‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2012 Vas 26, 02:49
Mokausi savo svajonių profesiją - žurnalistiką, bet kuo toliau, tuo labiau svajoju apie 8valandų darbo dieną, po kurios nereikia kvaršinti galvos...
--------------------------------------
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2012 Vas 26, 03:01
Bet ta 8 valandų darbo diena, patikėk, dažniausiai būna nuobodaus darbo. Va, kaip mano būsima profesija ; D bet kažkaip man visada patiko toks reikalas (: pati kažkada galvojau apie žurnalistiką, bet rimčiau pagalvojusi, supratau, kad tai visai ne man.
-

M!SS_K!SS
- Dalyvis
-
- kažkur toli toli...
- 2,549.00 Lt
» 2012 Vas 26, 14:05
Dabar svajoju būt dizainere, stiliste ir kartais pagalvoju apie muzikantės profesiją 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2012 Vas 29, 23:42
saulė.pasaulio rašė:Bet ta 8 valandų darbo diena, patikėk, dažniausiai būna nuobodaus darbo. Va, kaip mano būsima profesija ; D bet kažkaip man visada patiko toks reikalas (: pati kažkada galvojau apie žurnalistiką, bet rimčiau pagalvojusi, supratau, kad tai visai ne man.
Bet visa ta žurnalistika tai toks proto knisimas. Bent jau man, nes nemėgstu dirbt tik tam, kad padaryt. O padarius visada neįtinka pačiai. Aišku, tai normalu, bet vistiek sunku labai dėl to... O dar tokie įvykiai, kai iš tavęs pradeda tyčiotis užkalbintas žmogus, kai pradeda visi kabinėtis ir dar blogiau... kai atsiranda terorizuojančių visokių veikėjų, tikrai norisi paprasto darbo. Kad ir dokumentus tvarkyt, kad ir salėj prekes dėliot.
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Kov 01, 16:16
Neseniai dirbau drabuziu parduotuveje ir labai patiko! Tiesa, seseles profesija, kuria turiu, vis dar yra tai, ka ruosiuosi daryti visa likusi gyvenima, bet darbas su rubeliais taip pat patiko 
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2012 Kov 03, 01:51
Bla bla. Studijuodama antrus metus nusprendžiau, kad save įsivaizduoju, kokiam grafiniam dizaine, audiovizuoaliniuose menuose, galvojau stoti paraleliai į antrą bakalaurą (fotografija ir medijos menas) ir prisiminiau, kad galima tik vieną bakalaurą nemokamai baigt ir tada pasidarė liūdna, nes 11k/metam iš tėvų prašyti jau gėda. Kas baisiausia, tokios mintys apie meninę specialybę kirbėjo, nuo kokios 9-10kl, tik turbūt buvau maža lama, kuri nepasitikėjo savimi, bijojo stojamųjų egzaminų ir pan., todėl pasirinkau lengvesnį kelią. Kai "užaugau", šaukštai po pietų. Studijos nelabai ir dabar nuo to nutolę, tik, kad labiau pagalbinės jos būtų tiem dalykam, o ne jų mokymuisi..ėėh.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2012 Kov 03, 14:11
Tai vėliau galėsi stoti, jeigu benorėsi ir finansai leis (:
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- 54.00 Lt
» 2012 Kov 03, 17:29
tai va, kad tos menų studijos ne iš pigiųjų.  žiūrėsim kaip čia gyvenimas suklostys, gal ne Lietuvoj pabaigsiu antrą specialybę, nes čia mokytis dieniniam ir dirbti, beveik nėra šansų. + ne kokių atsiliepimų apie VDA girdžiu iš visų studijuojančių, o kolegijoj, tai fiziką kirst reikia dar neblogai, kad tokį dalyką studijuot, aš per 2 metus spėjau matematiką pamiršt, tai apie fiziką nėra nė kalbos ;o ai. Visko galima ir pačiam pasiekti. 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2012 Kov 03, 18:16
Tai tuo labiau tada reikėtų džiaugtis, kad nestojai, jeigu atsiliepimai ne kokie (: bent jau pinigų nekiši tada į tai, į ką neverta (:
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- 54.00 Lt
» 2012 Kov 03, 18:23
aš jei būčiau stojus tai tik į nemokamą, kažkaip nesąmonė, toks jausmas LT už mokslus tokius pinigus mokėt (~10-12tūkstančių0.  O iš visur galima patirties pasiimt  na, ten kitas specialybes jie studijuoja.. architektūrą, kostiumo dizainą, sakė prieš peržiūras maketai " dingsta "(bildukai paima) ir pan. daug kam nepatiko, bet čia tas kol ant savo kailio neišbandai, tol netiki 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2012 Kov 03, 18:44
; D nu matai kaip. ; D susijuokiau. Na, aš irgi niekada nesiruošiau mokėti už mokslą Lietuvoje, bet gerą pasiūlymą davė, nes vistiek planavau išlyginamąsias, tai pasiryžau (:
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- 54.00 Lt
» 2012 Kov 03, 22:18
Tai dar priklauso kiek kainuoja aš skaitau, kad 12tūkst./metus yra jau per daug, o pvz socialiniai mokslai ~ 4tūkstančiai per metus, dar pakenčiama ir normalu.  Pagalvoji, jog menų bakalaurą gauti, turi išleisti 48tūkstančius vien ant mokslų+40 tūkstančių ant pragyvenimo 4 metam, tai, kada tas 100tūkstančių atsipirks 
-

zeppelinas
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 869.00 Lt
» 2012 Kov 04, 23:11
genetika.... kad sukurciau virusa, kuris sukeltu zombiu apokalipse mwhahahaha 
-

Optimistė
- Lankytojas
-
- Kaimas
- 354.49 Lt
» 2012 Kov 05, 14:02
Nesirinksiu profesijos apie tai - ką moku geriausiai, nes tada nebus kur tobulėti.  **
-
JustukasXiukas
- Lankytojas
-
- 220.00 Lt
» 2012 Kov 05, 14:43
Na siaip megstu programuoti, tai kuo toliau tuo labiau galvoju apie tokia specialybe, tiesiog man kiekviena uzduotis yra kaip issukis, kai reikia ka nors suprogramuoti, tai as isivaizduoju, kad tai padares tapsiu, bent kazkiek protingesnis, teisingiau intelektualesnis, nes gebesiu dar geriau mastyti ir turesiu geresne logika.Bet kai pagalvoju apie minusus, kad programuotojas tokia specialybe, kur reikes sedet labai daug laiko prie pc ir judet isvis nereikes, plius kai busi aplinkoje kaip nerd ir nelabai tu kam idomus busi, del savo tokio mokslisko darbo, tai kazkaip praeina noras apie tai galvoti, vel pradedu galvoti is naujo, ar man to reikia, galbut cia bus tik kaip papildomas dalykas, kuriuo galesiu uzsiimti laisvalaikiu, o pasirinksiu profesija del kurios zmogus yra labiau gerbiamas ir rodoma jam daugiau demesio  Taigi kita profesija butu zurnalistika, kadangi mano tetis buvo ir manau, kad butu visai nieko darbelis, pradzioje gal tik rasytumei straipsnius, bet veliau galetum uzsiimti ir idomesne veikla, kaip zmoniu apklausinejimas, interviu emimas, na zinote social things, na ir trecioje vietoje teisininkas, nes man taip atrodo, kad jie visa laika buvo labai gerbiami visuomeneje, ne darbine prasme, o kaip asmenybes, aisku is darbines puses, tai darbas niurokas 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|