terabaitas rašė:Aš papasakosiu tikrą istoriją apie mano sapną, šį sapną sapnavau gal prieš kokius 5metus tad mažai ką prisimenu.
Aš sėdėjau ant krėslo, o mano tėvas išsitraukęs duonos kepalą iš vienos riekės padarė šunelį (iš kamuoliukų)jis man nepatiko ir kažkodėl išėjau į lauką pasivaikščioti.
Beeidamas pamačiau ženklą priėjau prie jo ir išvydau iki pusės perpjautą savo pusbrolį pasmeiktą ant geležinio strypo (ištikro ant jo turėtu būti ženklas pažymintis kryžkėlę) nubėgau nuo to ,,ženklo" į rugių lauką ten sutikau tris žmiones. Daugiau nebeprisimenu.
Kitą dieną tėtis važiavo nupirkti duonos ir parvažiuojant jam namo prie tos pačios sapnuotos sankryžos jam sugedo mašina, bet jis susitiko pus brolį kuris kažkur vežė šunį, pusbrolis partempė jį namo...
padariau išvadą:
Duonos kepalas- tėvas važiavo pirkti duonos
Šunelis- tėčio pusbrolis kažkur vežė šunį
Iki pusės perpjautas pusbrolis pamautas ant ženklo- tėtčio mašina sugenda prie kelio ženklo kryžkelėje.
Trys žmonės laukuose- sutiktas pusbrolis pagelbsti (tėvas turi 3 pusbrolius)
Tai tikra tiesa ir gana išsamu tereikia įdėmiai išnagrinėti savo sapnus
Labai teisingai pasakei, kad reikia išnagrinėti savo sapnus. Kiek žinau, tai kai kurie žmonės net ateitį numato pagal sapnus. Pvz.: jei mano močiutė sapnuoja, kad yra kieno nors vestuvėse, tai tų vestuvių nuotaka nuotaka po kelių dienų miršta. O jei sapnuoja, kad pas kažkokį vyrą plauna grindis, tai tas vyras miršta. Šiurpoka...