Įvairūs Gyvūnai

Fretkos

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2009 Bal 17, 17:01

~Dream~ rašė:Aš turiu šešką (nu tas pats ar fretka ar šeškas ;D)
Labai mieli gyvūnėliai. Daug kas juos vadina tiesiog katašuniais.
Šuo dėl to, kad reguoja į vardą, reikia vesti į lauką, maudyti (patartina kartą į mėnesį).
Katė dėl to, kad ėda kačių maistą ir daro labai tvarkingai į dėžutę su kraiku.

Na, o šiaip tai mano šeškiukui nėra dar nei pusės metų. Mes jį pirkom iš veisėjų už 300 lt. Kikoje pirkti nepatartina dėl to, kad gyvūnai būna sustresavę, būna maždaug 1 m. amžiaus ir kaina gan didoka- 900 lt.

Mano Kuco foto:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
OMG. :shock: as irgi tokio noriu :lick:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

lėlė

Dalyvis

Klaipėda.

1,815.62 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 18:32

senai tokio noriu.
paskutinį kartą kai mačiau gyvunų parduotuvėje, kainavo 500Lt.

Vartotojo avataras

Ugnyrya

Įsijaučiantis

1,014.92 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 19:09

ojetus,uzsinorejau... :up:

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 21:29

Apie tokius nieko nežinojau niekada, bet kai pamačiau tikrai susigundžiau... :lol: :love:
Bet nereikia man jo nes turiu ir šunį ir katę, nėra vietos daugiau gyvūnams pas mane.. :D

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 22:01

Kokie jie man mieli, taip jų norėčiau, bet tėvai neleidžia, sako kad prisirišių prie jų ir t.t. Gal kada nusipirksiu jį. ;*

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2009 Geg 04, 16:33

Mmm, koks nerealus...
:love:
Noriu ir aš tokio.
:D

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 09, 23:25

Aš ir norėčiau.
Jie tokie utiutiu. :hoorey:

Vartotojo avataras

Britkybe

Lankytojas

Vilnius

940.92 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 01:25

Vaikinui padovanojau fretka gimtadienio proga :) Pirkau dar neturejusy metu is vienos seimos, pardavinejo, nes vaikas alergiskas buvo, del to gan pigiai uz 400Lt iejo: fretkas (kastruotas su isimtom dvokucio liaukom), narva didely namuose jame esanciu tualetu, kraiku ir dviem hamakais, automobiliniu narvu, skiepu knygute, sampunu, zirklutem nagams karpyt ir panasiai, zodziu pilnas komplektas :) Vaikinas is pradziu jo net nesidomejo nezinojo isvis kaip elgtis su jom ir panasiai, labiau norejo suns, nes neseniai buvo prarades savo, taciau del jo dideles laiko stokos sunio nepirkau, nes jam butu per mazai demesio, taigi gryztant prie fretkos (jo vardas Kukis) tai jam ziauriai db patinka, Kukis nerealus!!! Atsisaukia i varda, megsta maisus, jei parodai jam maisa jis iskart atbega ir isoka, megsta suptis hamake ir pasisiaust moka kaip kate, reikalus atlieka tualete ant kraiko, moka buciuotis, megsta miegoti kartu su vaikinu, atidaro bet kokias spinteles ar stalcius ir atidarinedamas stalcius sugeba uzsikabanoti kaip laiptais ant stalo, kaip ir mano vaikinas megsta snikersus, vaikinas nesuvalgo tai Kukis pavogia, sokolado tiesa nevalgo isgliaudo tik riesutus, zodziu nzn kaip apsakyt, bet manau mazdaug supratote ka turiu omenyje :D Jei netureciau kates ir sunu tai dar ir fretka nusipirkciau :) :up:

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 11:31

Ir aš norėčiau. Mano teta turi 2 bet sakė kad labai kandžiojasi tai reik atsargiai su jomis... :love:

nirox

Lankytojas

252.85 Lt

Standartinė » 2009 Lie 14, 14:37

[quote="Monika ;DDD"]čia tie šeškai?:DD
lb gražūs man jie.;D[/quote]

ne kaip seskai o kaip sermuoneliai jie atrodo :D :D

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 16, 19:31

Kaip ir turėjo tėvai nupirkt,bet..Nenupirko :cry:

Vartotojo avataras

vivica

Apšilinėjantis

Klaipeda

939.59 Lt

Standartinė » 2009 Lie 26, 02:14

Vytauciukea rašė:Ir aš norėčiau. Mano teta turi 2 bet sakė kad labai kandžiojasi tai reik atsargiai su jomis... :love:
Kaip isauklesi tokie seskiukai ir bus turiu viena brangenybe savo :) bet jis nestipriai kanda ir tik kai zaidzia zino kad skaudziai kasti negalima :) kiek sesku meetuose buvom tai tik keli tokie kurie kanda :lol: bet kai truputi pasensta tai isvis nebesikandzioja :) va maniskis pasiutelis :) [img=http://img31.imageshack.us/img31/5220/img3209i.th.jpg] [img=http://img151.imageshack.us/img151/9060/img3191p.th.jpg]

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2009 Lie 27, 19:23

O diev,kaip aš jų noriu!Mamos čia nesenia prašiau.Ir vis kvaršijau galvą ;D
Net dvejojo ji ;DDD
Be įdomu ar su šuniu sutartų..
Taaaaaaip be galo noriu.Tik žmirštu tą pavadinim kartais ;D
Fretka.Fretkiukas.be galo mielas.Kaune maximoj ,kikoj db yra.Tai tipo akcija 600 virš.žiauru.
Turguj ,ar kur ten pigiau.
Blamb kap aš noriu jo/s. :prašau: :m:

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 18:42

Turėjau tokią damą šeškę mėnesį. Dabojau, kitaip sakant. Toji tai ėdė daugiau nei mano šuo (už šeškę sveriantis 25 kg daugiau), o tuštintis kažkur reikėjo. Ji nebuvo pratinta prie WC, tai dergdavo visur ir dažnai. Erzindavo. Ir jau kaip beveik jai išaiškinau, kad aš esu jau vadas, ir, atsiprašant, ji šiks tik ten kur aš norėsiu, jai jau buvo laikas keliaut atgal į namus. Šiaip visai norėčiau šeško savo, bet norėčiau patino, tie ramesni, o ir šiaip didesni užauga, yra daugiau ką paniūrkyt. :lol: Aš vis galvoju apie dar vieną gyvūną. Norėjau graužiko, nes narvą didelį turiu atliekamą išmest gaila o vietą be reikalo užima. Norėjau kažko didesnio ir mielo. Pvz šinšilos atkrito dėl to, kad jos nelabai mėgsta būt ant rankų, o ir šiaip, jos man neypatingo grožio, kad galėčiau tik į jas žiūrėti, jūros kiaulytė- peraugęs žiurkėnas. Nusprendžiau triušiuką. Taip jo norėjau, skaičiau visokius straipsnius apie juos, bet visgi, jie tokie mėgėjai būt vieninteliai iš gyvūnų, mat labai pavydūs ir t.t. Tiesiog tam triušiukui būtų sunku pas mane, nuolat erzintų kitų gyvūnų kvapai ir jis visad žymėtų savo teritoriją. Taip pat, silpnos širdytės jų, gali šuo išgąsdinti pvz netikėtai įbėgti į kambarį ir zuikiui infarktas, kuris užsibaigia mirtimi. Tai manau šeškutį reikės jamti. Auginsiu "smirdūną" nuo mažumės, tai išsiauklėsiu kaip norėsiu. Toji mergaitė, nebuvo pratus ant šuns, tai nuolat šnypšdavo ant jo (kaip katė, tik tyliau), o praėjus "sekdavo" į kojas. Mum ir gi būdavo- laižo, laižo rankas ir taip įsega. Buvau jau atpratinus, su švelniu sprigtu į nosytę.

Vartotojo avataras

~Dream~

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,304.21 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 16, 20:25

*AgnyČy rašė:O diev,kaip aš jų noriu!Mamos čia nesenia prašiau.Ir vis kvaršijau galvą ;D
Net dvejojo ji ;DDD
Be įdomu ar su šuniu sutartų..
Taaaaaaip be galo noriu.Tik žmirštu tą pavadinim kartais ;D
Fretka.Fretkiukas.be galo mielas.Kaune maximoj ,kikoj db yra.Tai tipo akcija 600 virš.žiauru.
Turguj ,ar kur ten pigiau.
Blamb kap aš noriu jo/s. :prašau: :m:

Jeigu pirksi tai patarimas- niekada nepirk šeško iš "Kikos" nes ten jie būna jau apie metų amžiaus ir sunkiai pripranta prie naujų namų, be to būna nepriprate prie žmogaus kanda be to nemoka į WC daryt. Turguje irgi nepatartina pirkti, nes tokie šeškiukai gali būti atvežti ir iš fermos kur visiškai nesilaikoma veisimo kodekso. Geriausia pirkti šešką iš veisėjų. Kaina gan didelė, bet geriau. Man labai nuskilo nes nusipirkau iš veisėjų už 300 lt. o šiaip parduoda už 800 lt.
Daugiau info: www.ferret.lt

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių