Diskusijos Gyvenimas

Kokia profesija Tau patiktų?

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 11:04

Psichologe norėjau būt. Bet tikriausiai dėl savo pačios problemų :lol: . Atmečiau.
Parapsichologe. Per daug mistiškai skamba, turbūt būtų sunkumų.
Dizainere. Manau, visai patiktų. Bet abejoju, labai.
Mano svajonių darbas būtų su gyvūnais. Kovoti už jų laisves Kinijoje ar turėti kokią prieglaudėlę. Tai būtų mano svajonių darbas.

Sekasi kalbos, bet mokytoja ar kokia vertėja būt nenoriu.
Visai piešt portretus moku, bet iš to nelabai pragyvensi.
Lankau muzikos mokyklą, bet savo ateities su muzika siekt netraukia.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 19:50

Meno arba amato, nepatiktų pardavėjo, verslininko.

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 20:50

Dėl žurnalistikos, tai jei sutinki atsisakyti "jaunatviško" gyvenimo, tai tada gali studijuot, bet ir tai vargu ar įstosi, nes ten žiauriai,žiauriai sunku. Vienos lietuvių kalbos mokytojos dukra stojo į žurnalistiką, vos įstojo,bet mokytis taip sunku,tai metė velniop ir dantų higieną(odontologiją) įstojo.
Dėl teisės, tai kodėl ne? Labai gerai kur verslą, baigus teisę. Taip pat,jei turi pažinčių, tai darbą tikrai rasi. Teisingiau tave į kontorą, ar į savivaldybę priims dirbt.

Pats labai norėčiau gydytojas-chirurgas būti.Daryt atitinkamas operacijas ir panašiai. Arba dar taip pat traukia odontologija. Tačiau medicina-sunkus mokslas.

P.S. Europarlamente reikalingi labai vertėjai į lietuvių kalbą ir iš lietuvių kalbos atrodo. O jiems, kiek domėjaus, mokama apie ~8tūkstančių alga, taip pat gauni patalpas gyventi, maistą.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 23:16

Man svarbiausia, kūrybiškas nemonotoniškas darbas, nesėdint vietoje, noriu bendrauti kuo daugiau ir kuo daugiau save atskleisti. :)

Norėčiau būti dizainere, tikriausiai reklamos arba drabužių (kaip tik baiginėju dailės mokyklą).
Taip pat man labai sekasi lietuvių kalba, kūryba, todėl visai norėčiau būti žurnaliste. :fish:

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 23:34

Depresyvaus burbančio anonisto su polinkiu į alkoholizmą. Protingai skamba, nereikia stengtis per daug!

Vartotojo avataras

Monikenia

Dalyvis

Kaunas

3,723.33 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 16:09

Nuo vaikystės visada norėjau būt dantistė, bet dbr kažkaip tas noras jau praėjo. Studijuot medicina ne man, nes netraukia nei biologija, nei chemija.(nors ir gerai mokinuosi) Dabar pradėjau svarstyt apie galimybę studijuot teisę (norėčiau dirbt advokate, arba kriminaliniam skyriui) , bet visi sako, kad tų teisininkų "kaip prišikta". Dar svarsčiau apie ekonomika dėl to, kad matematika labai gerai sekasi, bet ji manęs netraukia. ŽODŽIU PASIMETUS.

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 16:26

Protyngas tesininkas visada ras darbo. :)

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2011 Lap 18, 10:58

Virėjos,tiksliau norėčiau turėti savo restoraną,bet tikriausiai ne Lietuvoje :)

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 22:24

Psichologiją arba pradinių klasių mokytoja norėčiau visai būti :ahoi:

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 23:44

nžn ar čia profesija, bet man patinka viską taisyt, tvarkyt, gal dėlto kad beveik viską sugebu (:>) o ten prie popierių sedėt, ar nuosprendžius rašyt ne man, nusiraučiau lb greit nuo protinio darba.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 20:38

Ecstasy rašė:Protyngas tesininkas visada ras darbo. :)

Tikrai ne. Kasmet Lietuvoj teisę baigia keli šimtai studentų. Protingų ir gabių taip pat netrūksta ir vistiek darbo jiems nėra. Gaila, bet tokia realybė. Jei su teise kažką studijuot, tai tik teisę ir policijos ar penitencinę veiklą. Vis daugiau galimybių atsiranda.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 20:45

Valued* rašė:Labai noriu būti redaktore arba korektore, arba, blogiausiu atveju, žurnaliste. Bet, kas blogiausia, labiausiai mėgstu lietuvių kalbą, kuri, beje, man ir sekasi, bet studijavimas Lietuvoje yra labai prabangus reikalas. Labai nenoriu palikti savo šalies, nes esu užsidegusi patriotė ir labai myliu Lietuvėlę, ir palikti ją būtų labai didelis smūgis man... Todėl mąstau, kad dar norėčiau gyvenimą sieti su biologija. Bet iš tikrųjų, tai dar reikės gerai pagalvoti... :cry:

Žiūrint kokia redaktore nori būt. Jei leidykloj kalbos klaidas taisyt, tai viskas dar labai įmanoma. Jei spaudoj... Turi išdirbti žurnaliste belekiek metų, parodyt, kad esi geriausia iš visų ir tik tada laimei nusišypsojus galėsi tapti redaktore.
Beje, žurnalistiką ar filologiją Lietuvoj studijuot yra kelis kartus pigiau nei biologijos mokslus.

p.s. univere lietuvių kalba VISIŠKAI kitokia nei mokykloj. Girdėjau, kada VU filologams siekia aukštąją matieką įvest, kad gramatiką lengviau suprast galėtų.

Vartotojo avataras

TheGlazzier.

Apšilinėjantis

Kaunas

774.73 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 15:49

Žurnaliste, bet ne Lietuvoje :]]

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 21:22

Na as jau turiu savo profesija, kol kas nesiskundziu, tiesa, butu neblogai pastovu darba rasti, nes atsitiktiniai per agenturas jau pabodo :(

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 11:22

Esu prie meno, gal kokia dailininkė ar muzikantė...

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių