Kiek atsimenu tai jokioj nebuvom ekskursijoj...
Shit..
EkskursijosMūsų laikinoji auklėtoja,jei ją galima vadint iš viso auklėtoją, totali brudas fcking boba,neturėjom nei vienos ekskursijos,o kai siūlėm varyt į vilnių i vichy,tai tipo tik 2val. maudytis kai praitą kartą ėmėm 6val.. nesveika ir nori gegužės mėnesį temptis į uždarytą elektrinę...taip ir liksim šiais metais be ekskursijų.
Balandzio 9 varom i Vilniu.
Varo 3 pirmos klases, aukletojos jaunos, be to musu klyfa negali viena musu veztis niekur nes jai reikia kazka islaikyt ![]() 1.a) Varysim i teatra - spektaklis "Heroinas" pasirinktinai b) I Vichy vandens parka. 2.Kazkoks muziejus. 3. 5 valandos po miesta. Pagal aukletoju skaiciavimus autobusas + spektaklis + muziejus = ~50lt + savos islaidos ![]() Mes tai gal nuo 9 klasės niekur nebevažiavom.Dėl dviejų priežasčių.
1. Per metus važiuodavome du kartus. 2. Kai buvo mainų programa atvažiavę italai, tai su jais labai daug apvažiavome (tas buvo 9 klasėje) ir po to kaip ir nebebuvo kur važiuoti. Gaila. Patikdavo man ekskursijos.
Uooj, aš atsimenu mes irgi į ventės ragą važiavom, šūdiniausia ekskursija ever. Važiavom per visokius šunkelius ir bent pusei buvo bloga. Nuvažiavom į paukščių žiedavimo kažkokį pastatą, ir mum pasakojo kažkoks senas diedas, tada adr aprėkė. Tada dar turėjom eit į muzieų, bet jis buvo uždarytas nes susirgo sargas, ir paleido 10min prie kažkokios kaimiškos parduotuvės. O tada ir vėl 4h kelionė namo, per šunkelius vingiuotais keliais. Šūdinesnės ekskursijos dar niekada gyvenime neturėjau, šita nurungia visas kitas kartu sudėjus. Ai o man visai patiko :) Tik gaila, kad labai buvo didelis vėjas ir bangos, tai ant molo negalėjom eit. Bet užtat galėjom nueit prie krašto (nu nežinau kaip pavadint...skardžiuko ;D ten prie tos didelės gaudyklės ar kas ten) pasileist ir nenukrenti, nes vėjas laiko ;D,
Mes su klase kai buvom Ventės rage tai buvo pats mašalų sezonas, tai neduok Dieve, į akis vos ne į burną jie skrido, įėjus į tą žiedavimo stoties pastatą karštą, ten man davė draugė saldainį šaldantį, tas diedas pamatė sako gal nori pakalbėt, nu vnž ir kelionė nekokia
![]() http://www.sovietbunker.com/ čia visa pagrindinė informacija.
Patariu pažiūrėti video ir foto ir suprasi,kaip ten kas. Atsimenu prieš ekskursiją pažiūrėjau tą puslapį,tai baisoka važiuot buvo. Buvo gan šilta,kai važiavau,tai tik atvažiavus liepė pritūpimus daryt. Kas nusijuokdavo,duodavo dar. Galų gale nuėjom į tuos bunkerius ir prasidėjo visos įdomybės. :))) ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |