Ką manot apie anime?
WTF? Cia jau krynas sarkazmas lol as juk niekada nesakiau, kad zinau lol as sakiau, kad manau, jiog anime stilius yra bene pats lengviausias piesiant zmones. Kam cia vaidint reikia? Juk tu norejai, kad as tau irodyciau, kad net as galiu nupiest, tai as ir nupiesiau tik dabar reikia ikelt. O jai norejai paziureti kaip lengvai piesiama tai nueik i tokia svetaine www.devianart.com ir ten rasi pilna pamoku.
Well gal ne fiziskai, bet psichologiskai. O kaip tu jaustumeis mano vietoj? Lb fainiai skaitytum ir zvenktum kai ant taves varo turbut. Siaip tai as rami, patikek tu nezinai kas buna kai susinervinu. Lb fainai bandai ideti ta nelemta paveiksliuka, o visi kiti tai idek laukiam, tipo as cia labai kazko bijoti tureciau. Soz stepais nenupiesiau turiu viena paveiskliuka, nes nieko apie stepus nesakei. Juokinga man tieisog is tokios muses drambli padare todel ir sakiau, kad vaiku darzelis.
As taves ir neturejau omenyje, tik kiti va cia stumia, o tu sakai man nesinervuoti. As nesinervuoju tik zinai patarle kaip klausia taip ir atsako (ir velgi taves omenyje neturiu). ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |