Įvairūs Studijos, mokykla

Ekskursijos

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 16:27

Tai vat kalbekit, kokie nuotykiai atsitiko kas ir kaip kur buvote?
p.s. duokite patarimu kur galima nuvaziuoti ir smagiai praleisti laika :roll: ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 16:40

Važiuok į kapines.
Mūsų auklėtoja visada ten mus vežasi.
Aišku aš nevažiuoju.
Pamišus kažkokia ji.
:blin:

Vartotojo avataras

csmergyte

Įsijaučiantis

3,284.13 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 16:50

KUR?
Kapines? :shock:

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 20:56

I kauna - dazasvaidis
I nida papramogaut.
Lietuvoje kaip ir ner kur daugiau nuvaziuot :roll: :piktas:

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 20:58

Pfff...
Mes, 2 klasėj ligu i Kauną važiavom, i zoologijos parką, i Ta forta 9 ligu.
Dar pradinėse klasėse Klaipėdos jūrų muzijuje buvom, baiseinuose dar..
O jau šeštoj klasėj nevariau, nes važiavo i baseina vasaros pradžioj, ežeras už kelių metrų...

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 21:45

Pradinesė klasese važiavom į Trakų pilį,Kauno zoo sodą,Gedimino pilį ir dar ten kažkur tik nelabai aš pamenu...Vėliau į Druskininkų akvaparką ir į Vilniaus,į Salaką.Vis dar ruošiamės į "Lokio pėdą" važiuot ir dar kur nor tik dar nenusprendėm kur važiuosim... :)

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 22:01

Daug kur esam buve:Latvijoj,vichy vandens parke,nidoj,rumšiškėse,vilniuj belenkiek kartų esam buve dabar į molėtus naktį žvaigžių stebėt važiuosim,o pavasari į Krokuva.
Šiaip čia ne visos ekskursijos jų buvo kur kas daugiau,bet tik šitas prisiminiau. ;)

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 22:23

Reivė rašė:Pradinesė klasese važiavom į Trakų pilį,Kauno zoo sodą,Gedimino pilį ir dar ten kažkur tik nelabai aš pamenu...Vėliau į Druskininkų akvaparką ir į Vilniaus,į Salaką.Vis dar ruošiamės į "Lokio pėdą" važiuot ir dar kur nor tik dar nenusprendėm kur važiuosim... :)
O gas!Nori i lokes peda?! Man ten pragaras buvo :D nes as labai bijau aukscio, tai mane teko nukelt nuo medzio :D

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 22:35

Net nežinau sakė važiuosim gal,bet sakė jau atrodo vasarą...O taip aš irgi aukščio bijau...Jei važiuos,gal nevažiuosiu tada...Nes ir paliks mane ant medžio tupėt,kol gaisrininkai nenukels :D

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 23:00

Mes ir ten planavau važiuot,bet kažkokia merga iš kelmės.r buvo ten su klase ir susilaužė ranką ir jos tėvai apkaltino mokytojus kam už rankos nelaiko vaikų :blin: ir dabar tamposi nekaltos mokytojos po teismus.Todėl ir nevažiuosim su klase ten.

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 19, 16:36

o mes irgi i lokio peda zadam vaziuot, o šiaip as ir visa musu klase buvom visur bet man asmeniskai labai patiko vishi vandens parkas kai leidomes nuo to geltono... :clap: :love: eik tu sau ten prisirekem :lol: o i kapines nebloga mintis :haha: dar nebuvau su klase... nu bet man reik minciu kur galima vaziuot (kauno ir siauliu nesiulikit) nes aukletoja pagrasino kad niekur nevaziuosim :piktas:

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 10:12

kara rašė:
Reivė rašė:Pradinesė klasese važiavom į Trakų pilį,Kauno zoo sodą,Gedimino pilį ir dar ten kažkur tik nelabai aš pamenu...Vėliau į Druskininkų akvaparką ir į Vilniaus,į Salaką.Vis dar ruošiamės į "Lokio pėdą" važiuot ir dar kur nor tik dar nenusprendėm kur važiuosim... :)
O gas!Nori i lokes peda?! Man ten pragaras buvo :D nes as labai bijau aukscio, tai mane teko nukelt nuo medzio :D

Heh, mane irgi nukėlė :D

Su klase esam buvę Nidoj, Klaipėdoj, Lokės Pėdoj, Vichy vandens parke, Druskininkų Aqua parke, Rumšiškėse, Kernavėj, Trakuose..:)

Vartotojo avataras

Meibė

Dalyvis

Future Avia City

4,576.28 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 10:20

Mūsų klasėj daug kas nori į dažasvydį. Tik tėvai nepritaria, ir dar kelios mergiūkštės bijo didelių mėlynių, tai turbūt nevažiuosim... :(

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 10:51

Dažasvydis jėga...Aš irgi norėčiau...Reikės pasiūlyt,kur važiuot...Be to netoli nuo mūsų miesto yra dažasvydis... :)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 12:49

Mano auklėtojas grynų gryniausias asilas :piktas: Buvom ekskursijoje per informacinę dieną - Karmėlavos oro uoste :shock: Daugiau niekur,nuo 6 klasės (dabar aš 9-okė) nevažavome.

:cry:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių