Įvairūs Filmai, TV, knygos

Ką manot apie anime?

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

2,506.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 19:42

Kai pradėjau neseniai žiūrėt Drakonų kovas, pamėgau anime :) Įdomu labai. Dar yu-gi-oh man baisiai patiko, kai mažesnė buvau

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

mildelija123

Apšilinėjantis

ne miestas

949.35 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 12:03

Dar Samurai x labai užkabino ;DD

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,202.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 12:55

Jei įdomus anime tai kodėl gi ne. :sweeet:

Vartotojo avataras

caramelli

Aktyvus dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 13:07

Nepatinka man tokie filmukai, tik Songoką žiūrėdavau ir viskas.. :D

Vartotojo avataras

wolfing

Aktyvus dalyvis

pakruojis

3,869.41 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 20:10

puse velnio sitie. db as tai ziuriu highschool of the dead (n-14 jei ka, bet 6-7 serijos n-18)
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Kov 06, 07:58. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

somebody

Patyręs forumietis

The land of joy

3,714.66 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 14:24

Man kažkaip nelabai prie širdies anime, bet yra ir rimtų anime "filmukų" kur ne vaikams skirta, kaip; hellsing, monster ir pan.

Vartotojo avataras

GummyGum♥

Lankytojas

Barneyland

225.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 18:25

Šiaip man patinka anime, Naruto, DBZ nerealus. Visai norėčiau pažiūrėt Death Note, nes visi ką žinau sako kad labai geras :P

Vartotojo avataras

Kolemie

Įsijaučiantis

Panevėžys

1,236.04 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 14:14

Nesu didelė anime gerbėja, bet retkarčiais pažiūriu. Geriausi, kuriuos mačiau, yra "Death note" bei "Ergo proxy". Gerus vaikystės prisiminimus sukelia ir DBZ :D

Vartotojo avataras

svajoklis

Dalyvis

Kaunas

2,051.08 Lt

Standartinė » 2012 Bal 28, 21:06

mėgstu anime,skaityt manga.
vieni geresnių anime yra Hellsing,Hajime no Ippo,Death note.ir aišku klasika DBZ su Samurai x
tai pat labai daug gerų mangų yr. na,o tiem kuriems nepatinka,dėl skonio nesiginčijama

Vartotojo avataras

mantz

Įsijaučiantis

Vilkaviskis

356.66 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 14:59

Ką manau apie anime? Ogi manau kad tai nuostabus dalykas...Anksšiau esu mates kas tie anime bet galvojau nesamonė,bet kai klasiokas sakė pradėt žiūrėt anime atradau visiškai nauja anime pasaulį be to, tokių filmukų,kaip yu-gi-oh,naruto,dbz net nelabai ir įskaityčiau kaip anime.Anime pradejau žiūreti kažkur Kovo pabaigoj.....Man labiau patinka ecchi,harem,comedy būdo anime.O štai anime,kuriuos iki dabar peržiūrėjau:
Mirai nikki(Nuo šito viskas prasidėjo,ta battle-royal idėja ir ateities dienoraščiai TIKRAI patiko,bet pabaiga liūdnoka..Tie šun*nukiai kūrėjai anime pabaigą pakeitė o manga pabaiga daug laimingesnė buvo)
Angel beats,Special ep'as,another epilogue(Tikrai geras anime,jaudinanti istorija,kuri net ir šiurkščiausių jausmus sužadins(Pabaigoj verkiau :oops:)o special episodas tai tik nuotaiką pakelt po liūdnos pabaigos :D )
High school DxD,OVA'os( Va ČIA tai anime tikrai geras(PĄĄĄPAI) :D ir daug juokingų akimirkų ir šiaip įdomus)
Kiss x sis,OVA'os(šitą žiūrėjau po high school dxd nes ieškojau panašaus ir čia labiau dar harem/ecchi.Čia pasakojama kaip brolį Keitą įsimyli 2įseserės ir gundo visaip)
To love ru,Motto to love ru,OVA'os(Čia gera istorija ir taip daug gerų vietų,o kaip kitaip kai tavę supa daug gražių merginų? :D )
Kore wa zombie desu ka,2sezonas(Čia keistokas toks kaip bernas miršta ir jį prikelia necromancer'ė ir po to su juo gyvena bet šiaip juokinga irgi daug vietų kur klaidingai supranta berną ir prisidirba taip :D )
Demon lord daimao(Čia kaip toks jaunuolis nori būti aukštu kunigu,kad padarytų pasaulį geresnių,bet greit išaiškėja kad jam lemta tapti demonų valdovu!)
Omamori himari(neblogas toks,o pabaiga labai prajuokino,kad ateina pas jį draugai o žiūri,kad jis vienas su 9(O_o)merginom prabuvo ir rėkia ČIA NESUSPRATIMAS!!! :D )
Kanokon(Šitą kątik peržiūrėjau dar tai daug nepasakysiu,bet ten tokį mažiuką devintoką įsimyli lapės dvasia,po to visaip gundo,vėliau ir vilkės dvasia prie gundymų prisideda xD (O lapės mama-devynuodegė lapė tai tookia MILF :D )
Manga man irgi patinka bet čia visai kita istorija va vakar hellsingo 2dalis gavau bet čia gi tema apie anime o ne mangą

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

64.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 19:58

Jau daug metų žiūriu anime ir skaitau manga, bet nesu tiek daug peržiūrėjusi. Kai buvau jaunesnė, žiūrėdavau tokias mergaitiškas istorijas, nesunkiai suprantamas, bet vistiek labai žavėjo pati animacija ir japonų humoras. Dabar vis rečiau žiūriu, nes reikia paieškoti anime su gera istorija, nors prisiminus vaikyste karts nuo karto pasižiūriu tokias nieko rimto komedijas. Dabar kažkaip persimečiau labiau prie manga skaitymo. Yra tiek daug nuostabių istorijų, kurių ekranizacijos nepadarytos.. Bet vistiek. Japonų menas man labai prie širdies ^^

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių