Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Ka jūsų tėvai mano apie jūsų klausomą muziką?

Daržovė-

Lankytojas

Rokiškis

385.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 28, 16:36

Tėvas kartais kartu paklauso, parsisiunčia iš manęs keletą dainų, sako, geros tos naujesnės grupės.
O iš mamos šitokių replikų sulaukiu: nemergaitišką muziką klausai (po to reikėjo aiškint, kad šiais laikais, kiek mačiau roką klauso mergos), tave tėvas tokią verčia klausyt (buvo užpykus gal)!, neleidžiu (tada tėvas rodė senas kasetes, tuo momentu kai mama išlindo, buvo užleisti Slayer)! O šiaip tai pati kartais Rammstein mašinoj paklauso.

Tai va, dėl muzikos sutariam. Dabar sesę pratinu prie roko, kad sugebėtų išsiskirt iš kitų, ir šiaip gal didesnį iq tada turės. xDD

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 28, 22:30

jie man klasikos parodo,aš jiem bumčikų,tai taip ir bendraujam. :D

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 18:44

Kai klausau popsą, electro, tada jiems patinka. Kai klausau metalą, roką, jie tiesiog išeina iš mano kambario, ir stebisi KAIP GALIU KLAUSYTIS TOKIOS "BAISIOS" MUZIKOS. Man nusipjaut, klausiu ką noriu

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 11:17

Nieko nesako :D tiesiog nesidomi kokią muziką aš klausau

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 11:25

sako, kad klausau dainų kur net melodijos neįmanoma suprasti arba kad baisi ir pan.

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 17:24

Vienodai jiem ką klausau. :D Tik jei kartais labai garsiai pasileidžiu tai sako patildyt.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 02:24

Paveikslėlis

Don'as

Apšilinėjantis

Panevėžys.

429.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 03, 13:48

DubStep - "Aš tuoj apkursiu nuo tavo šlikščių dainų, junk lauk" : DD

Vartotojo avataras

Modiste

Įsijaučiantis

258.54 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 04, 17:08

Šiaip tai jiems dzin, o kai kurios mano mėgtamos grupės (pvz Depeche Mode) jiem visai patinka :))

Vartotojo avataras

Kiwius

Lankytojas

367.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 17:09

Mano tėtis pats roką kartais paklauso,tai ir man nieko nesako ;]
Bet mama tai juodai neperneša.Kadangi ji - šokėja,jos komentarai visada būna maždaug: ''kaip pagal tokią muziką galima šokti?!'' :lol:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 18:24

plius minus patinka, klauso

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 20:44

Šiaip kai paklausiu nuomonės apie kokią nors dainą, mamos atsakymas dažnai būna: "nesuprantu ką dainuoja, tai ir nieko nemanau". Tai paskutiniu metu to dažniausiai klausiu klausydama Sigur Ros. Ir kai man atsako, jog nieko nesupranta, atsakau: "tai niekas jų nesupranta, nes jie dainuoja savo sukurta kalba". Ir šiaip po truputį bandau išaiškinti, kad muziką ne suprasti, o jausti reikia. Ir dar nelabai supranta, kaip galima klausytis vien instrumentinės/ar elektroninės muzikos, be vokalo. Jai tai atrodo per daug nuobodu.
Tai va, tikrai žinau, kad mūsų skoniai niekada nesutaps. Tiesiog visai kitokius dalykus muzikoje vertinam ir visai kiti lūkesčiai iš jos.
O tėtis... Jis nežino, kokią muziką klausau, tačiau manau jo ir mano interesai šiuo atžvilgiu daug labiau sutaptų. Netgi vienas žmogus yra pasakęs, kad aš, kaip ir mano tėtis, abu klausom "keistos muzikos". Ta prasme - nepopuliariosios, neradijinės. Bet jis daugiau į pagonišką muziką linkęs, o iš mano klausomų į tokią neštų nebent Fever Ray (kurią, beje, dievinu). Dar manau jam visai patiktų islandų atlikėjų atliekama muzika (ypač visi tie tradiciniai ir netradiciniai instrumentai). Bet čia tik spėjimas...

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,202.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 03, 12:17

Mano mama tai nesupranta kaip aš galiu tokią "rėkiančią" muziką klausyt.
Sakė jei ji pradėtų klausyt tai apkurstų. :)

Vartotojo avataras

MantuksxD

Apšilinėjantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Vas 03, 12:27

Kaip pasileidu electro house arba dubstep tevas amžinai sako kad apsinarkašines esu nes klausausi narkomanu muzikos. Kai pradedu klausytis rock coremetal ir t.t Tai pradeda sakyti kad žveryno klausausi.

Vartotojo avataras

Kolemie

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,236.04 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 15:46

Niekada nesusilaukiau iš tėvų kažkokių komentarų apie mano klausomą muziką. Brolis vieną kartą sakė, kad kai aš buvau kažkur išėjusi ir palikau įjungtą mp3, mama paklausė ir tarė "Na, ir baisios muzikos vaikas klauso". Bet tai tikriausiai pasakos. :D

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių