Manau ne viena panelė esame susidūrusios su tokiomis draugėmis, kurios pasirenka vaikiną, o ne drauges. Aš tai pati esu taip pasielgusi. Pasirinkau vaikiną, nes maniau, kad draugės tikros ir supras, kad pirmaisiais mėnesiais man norisi būti tik su mylimu žmogumi, o vėliau kai praeis tas toks wow...aš turiu vaikiną, vėl su jom bendrausiu. Deje.
Kokia jūsų nuomonė?
Draugė ar vaikinas?Taip pat pasirinkau vaikiną,deja vėliau gailėjausi.Išsiskyrus sunku grįžti prie senų savų draugų,nes jie jau tiesiog toliau gyvena savo gyvenimą be tavęs,Skaudu , bet tokia tiesa.
O ir daugelis mano manymu rinktųsi mylimą žmogų,pagal svarbumą tuo metu meilė būna pirmoj vietoj,o draugai nustumiami šalin.Tas iš dalies yra labai negerai. Tikrų draugų sunku susirasti, o dėl antrosios pusės kažin ar verta juos prarasti susiradus. Deje, dažna mergina geriau vaikiną ima, nei drauges.
O ir tos draugės geros. Tarkim mano vaikinas ten mėgsta flirtuoti ir t.t. (čia pavyzdys iš oro) Ir pradeda su ja flirtuoti. Jin tikrai leisis. Ir net manm geriausiai draugei, gali įstūmti ragus. Įsimylės tą mano vaikiną ir tikrai pasirinks jį, o ne mane. Žinau ne vieną tokį atvejį. Aš tai nebesigailiu, kad tas drauges praradau, supatau kokios draugės tikros, kokios ne. :} o dabar jau gyvendama visai kitą gyvenimą, tai naujų draugių turiu. Imciau tikrai mylima zmogu, draugai, draugai...Bus tu draugu, aisku galima sakyti, oj bus tu panu ar bernu dar jauni esam ir lelele...Bet visada visi renkames kas mums geriau geriau, jai su mylimu zmogum geriau, nei su draugais tai ir bunam su juo...Draugai padarytu ta pati, tik nevisi turi tas antras puses :]
Nemanau, kad viskas taip paprasta. ;} Jin juk neprieis ir nepasakys: "Klausyk, noriu daugiau laiko su vaikinu praleist." Tai gausis savaime ir tu gali nesuprasti, kodėl. Manysi, kad draugei neberūpi. Nu nesakau, kad visiems taip, bet juk dažnai taip būna. Aš galima sakyt pasirinkau vaikiną..
Nžn, tiesiog gal todėl kad tos draugės nėra tikros. Aišku dabar jau žinau, atsirinkus esu, kurios tikros kurios ne. Turiu klasiokę, ji TIKRA draugė, aš tuo šventai įsitikinus, mes leidžiam laiką su mano vaikinu ir dar plius jo draugais, būna smagu. Bet yra ir netikrų, tai mieliau pasirenku vaikiną negu jas. Aišku kai vaikinas negali arba tiesiog norim viens nuo kito pailsėt, esu su draugėm, kas belieka. Bet jeigu tos draugės nuo manęs nusisuktų atseit už "išdavystę" tikrai neverkčiau, veiklos rasčiau su tikromis draugėmis. :] ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

O ir daugelis mano manymu rinktųsi mylimą žmogų,pagal svarbumą tuo metu meilė būna pirmoj vietoj,o draugai nustumiami šalin.