaip nesu tikra ar gerai tai, ar blogai, bet net neprisimenu kada paskutinį kartą apskritai kažką sapnavau. Nei košmarų, nei kokių kitokių sapnų. Šiaip, tikriausiai tai gerai, nes bent ramiai pamiegu :DD

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių