Ką manot apie anime?Ką manau apie anime? Ogi manau kad tai nuostabus dalykas...Anksšiau esu mates kas tie anime bet galvojau nesamonė,bet kai klasiokas sakė pradėt žiūrėt anime atradau visiškai nauja anime pasaulį be to, tokių filmukų,kaip yu-gi-oh,naruto,dbz net nelabai ir įskaityčiau kaip anime.Anime pradejau žiūreti kažkur Kovo pabaigoj.....Man labiau patinka ecchi,harem,comedy būdo anime.O štai anime,kuriuos iki dabar peržiūrėjau:
Mirai nikki(Nuo šito viskas prasidėjo,ta battle-royal idėja ir ateities dienoraščiai TIKRAI patiko,bet pabaiga liūdnoka..Tie šun*nukiai kūrėjai anime pabaigą pakeitė o manga pabaiga daug laimingesnė buvo) Angel beats,Special ep'as,another epilogue(Tikrai geras anime,jaudinanti istorija,kuri net ir šiurkščiausių jausmus sužadins(Pabaigoj verkiau )High school DxD,OVA'os( Va ČIA tai anime tikrai geras(PĄĄĄPAI) ir daug juokingų akimirkų ir šiaip įdomus)Kiss x sis,OVA'os(šitą žiūrėjau po high school dxd nes ieškojau panašaus ir čia labiau dar harem/ecchi.Čia pasakojama kaip brolį Keitą įsimyli 2įseserės ir gundo visaip) To love ru,Motto to love ru,OVA'os(Čia gera istorija ir taip daug gerų vietų,o kaip kitaip kai tavę supa daug gražių merginų? )Kore wa zombie desu ka,2sezonas(Čia keistokas toks kaip bernas miršta ir jį prikelia necromancer'ė ir po to su juo gyvena bet šiaip juokinga irgi daug vietų kur klaidingai supranta berną ir prisidirba taip )Demon lord daimao(Čia kaip toks jaunuolis nori būti aukštu kunigu,kad padarytų pasaulį geresnių,bet greit išaiškėja kad jam lemta tapti demonų valdovu!) Omamori himari(neblogas toks,o pabaiga labai prajuokino,kad ateina pas jį draugai o žiūri,kad jis vienas su 9(O_o)merginom prabuvo ir rėkia ČIA NESUSPRATIMAS!!! ) Kanokon(Šitą kątik peržiūrėjau dar tai daug nepasakysiu,bet ten tokį mažiuką devintoką įsimyli lapės dvasia,po to visaip gundo,vėliau ir vilkės dvasia prie gundymų prisideda (O lapės mama-devynuodegė lapė tai tookia MILF )Manga man irgi patinka bet čia visai kita istorija va vakar hellsingo 2dalis gavau bet čia gi tema apie anime o ne mangą Jau daug metų žiūriu anime ir skaitau manga, bet nesu tiek daug peržiūrėjusi. Kai buvau jaunesnė, žiūrėdavau tokias mergaitiškas istorijas, nesunkiai suprantamas, bet vistiek labai žavėjo pati animacija ir japonų humoras. Dabar vis rečiau žiūriu, nes reikia paieškoti anime su gera istorija, nors prisiminus vaikyste karts nuo karto pasižiūriu tokias nieko rimto komedijas. Dabar kažkaip persimečiau labiau prie manga skaitymo. Yra tiek daug nuostabių istorijų, kurių ekranizacijos nepadarytos.. Bet vistiek. Japonų menas man labai prie širdies ^^
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

D