Įvairūs Studijos, mokykla

Ekskursijos

vaida096

Apšilinėjantis

Kėdainiai

1,040.54 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 19:46

O mes buvo Nidoje, Kuršių Nerijoje, labai fainai, patiko, gaila, kad vieną kart į metus pažintinė kelionė, bet įspūdį tai paliko. :) O pasekmės tai ne kokios sušalau ir dar slogavau pusantros savaitės. :( Bet dabar sveika.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 21:00

as tai i lokes peda noriu, nors ir bijau aukscio :roll:
7klasej vaziavo klyfa su mumis i kauna, as nevaziavau, tada klasiokai prisidirbo su ferverkais ir niekur nebevaziavom... 6klasej aukletoja niekur nenorejo varyt, tai nevarem, o anksciau, tai 5klasej taip pat niekur nevarem, pradinese klasese kaip visi, i kauna, juru muzieju ir pan.. ; ]

vaida096

Apšilinėjantis

Kėdainiai

1,040.54 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 21:23

Aš nesuprantu, koks ten įdomumas laipioti toje Lokės pėdoj, visi kai išprotėję kalba apie tą vietą. Jau geriau pažint Lietuvą kitu būdu: vaikščiot po nematytas vietas, kažką naujo atrast. Man tai asmeniškai neįdomu ta lokės pėda, pati negaliu laipiot aukštai dėl sveikatos problemų, bet kad taip ištisai kalbėt apie tą vietą, tai manau kažkokia nesąmonė yra. Pas jus Lietuvos geografijos žinių akiratis nulis.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 21:57

vaida096 rašė:vaikščiot po nematytas vietas, kažką naujo atrast.

tai ir nauja vieta, ka zn kadangi nesu buvus tai man ten idomiai, ir iš tiesų taip tai galvoju kad gal ir isdrisciau ten lipt, kaip is tikro, net nzn.. tai juk ir atrasciau kazka naujo...

Vartotojo avataras

en.

Aktyvus dalyvis

Kernavė

216.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 22:13

I šokolodao fabrika varykit. Mano draugė su klase buvo sakė lb faina. Darai savo saldinius ir vežiesi namo. Mes su kalse dabar varysim. :D

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 22:39

Mes buvom Kauno šokoladinėj kažkokioj. Pasigaminom tik tris saldainius, o iš manęs dar vieną kažkas nukniso, nes labai gražiai uždekoravus buvau. Šiaip kelionė buvo faina, nes tada dar į farmacijos muziejų važiavom Kaune ir mane kaip bandomąjį triušį ėmė, ten į kėdes visokias sodindavo, labai įdomiai pasakodavo, dar ta tokia aplinka.. Žodžiu, smagu buvo. :sweet:
O Spalio 9d. klasė važiuos į Vilnių, į seimą ir Keistuolių teatrą. Man kažkaip neįdomu, tai ir nevažiuosiu. Pasitaupysiu kelionei į Kauną. :>

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 22:53

Mes spalio 9-10 dienomis į molėtų observatoriją žvaigždžių stebėt važiuosim. Na kaina iš tiesų gan nemaža (120lt.), bet gyvenime daugiau gali ir nenuvažiuoti, o ypač su geriausiais draugais.
Nusimato nemiegojimas kiaurą naktį ir filmų žiūrėjimas per kompą (h).
Laukiu, belenkaip : DDD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 23:22

Mūsų klasė važiavo į šokolado fabriką, sakė buvo faina, bet aš nebuvau, nes sirgau. O observatorijoje aš su giminėmis buvau, nes mano kaimas viename iš Molėtų kaimelių. Nu ten netoli. Nu tai ką žinau. Kiek atsiminiau, ten suvarė į apvalią salę [gal greičiau jau kamarį], nu ten per vidurį tas prataisas yra, ir pasakoja ką reikia matyt, ir visi po vieną žiūri į tą kažkurią žvaigždę. Nu tai ką aš žinau, man tai ten nelabai patiko [kartais net nesuprasdavaukur žiūrėt], o dar ir miego labai norėjau. : D. Na, kai su klase važiuosit, tai manau kad linksma bus, sėkmės. : D

O mes važiuosim penktadienį į Anupriškes. Girdėjot gal kas nors> Kažkas panašaus į Lokės pėdą, tik kad tos Anupriškės yra truputį už Trakų. Tai ką žinau, šiaip nelabai norėjau, bet žinojau kad daugiau ekskursijų rudenį negausim, tai važiuoju.. : D

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 15:57

mes kitą savaitgalį į latviešą varom. :yay:

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 16:49

į kalėjimą? : o
mūsų auklieša tai irgi nevažiuoja, mes su giešos mokytoja :DDD išsiprašėm kad nusivežtų

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 16:57

o, jėga, reiks pasiūlyt giešos mokytojai, gal kitą met varysim, trečią kartą į latviešą::)

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 17:29

Mes ir į Latviją važiuosim :D
Latvija ant bangos : :)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 20:30

Tos klasės su kuria mes visada į eskursijas važiuojam irgi norėjo į Latviją, na, tiksliau visi jos auklėtiniai labai norėjo, bet kai pasakė kainą, tai apsiramino - 150Lt vienai dienai. Ir išvisos gi neapsimoka vienai dienai važiuot. O ir ką ten, jau po senamiestį pasivaikščiot ir į akva-parką už 150 litų, manau jau didoka prabanga.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 02, 16:41

150 vienai dienai?;o
mes dviem dienom su nakvyne už 160lt. :rock:

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Spa 02, 17:00

Diane. rašė:Aha, Liepojoj berods yra kažkoks uždarytas kalėjimas.
Na ten įdomiai pasakojo, elgiasi su tavim kaip su kaliniu tipo,
Po Kalėjimą vedžioja, na man tai įdomu po tokį paklaidžiot būtų.
:DD

O Liepoja.. Netoli, reiktų pasiūlyti kokiam mokytojui nuvaryt. ;)

O mes tai į tokią "ekskursiją" varysim, ~1 km [gal net tiek nėra ; DD] nuo mokyklos klasiokio tėvų nameliai. Tai va ten per naktį draskysimės.. :D :D Tik neaišku kada, nes auklėtoja plaučių uždegimu susirgo..

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių