Diskusijos Gyvenimas

Draugė ar vaikinas?

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 22:26

Vykst rašė:draugus už paną?no way.nebent atitiktų mano kriterijus x DDD - Not impossiblex D
ne, neiškeiščiau, bus dar tų mergų, o draugai liks visam gyvenimui ir be to - su kuo aš svaiginsiuos?

o.O
keičiu nuomonę.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blacker

Patyręs forumietis

ne miestas ;D

1,224.27 Lt

Standartinė » 2010 Gru 25, 11:02

Blacker rašė:na, aš stengčiausi suderinti viską. tiesiog paaiškinti tiek draugėms, tiek vaikinui, kad aš negaliu persiplėšti į dvi dalis. jeigu nei vienos, nei kitas to nesuprastų, tai labai gaila. Tačiau stengčiausi rasti kompromisą, kad nereiktų rinktis iš dviejų :]

na va, patekau tarp dviejų ugnių :]
ir neįsivaizduoju ką daryti :]
ir dar per Kalėdas :]

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Gru 25, 12:28

Na jei su draugėm planuoji ir p***** , tai atsakymas aiškus. Draugai deja yra labai nepastovūs :)

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Gru 26, 22:44

labai keblus klausimas. priklauso nuo situacijos, jei draugė gera, o vaikinas toks eilinis, su kuriuo bendro gyvenimo nesieju, tai tada be abejonių draugė. bet jei vaikinas yra rimtas ir galvoju ką nors su juo ateityje tai tada tikrai vaikinas.

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2010 Gru 26, 23:26

O man buvo tikriausiai Jums nesuprantamai ;D O gal ir suprantamai...? Man jis patiko , draugavau , bet toks jausmas , kad nenorejau su juo buti , mieliau rinkausi draugiu kompanija.Jam sakydavau , kad negaliu , išvažiavau ir panašiai , aišku kai kada ir su juo kur nors nueidavau , bet dažniausia nebudavo kur eiti, Ir tai budavo vos ne tai , kad iš pareigos , jis prie manes kibo , netikejo , kad manes nera namie , pasakiau , kad išvažiavau čiuožinėti slidem , o pro langą mačiau , kaip jis atėjo prie mano namu ir laukė , gal galvojo mane pamatyt , ir paskambino , paklause ka veiki , ir pan... Sakiau , kad manes nera , as laukiu draugu ten kur čiuožinėjom , paklausiau , kad jis daro , o jis tipo su draugais , nors pro langa mačiau jį , prie savo namų slankynėjant. Būdavo akimirkų , kad ir labai norėjau jį pamatyt , bet tai buvo tik simpatyja. pasakiau , jam , kad mes labai skirtingi , ir mums nieko neiseis. O dabar , kai praejo metai , kai jis tik juokas mums su draugėmis, Žinau , kad taip nebebūtu , aš neatstumčiau , nei draugių , nei to su kuo draugauju . Todėl manau , galima viską suderint ;)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Gru 27, 00:47

įdomiai:)

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Gru 27, 14:01

Tai kam tada išvis reikėjo prasidėt su žmogumi, o dabar tik juoką sukelia? Žiauru. Užtai ir nejaučiu meilės moterų giminei :P (ne, aš ne gėjus :D )

Vartotojo avataras

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2010 Gru 28, 00:13

Man jis patiko , bet galima sakyt ir nepatiko ;DD nemoku paaiškint , tai per daug keista ;D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Gru 28, 17:06

MAn buvo panašiai;)
Atrodo lyg ir patinka,bet nenori kažko rimčiau ar pan.

Vartotojo avataras

Cukrinė

Dalyvis

3,150.48 Lt

Standartinė » 2010 Gru 28, 21:27

Aš tai spėčiau ir su draugu pabūti ir su drauge ir susiraščiau tokį kuri nenorėtų visas sekundes praleisti su manimi :roll:

Vartotojo avataras

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 00:25

*AgnyČy rašė:MAn buvo panašiai;)
Atrodo lyg ir patinka,bet nenori kažko rimčiau ar pan.

Jo, o jis to suprasti negali ;DD

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 12:43

Nenori pist nereikia lyst :D

Vartotojo avataras

Atika

Apšilinėjantis

793.12 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 13:29

aišku, kad draugę. Nebent būčiau one hundred prcent įsimyėjus. Tada tai ir visokių biesų pridarai. :roll:

Vartotojo avataras

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 17:09

devoted rašė:Nenori pist nereikia lyst :D

Oj , oj oj ;D

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2010 Gru 30, 13:25

Nu ištikro tai šita problemą turi ir vaikinai. Bet tikrai manau, kad draugę ir draugus įmanoma suderint. Juk jeigu koks nors žmogus tau patinka tai dar nereiškia, kad privalai visą laiką leisti tik su juo. Mano manymu, tai net gali pražudyt santykius. Nors santykių pradžioj taip tikrai neatrodo.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias