Aš irgi dalyvavau eitynėse, ir dar dainavau net.
Su Tuskulėnų jaunių choru.
Akvile - aš tai tokios nemačiau. už mūsų stovėjo bernardinai, tai jau pyp kaip užkniso. atstumų tarp chorų visiškai nelaiko. prie pat prie pat atsistoja, net arčiau negu tarpai tarp mūsų choro eilių. tada dar mosikavo savo vėliava mum per galvas, ir ne šiaip vieną kart netyčia, bet pastoviai. tada kai mes pradėdavom skanduot, tada jie pradėdavo rėkt berbardinai, bernardinai... ir visaip kaip tik sugalvojo išsišaipė iš mūsų choro skanduočių ir apskritai iš mųsų choro. Taigi labai nesmerkit manęs jei kažkas čia iš bernardinų, bet jum pasakiau, nes man tai pasirodė labai negražu. netgi šlykštu.
Spring - o tu kokiam chore? tikiuosi ne bernardinuose.
aš irgi pirmoj eilėj stovėjau, mane vienąkart net per visą ekraną parodė. beje stovėjau vėlgi prie bernardinų, ir mūsų choras dainavo atmintinai iškalę per naktį, o jie skaitė iš lapelio. ir ne šiaip gale pasislėpę iš mažytės šperos, o iš normalių natų ir dar pačiam prieky pirmoj eilėj ir dar prieš Grybauskaitę.
Ir dar kai kamera į mus pusę atėjo, visi bernardinai tik opt, ir atsuko savo šiknas kamerom ir žiūrovam. tai va kokia tūkstantmečio kultūra.