Įvairūs Mistika

Košmarai

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 12:38

terabaitas rašė:Aš papasakosiu tikrą istoriją apie mano sapną, šį sapną sapnavau gal prieš kokius 5metus tad mažai ką prisimenu.
Aš sėdėjau ant krėslo, o mano tėvas išsitraukęs duonos kepalą iš vienos riekės padarė šunelį (iš kamuoliukų)jis man nepatiko ir kažkodėl išėjau į lauką pasivaikščioti.
Beeidamas pamačiau ženklą priėjau prie jo ir išvydau iki pusės perpjautą savo pusbrolį pasmeiktą ant geležinio strypo (ištikro ant jo turėtu būti ženklas pažymintis kryžkėlę) nubėgau nuo to ,,ženklo" į rugių lauką ten sutikau tris žmiones. Daugiau nebeprisimenu.
Kitą dieną tėtis važiavo nupirkti duonos ir parvažiuojant jam namo prie tos pačios sapnuotos sankryžos jam sugedo mašina, bet jis susitiko pus brolį kuris kažkur vežė šunį, pusbrolis partempė jį namo...
padariau išvadą:
Duonos kepalas- tėvas važiavo pirkti duonos
Šunelis- tėčio pusbrolis kažkur vežė šunį
Iki pusės perpjautas pusbrolis pamautas ant ženklo- tėtčio mašina sugenda prie kelio ženklo kryžkelėje.
Trys žmonės laukuose- sutiktas pusbrolis pagelbsti (tėvas turi 3 pusbrolius)

Tai tikra tiesa ir gana išsamu tereikia įdėmiai išnagrinėti savo sapnus :whata:

Labai teisingai pasakei, kad reikia išnagrinėti savo sapnus. Kiek žinau, tai kai kurie žmonės net ateitį numato pagal sapnus. Pvz.: jei mano močiutė sapnuoja, kad yra kieno nors vestuvėse, tai tų vestuvių nuotaka nuotaka po kelių dienų miršta. O jei sapnuoja, kad pas kažkokį vyrą plauna grindis, tai tas vyras miršta. Šiurpoka... :cry:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 15:29

dėl vestuvių sapne. Vestuvės sapne iš tiesų reiškia mirtį. Kažkada mano mama tris naktis iš eilės sapnavo savo vestuves, o po tų trijų naktų mirė jos mama. Ir yra sakoma, kad be reikalo nesapnuojama. Kiekvienas sapnas tusi reikšmę. Tik mes dažnai jų nesuprantam.

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 09:59

Arba, kaip pastebėjau, sapnuojam praeitį ;)

koewrar

Apšilinėjantis

501.66 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 12:51

Košmarai man ne dažnai pasitaiko. Bet yra keli kuriuos dar ir dabar prisimenu.

1. Buvau neseniai persikrausčiusi iš savo buto į namą. Išsiskyriau su draugėm ir tokiu vaikinu, kuris man labai patiko. Na ir tuo metu susapnavau kažkokį keistą sapną. Aš bėgu link miško, mane vejasi tas vaikinas. Pasigavo mane paskui ir pargriovė. Aš spyriojaus, o jis norėjo mane... išprievartaut O.o žiauru tada buvo. :whata:

2. Kai buvau maža, gal 5 metų, susapnavau kaip mane įtraukė močiutės stalinė lempa. Paskui ir mano mamą. Skamba juokingai, bet tada baisiai išsigandus buvau :D

3. Neseniai sapnavau, kad esu su tėčiu prie jūros. Saulė nusileido ir nebepakilo. Visi žmonės išsigandę, tipo apokalipsė :D nebuvo maisto, tai teko valgyt medžių žievę.

4. Sapnavau kad mane vejasi labai didelis tritonas su baisiais dantim. Jis surijo mano katę, ir pavirto mažyčiu tritonu :whata:

Nu mano čia nelabai baisūs šitie 'košmarai', bet pabudau tai visa drebanti :D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 14:51

Žmonės paaiškinkit man, kodėl aš taip dažnai visokius Hitlerius ir pasaulinius karus sapnuoju? :D
Pvz šiandien vėl, sapnavau kad visi mokyklos mokiniai mokykloj išsislapstė nes vokiečiai atėjo į mokyklą ir mane surado. Ir kažkaip jei kas išlys iš slėptuvės, jei kažkas prakalbės tai atseit aš išgelbėta nuo mirties. Ir kažkaip mane išgelbėjo mano klasiokas :D bet sapne tai žiauriai baisu buvo.

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 18:54

Atsiminiau viena kvaila, juokinga košmarą. Man buvo gal kokie 6-8 metai. Aš buvau namuose. Atsikeliu iš lovos nueinu į sekanti kambarį ir ten stovi pokemonas. :mrgreen: Dabar tai juokinga o tada įvarė nemažai baimės. :D

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 19:45

...
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 09, 20:38. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Domke Mafia

Dalyvis

Kaunas garliavike

1,346.62 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 27, 18:46

» 2010 Rgp 17, 18:54

Atsiminiau viena kvaila, juokinga košmarą. Man buvo gal kokie 6-8 metai. Aš buvau namuose. Atsikeliu iš lovos nueinu į sekanti kambarį ir ten stovi pokemonas. Dabar tai juokinga o tada įvarė nemažai baimės.

maziau pokemonu ziurek :D

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 11:52

Pastaruoju metu vien košmarus ir sapnuoju. :roll:

Vartotojo avataras

Drup

Dalyvis

Vilnius

2,554.15 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 11:53

Aciu Dievui nesapnuoju, bet atsimenu kad kai buvau visai mazyte.. sapnuodavau kosmarus ir pabudus tiesiu taikiniu begdavau pas tevus i lova :lol:

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 21:01

Sapnavau, kad suvalgiau visą ledų dežutę su šokolado gabaliukais :D Atsikėlus pamaniau, kaip gerai kad tai tik sapnas :D

Vartotojo avataras

Braškėė.

Lankytojas

Kaunas

162.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 11:19

eitvys rašė:Atsiminiau viena kvaila, juokinga košmarą. Man buvo gal kokie 6-8 metai. Aš buvau namuose. Atsikeliu iš lovos nueinu į sekanti kambarį ir ten stovi pokemonas. :mrgreen: Dabar tai juokinga o tada įvarė nemažai baimės. :D

Lūžau. O šiaip košmarus sapnuoju retai net neatsimenu dabar jokio.

Vartotojo avataras

Krisė..Mua

Lankytojas

551.38 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 15:31

Kažkada sapnavau , kad vaikštau kažkokiam miške ir niekaip nerandu išėjimo , atsisuku atgal , o ten stovi mano draugė lyg sustingusi aš jei pradedu pasakot kas atsitiko ir prasmengu , pradedu kristi ir atsibundu. Tikrai ne koks jausmas. Šiaip košmarų nemėgstu.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 13:25

Šiaip manau skirtingiem žmonės, skirtingai su tais sapnais yra. Nes yra tokių, kuriem sapnai tikrai pildos, arba bent jau iš dalies. Šiaip aš pati turiu tokį keistą sutapimą.
Kiekvieną kartą prieš nutinkant kažkam blogo aš sapnuoju TOKIAS keistenybes, kad omg.
Dabar tikrai nepamenu, apie ką tiksliai tie sapnai yra, bet kad jie būna ne tokie, kaip kiti mano sapnai - faktas.

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 14:48

Pas mane retai lakosi košmarai, bet jeigu ateina - tai baisūs. Bet kai į kai kuriuos reikia labai įsigilint, kad suprastum kas ten buvo, nes atrodo, kad nebaisus, bet sapnuodama jusdavau baimę ._.
Ačiū dievui, beveik nei vieno neatsimenu. Tik vieną epizodą atgaminu, kad bėgau su keliais klasiokais ir klasiokėm kažkokiu miestu pilku, kaip Silent Hill'as (bet filmą pamačiau tik po kelerių metų xD) , o mus kažkas vijosi. Slėpėmės namuose, vis kažkas surikdavo ir mirdavo kraujuose... Mačiau pro apmųsijųsį langą kažkokią mergaitę dar vėpsančią į mus... Buvo kraupoka o.o

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių