Ką manot apie anime?Nežiūriu anime. Animacija manęs apskritai nelabai traukia, kad ir kaip pateikta bebūtų. Vienintelis, kurį su malonumu dar ir dabar pažiūrėčiau tai Ramen Fighter Miki serijas.
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Lie 04, 13:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
Anime - mano gyvenimas :rock: . Nu dar manga :lick: Šiaip iš šitų trijų tai gal avataras geriausias. Bet ir šitas nelabai. Man vat tokie kaip jigoku shoujo, arba galų gale k-on, ouran high school host club. Dieną naktį juos žiūriu ir akių atplėšt negaliu :play: O už mėnesio kažkur pradėsiu kurt 1 - ąją savo mangą manga :boogie: Tos jų išraiškos, btw, vadinabos "Chibi", tokios mieeeelos ^^. Jei kam reikia, va, įdedu link kur aš anime žiūriu. http://www.animefreak.tv Nesuprantu tų žmogelių kurie nekenčia anime, nesuprantu. :cry: Keisti jūs man labai, nepykit tik :roll: Pabandykit pažiūrėt, gerą anime, gal žiūrėjot kokį hanamaru, tai savaime aišku kad tokie nepatiks :D
Norėjau labai, tik vat niekaip neprisiruošiau, o galų gale, vienas čia malonumas grūstis iki kito miesto, be draugių ( :D ) ir be kostiumo, kurio irgi dar neprisiruošiau pirkt. :D Nyaaa buvau. Ten irgi nemažas buvo, nors ir utenoj. vistiek, kaip pats pirmas, tai neeerealus buvo :P Paskutinį kartą redagavo spalvOta 2011 Lie 27, 13:07. Iš viso redaguota 4 kartus.
Seniau labai patiko, ypač piešti. Kažkur du metus paišaliojau anime, o paskui perėjau prie serialų ir tikrų žmonių portretų
![]() Man žiūrėti anime nepatiko (buvo ir išimčių- patiko elfen lied, VK) per daug jie skysti ir saldūs. O jei ne skystas ir ne saldus, tai būtinai per daug fantastinis. Nors turbūt dėl to tai ir yra anime. Anime aš domiuosi jau nuo vaikystės kaip pradėjo rodyti Drakonų kovas Z. Anime aš piešiu, skaitau manga, ir taip pat žiūriu filmukus. Tai , kad jie yra kaip sakė Bubble_ghost- saldūs, ir fantastiniai tai mane labiausei ir žavi. Daug filmuku esu mačius ir pritariu , kad Death Note geras. Bet gal kas dar galėtu pasiūliti dar filmuku? Bučiau labai dėkinga
![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |