Įvairūs Mistika

Košmarai

Vartotojo avataras

Memoria

Dalyvis

Tauragė

2,184.21 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2007 Gru 28, 18:24

Vienas iš geriausių mano košmarų:

Arklys be galvos su raiteliu ant galvos

(pavadinimas nelabai baisus:D)

Sapnavau, kad pabudau. Išėjau į lauką ir pamačiau, kad mano šuo negyvas. Tada įbėgau į jo voljerą ir apkabinau jo kūną. Mečiau žvilgsnį į būdą. Joje buvo arklio galva :cry: . Aš pradėjau cypti. Pajutau kažkieno ledinę ranką ant peties. Aš atsisukau. PAmačiau krauju pasruvusias akis, išbalusį veidą. Tas žmogysta buvo su kruvinais rūbais, basas. Jis griebė man už plaukų ir nusivilko prie arklio be galvos. Prikabino mane prie jo uodegos. Pats atidarė dėžutę, užsidėjo klouno nosį ir kaukę. Užsilipo ant arklio, atsistojo ant galvos pradėjo joti. Aš pradėjau trankytis į kietą asfaltą, raitelis iš manęs garsiai šiurpiai juokėsi. Ir spaudinėjo nosį :D. Tada iš kelnių išsitraukė šautuvą ir šovė į mane. Aš pabudau :D.

--------------------------------------

Multiki

Dalyvis

Panevezys

6,654.90 Lt

Standartinė » 2007 Gru 29, 11:30

Kazkas snekejo apie tai kaip sapne begi bet suleteji zinau man irgi dazniausiai taip buna na arba dar bandai saukti ir negali isrekti va tada irgi ziauru.
Na o snuduriavime kai krenti ir atsibundi greitai ar panasiai tai man seniau taip budavo dar kartais ir dabar buna manau kad cia normalu nes as taip pat klausinejau draugiu jos sake kad jom irgi taip kartais buna.
Beje kai paziuri koki siaubiaka kad ir kazkas minejo "Skambuti" tai va tada as bijau vakare ne kad prisisapnuotu bet telika bijau zeti nes atrodo pasirodys to "Skambucio" zenklas ir t.t. va stai kas yra baisiausia :lol: :cry:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Gru 30, 00:48

Man tai kaip tik jeigu sapnuoju kad begu pradedu spardytis ir iskrentu is lovos o jeigu cypiu tai cypiu visa gerkle tevaisako kad daznai klykiu arba kalbu nelietuviskai :haha: kam nors taip buna?

Vartotojo avataras

MissMurder

Aktyvus dalyvis

Kretinga

17,068.50 Lt

Standartinė » 2007 Gru 30, 01:40

Jetau kaip sujuokinai! Man taip buna. Kazkada buvom pas mociute kaime ir mociute man pasakoja ryte, kad as nakti atsistojau lovoj ir pradejau kazka po nosim kalbet. Ji man sako gulkis ir miegok, o as pradejau ten pykt, tipo 'ka cia man aiskini, as dabar stovet noriu!'. xD

Vartotojo avataras

WhiLe

Apšilinėjantis

Šilutė

1,973.80 Lt

Standartinė » 2007 Gru 30, 12:17

Bet kai sapnuose nuo ko nors nori bėgti,visada aš griūnu,arba pradedu labai lėtai bėgti,kaip nevaldyčiau kojų.

pievius

Lankytojas

Palanga

720.18 Lt

Standartinė » 2007 Gru 31, 02:56

Sveiki, sianakt sapnavau labai idomu sapna. Labai tikroviskas ir sukreciantis. Norejau ji visiems papasakot ir paklaust, gal kas turit minciu, ka jis galetu reikst.. tik, kad jis ne kosmaras. Dekui... Su viena panele neblogai sutariu. ji man patinka, jauciu, kad laisvai pamilsiu, gak netgi dabar myliu. Gal. Bet jo va to nezino. Ji gyvena artimam kitam mieste. buna susitinkam. Cia buvo aplinkybes, dabar sapnas.. Tik nesakykit, kad jis kaip mazo vaiko, nes visi tokius sapnuojam. Taigi, mokyklos teritorijoj mane su dar kazkuo vijosi apsaugine ar apsauginiai. Nebepamenu uz ka, kazkas susije su sviesoforu ir automobiliu. mane ilgai gaude, kol pagavo.. Tada sapnas persiverte kitaip, paaiskejo, kad ta apsaugine, krui mane pagavo ir yra ta drauge is artimo miesto. Nusisypsojom. Tada ji greit kazkaip iskart pradejo jaustis blogai, spaude galva (tikrovej pas ja zemas spadimas, ne ideali sveikata). Ligonine buvo arti, iskart pasileidau tenai. Ibeges ten sakau, kad ten merginai skauda galva, blogai jai. seseles su pasiputimu sako, tai reikia skambint numeriu ir atvaziuos ta tavo greitoji. pagalvojau sakes. Numeris ant sienos buvo 1646 , nezinau kodel toks, gal jis kazka reiskia. visa ligonine nebuvo svarbi sapno dalis. Taigi, isbegau i lauka, ziuriu, kad jau atvaziavo greitoji su drauge. Gal kas iskviete, pagalvojau. Po kiek laiko minia zmoniu eme skirstytis. O tasda ir prasidejo svarbiausia sapno dalis. Ji priejo prie manes ir sako. As greiciausiai mirsiu, man kazkas blogai. Nusigandau ne tas zodis. Dar sekundele kazka pasnekejom ir sakau, tai del viso pikto nors atsisveikint leisk. Apkabinau taip stipriai, kaip nieko nebuvau apkabines. Toks geras jausmas. Pabuciavau 5 kartus i kairi jos skruosta ir 1 y desini. (galejo but ir sesi kartai i kairi.) Kazka ji man tuomet pasake apie gerus draugus , apie mane, bet nesiklausiau, as stipirai laikaiu ja apkabines, labai stiipriai. Kol galiausiai sakau, man per sunku dabar atsisveikinti ilgai. Sakau ate, sekmes, laikykis.. Akys mane dege, kontaktas akiu ake daugiau, nei zodziai. Dar sudvejojau jai ar pasakyt, kad as ja pamiles buciau, o gal net pamilau, bet issigandau ir nuejau.. Va. Sapnas toks vaikiskas, bet sukrete labai. Gal kas padetumet ar nors nukreiptumet,ka jis galetu reiksti? Dekui.

Vartotojo avataras

pfernona

Įsijaučiantis

Kaunas

1,286.52 Lt

Standartinė » 2008 Sau 02, 15:55

Jis nėra vaikiškas. Kiek žinau mirtį sapnuoti yra gerai, tai gal čia jai irgi kas nors gero atsitiks. Nežinau.
Aš tai esu sapnavusi kad, išsinešiau savo jūrų kiaulytę į lauką. Kur tik vaikščiojau visi ją gyrė, gluostė. Iš pradžių sapnas atrodė geras, bet po to iš kažkur iššoko kate ir tiesiai ant jūrų kiaulytės. Iškart pašokau iš išgaščio ir atsibudau.
Maždaug po savaites ta jūrų kiaulyte numirė :prašau: :(

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2008 Sau 04, 20:03

pfernona, Tu visiskai neklysti sakydama, kad sapnuoti mirti yra gerai. Mirtis - ilgas gyvenimas; regeti mirstancius - linksmos zinios. :]
Na o del tu skaiciu... Paprastai sapne zmogus nemato konkreciu zodziu, raidziu, ar skaiciu.. Pieviau, 1646 > sie skaiciai turetu kazka reiksti Tau. Tai gali buti svarbu. Arba gal pries uzmigdamas ziurejai kokia laida kur reikejo skambinti nr 1646 (kaip per KIZ reikia 1671) :)
Buciniaj... sapnuoti kad buciuoji kieno nors veida reiskia...laukianti pavoju, taciau viskas baigsis sekmingai, galima sulaukti abipuses meiles!!! :D :love:
Atsisveikinimas su draugu (-e) gali reiksti laime. ;)
Sekmes Tau!!!

Vartotojo avataras

Avril24

Lankytojas

mzk

1,682.70 Lt

Standartinė » 2008 Kov 20, 19:43

o as tai visada du vienodus kosmarus sapnuiju :shock:

1. Kad as pas mociute laiptinei einu ir niekaip nerandu jos buto,tai man labai ziaurus tas sapnas.Nors tikrovei pagalvojus : KAS CIA BAISAUS? bet kazkaip sapne tai labai baisu.

o 2. as sapnuoju kazkoki toki dideli juoda ir jis vis dideja bet nezinau kas jsi yra toks

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2008 Kov 21, 21:23

Gal jums visiškai pasirodis šis sapnas nebaisus, bet man buvo labai baisu, nes tai ką jutau sapnuodama... :shock: Žodžiu. Esu tokiame pastate ir ten tokie maži langeliai visur xD Jie visi uždengti žaliuzėm. Ir aš taip prieinu prie vieno lango ir galvoju, kad reikia atidengt... Atidengiu... o ten....VYRO VEIDAS.!!!! Bet toks kraupus.. tai va :boogie:
------- - - - -
Kitas sapnas buvo toks: prie savo močiutės namų taip stoviu... Virš manęs juodas juodas dangus (naktis) ir aplink kojas krokodilai vaikšto!! :roll: gerai pagalvojus nebaisus čia buvo... xD

Dažnai sapnuoju, kad iš mokyklos begu namo. Lyg ir kažkas vejasi ir baisiausia kai nerandu namų, kažkaip susipainioju... Ir kai atsikeliu, pergalvoju viską kažkaip keistai jaučiuos....

Vartotojo avataras

lilylivered

Įsijaučiantis

1,974.40 Lt

Standartinė » 2008 Kov 24, 12:06

o jus bent pagalvojot dėl ko tuos košmarus sapnuojate? 8)

Vartotojo avataras

Akordas

Lankytojas

702.86 Lt

Standartinė » 2008 Kov 24, 14:51

Sapnavau kad is anglu 1 gavau is tos baimes variau pjaustytis ranku kad pabusciau... Ir prabudau

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2008 Bal 04, 19:54

Nu 0 aš šiąnakt gal ne labai baisų sapnavau...bet...Šįryt, kai nuskambėjo žadintuvas išjungiau jį ir vėl užmigau, tuo metu ir susapnavau šį sapna.
Buvau ant kažkokio kalno, kuris buvo status. Ant žemės buvo sniego, kuris jau buvo aptirpęs, todėl slidus. Žemiau to kalno yra šaligatvis o prie jo upė. [bet upė buvo dar su ledo gabaliukais.] Tai va, mano draugė sėdėjo ant to kalno krašto, nuleidusi kojas. Ji tylėjo tarsi negaletų manęs girdėti. Aš jai tiesiau ranką ir sakiau "ateik čia..Nagi duok ranką, ateik čia" Taip sakiau tarsi ji butu kvaila ar ketintų šokti ant to šaligatvo, taip susižalodama. As artinausi prie krašto ir staiga mano koja paslydo ir aš kritau nugara žemyn. O kas keisčiausia, draugė, mano geriausia draugė nė neregavo į tai. Kritau žemyn ant nugaros ir , kaip supratau susilaužiau stuburą. Visas tas mano kritimas buvo tarsi suletintas kadras, mačiau save iš šalies. Tada prisirinko žmonių jie žiūrėjo. Tada priėjo kažkoks vaikinas atsisedo prie manęs ir apkabino [nors aš iš tiesų neturiu vaikino, bet sapne jis tikriausiai buvo]. Jis kažką sakė...
Buvo ne kiek baisu, kiek liūdna...

ervis

Lankytojas

Vilnius

81.20 Lt

Standartinė » 2008 Bal 06, 16:10

viena karta sapnavau kad ash pozeminej ligoninej ir ten labai tamsu visur mesa prilipus prie sienu o pacios ligonines gale yra tokios sviesios durys....as eidamas prie tu duru vis girdziu kad uz sienu kazkas snibzda...o proe tu duru staiga atsiranda nespalvotas senoviskas televizorius,o kai y jy paziurejau tai jis isyjunge ir pradejo rodyti kazkoky suliny miske...ir.....atsibudau...be to sapnawau nespalwotai :shock: :shock:

Vartotojo avataras

Fayra

Dalyvis

11,010.50 Lt

Standartinė » 2008 Bal 06, 20:38

Sapnavau pasaulio pabaiga, pries atsibundas ant manes nukrito meteoras, ir nusibudo i pragaro... Nu tada nusibodo atsikeliau... XD Ne ne zadintuvas pazadino...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių