Diskusijos Gyvenimas

Dėmesys iš užimto vaikino, ar merginos

Vartotojo avataras

MigRena

Lankytojas

473.39 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 20:36

Ar teko su tuo susidurti? Ką apie tai manote? Galbūt atsakote tuo pačiu? :-)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 22:44

Nelabai supratau klausimą. Kaip galima atsakyti tuo pačiu - nekreipti dėmesio ir neatrašyti sms užimtam vaikinui/merginai kurie yra užsiėmę ir taip pat neatrašo? Nesamonė :D Jei teisingai supratau.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 23:20

Čia turėjo omenyje, kad ta prasme (imsiu kaip pavyzdį dabar).
Vaikinas turi panelę, bet rodo dėmesį man. (: kaip aš į tai reaguoju ir t.t.

Vartotojo avataras

MigRena

Lankytojas

473.39 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 23:56

Prajuokinai, DJ Ezope :D taip, pavyzdys pateiktas saulės.pasaulio :-)

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

7,109.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 15:20

Tai nieko čia blogo jei tu labiau patinki negu ta panelė kurią jis turi :)
Kas su kuo nori tas taip bendrauja, nesvarbu kad tas žmogus jau užimtas, jis gali daryti kaip nori, aišku būtų problema jei jis/ji būtų susituokę :D
Ir beje teko susidurti kelis kart su panelėm, kurios turi vaikinus, tačiau joms patiko su manim būti ir bendrauti, tačiau nieko tarp jų su manim nebuvo (o gaila kai pagalvoju).

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 15:24

Nieko čia normalaus, jeigu būdamas užimtas jis kitas kybina. Čia jau ne pagarba savo antrajai pusei. Jeigu jauti, kad kitos tave traukia labiau negu panelė, tai išsiskirk. Koks reikalas taip žeminti ją? (: (retorinis klausimas buvo).

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 18:23

Ignoruoju. Jei vieno neužtenka vaikino, neužteks ir dviejų. Be to toks žmogus iš karto atrodo nepatikimas.

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 20:18

Kažkada kaip tik kalbėjau su vaikinu šia tema.. Na, būtų tikrai nemalonu, jei jis pradėtų rodyt dėmesį ir simpatizuot kitai panelei. Bet.. Juk nieko nėra amžino. Kuo greičiau jis susigaudytų savo jausmuos, tuo lengviau būtų abiem pusėm. :)

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 19:09

Pritariu saulei ir kvaksiai. Tai yra absoliuti nepagarba savo merginai/vaikinui ir toks žmogus nevertas pasitikėjimo. Iš patirties galiu pasakyti, kad man šlykštu, kai žmonės taip elgiasi. Komiškai atrodė, kai vienam vaikinui prie manęs kimbančiam pasakiau, jog žinau, kad jis turi merginą. Aišku, skiedė, kad išsiskyrę. Žema ir tiek.

Vartotojo avataras

MigRena

Lankytojas

473.39 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 20:16

O aš net nežinau ką galvoti... Jis vyresnis už mane. Anksčiau labai dažnai matydavau juos kartu, susikibę už rankų ir t.t.Bet dabar pastebėjau, kad jis ne tiek ir bendrauja su ja, baigėsi laikymasis už rankučių, jis daugiau būna su bendraklasiais... Tačiau nėra, kad iš viso su ja nebendrautų, matau per pertraukas šnekasi kartu, kai baigiasi pamokos kartais išeina kartu... O jis vis meta žvilgsnį į mane. Nesuprantu. Galėčiau atsakyti jam, bet nežinau ar jie tikrai išssikyrę, nenoriu griauti poros. Bet jeigu jau žvalgosi kitur tai gal ir išsiskyrę......? ? HELP!

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 21:34

Jaunystė! Pabodo viena žiūri į kitas. Pirmyn, pabūsit kartu, kurį laiką ir tu arba jis įsižiūrėsit kitą ir t.t. kol vaiko neįsistatysi arba "įsimylėsi" arba iš reikalo apsivesi. Patarimų stebuklingų čia tikrai negausi, nebent nuvalkiotų frazių iš romantinių komedijų( aš jas mėgstu dėl gražių pabaigų!). Be to jei vaikinas žiūri į tave reiškia ir tu būtinai turi žiūrėti? Gal pirmas kuris dėmesi atkreipė? Pažiūrėjo vienas, pažiūrės ir dar šimtas. Geriau nesivelti į tokius neaiškius mini santykėlius, po to liūdėsi visą gyvenimą(savaitę kažkur).

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

7,109.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 08, 16:41

nu devoted gerai pamala žodeliais žiūrau :D

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Vas 09, 21:53

Na, su tuo žiūrėjimu... Gerbiu savo merginą, esam kartu ir viskas tarp mūsų gerai. Situacija tokia: aš vistiek žiūriu į kitas, žiūriu nors tu ką, nors manoji yra ne ką prastenė už kitas. aš žiūriu į kitas būdamas poroj, bet niekada gyvenime nesu nieko daugiau padaręs, išskyrūs tik tą "žiūrėjimą", niekada ir nebuvo noro būt su kažkuria kita, kai turiu merginą. Na, o tas žiūrėjimas, man asmeniškai, tai tik pažiūrėjimas ir nieko daugiau, pažiūriu, pagalvoju "gražuolė" arba "sexy", po 1-3 minučių aš jos net neprisiminsiu, o tada pamirštu. Jei tenka bendrauti, tai žinoma bendrauju maloniai, nes tas žmogus man patinka, bet tai tik tiek. Dažna mergina dėl tokio elgesio, kaip manasis, seniai būtų milijoną pavydo scenų sukėlusi, bet man pasisekė, nes manoji manimi pasitiki ir teisingai daro, nes kai turiu panelę, tai reiškia, kad man gerai su ja, o jei man su ja gerai, tai kam man tada kita?

merita

Lankytojas

508.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 14:18

vat cia jau ir nesuprasi vyru,pati susiduriau su tuo,turejo drauge penkis metus,o skiede,kad nemyli,paliks ir pns...nesuprantu kas jiems is to.na bet gal jai tikrai ta mergina myletu,nekalbetu taip,juk mylimo zmogaus skaudinti nesinori,o siaip turbut jie taip tik nuotikiu iesko,juk vyrai medziotojai,pamate graze mergina kupini azarto,noro siekti,kad irodyti sau,kad visdar yra pakankamai patrauklus ir norimi...

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 18:20

Geriau paprasčiau žiūrėti į šitą reikalą, ypač mokyklinio amžiaus žmonėms. Tegu tą meilę poetai aukština, mes kartais pastebime, kad gyvenime būna truputį kitaip, negu romantinio tipo filmuose, ar ne?
Jei jau įsivėlei į kažkokius santykius, tai tik nieko iš to nesitikėk, nes kai viskas baigsis( o taip tikrai bus), kaip Devoted jau sakė, savaitė po to bus ilga kaip gyvenimas. Ir kam to reikia (?)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias