Diskusijos Gyvenimas

Dainų šventės

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 00:37

Man rodos,kad dar kartos pažiūrėk programoje, ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 10:26

Rutencia rašė:Och vakar buvo ta šventė. Per repeticijas tikrai iškankino, bet pati šventė nereali ir saulė estradoj nešvietė. Viskas puikiai ir smagiai praėjo :) Manau tikrai atsiminsiu šią tūkstantmečio dainų šventę, nes buvo linksma ir šiaip mūsų choras daug smagių skanduočių užvedė.

Jeigu tu kalbi apie tą dainų šventę kur vyko penktadienį, tai inai ne tūkstantmečio jei ką.Inai moksleivių. Moksleivių dainų šventė yra paprasta dainų šventė, kuri vyksta kas du ar keturis metus, nebeatsimenu.
o tūkstantmečio dainų šventė bus pirmadienį. ir dar ir bus eitynės net.

O dėl tų dainų, tai aš apskritai manau kad ten mes labai prastai pasirodėm. turbūt buvom pavargę po repeticijos. nes su ta ta to tai tikrai žiauriai buvo, o čiūta čiūtoji tai irgi lievokai, nes per repeticijas tas aidas ar kas ten daug garsiau nueidavo. ;)
O šiaip tai man labai nepatinka ta Lietuva brangi, bet inai gražiai gavosi. išvis miškini labai gerai diriguoja. aiškiai ta prasme. ;)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 10:43

Kokia dar moksleivių? Visos dienos yra tūkstantmečio Dainų šventės dienos. :P

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 10:49

Bet pagrindinė yra pirmadienį. į kurią labai sunku patekt. išvis į tą tūkstantmečio pagrindinę šventę vaikų o ypač iš vidurinių mokyklų yra labai nedaug.
nu nevisos, tikrai ne visos. kam, tada būtų dvi dainų šventės, su skirtingom dainom, ką? ir į antrą kuri dėl kažkokių neaiškių aplinkybių vyks pirmadienį per Mindaugo karūnavimo dieną patekt yra nežmoniškai sunku?
o moksleivių tkrai yra. toj dainų šventėj kuri vuko penktadienį, buvo man rods visi moksleiviai. neskaitant vadovų, nu ir dar keleto išimčių. o šitoj, kai vakar buvau repeticijoj suaugusiųjų yra daugiau.

Vartotojo avataras

Rutencia

Dalyvis

Marijampolė

4,937.55 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 14:42

Pukuse - na taip moksleivių, bet vistiek tūkstantmečio moksleivių dainų šventė. Aišku pagrindinė bus tik pirmadienį, bet vistiek labai džiaugiuosi joje sudalyvavus ;Pp

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 21:42

O Dieve, kas dar dalyvausit rytoj dainų šventėj.? Jopšpakšmakšt primušiu Miškinį, Psichas jis neraliuotas. programoj muvo parašyta dainos mišriems chorams. ir pasirodo kad mes jas turim mokėt, nors mes esam jaunių chorai. nu žodžiu, įsivėlė klaida. ir mano nuomone, čia Miškinis turėjo mūsų atsiprašyt už klaidą. o jis ne tik kad neatsiprašė, jis mus aprėkė, ir pasakė kad vos ne jei per naktį neišmoksit varykit .. ir iš visos dainų šventės. tai jochaidį dabar visi jaunių chorai turėsim per vieną naktį išmokt šešias tas senoviškas dainas, ir jos dar tokios šlykščios. ir šiandien per repeticiją, nieko suprast nebuvo įmanoma, tie kurie dainas mokėjo, jie tyliai dainuoja, ir žodžių visiškai neina suprast. o čia dar geriau, mes pačioj pirmoj eilėj, beveik prieš visus tuos svečius karalius iš kitų šalių stovėsim. Pyp, jau kriokt norisi. Ir dar paskui Miškinis pasikvietė vadovus moksleivių chorų, nes nei vienas jaunių choras nemokėjo tų dainų, nes organizatoriai buvo parašę kad jų mokytis nereikia!!!! Nu ir tada Mišinis juos aprėkė, nors buvo kaltas jis!!!! Jeigu nežinočiau kad mano žinutę su keiksmažodžiais moderatoriai ištrins, tai tada patikėkit manim, minimum kas trečias žodis būtų keiksmažodis.

Vartotojo avataras

Spring*

Dalyvis

Kaunas

7,979.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 21:52

kuri vyks ryt tai aš dalyvauju.
kai kurios dainos tai super duper sunkios.
nebėra tokių pasirodymu.
ši šventė bus rimtesnė.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 22:10

O tu su kokiu choru, jaunių ar mišriu ar dar kokiu dalyvauji?

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 22:22

Pukuse, kas per dainos?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 23:45

Kas per dainos? nu jei tu dalyvauji tūkstantmečio dainų šventėj kuri bus rytoj, tai tu turėtum žinot kas per velniava čia buvo. nežinau, su jaunių ar mišriais chorais tu? nes ten įsivėlė kai kam mažytė o mum tai didžkė klaida. dainų saraše prie keturių dainų buvo parašyta kad reik tik mišriem choram jas mokėt, o pasirodo kad reikia ir jauniam. nu tai kaip sakant visi jauniai buvo ant ledo, ir dabar visiem jas reiks per naktį mokytis. aš tarp kitko jau beveik išmokau. :P per kokias 2,5 valandos. :cry:
O jeigu klausi kokios, tai va:
Lietuviais esame mes gimę,
kur teka šešupė,
ant vilniaus kalvų,
viena šeima viena tauta.
šiaip kai kurios tai nieko, nes kokie trys posmai ir trys priedainiai tai nelabai daug, o kur 24 eilutės tai jau nekas... :cry:

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 00:10

Nedalyvauju, bet aš vistiek į temą, nes chorą lankiau pusę metų ir mokiausi keletą dainų šventės dainų :) Buvau jaunių chore. O tas choras tai taip ar taip nedainuoja ryt. Bet Kur bėga šešupė tai girdėta kažkur.

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 00:12

Šiandien žiūrėjau dainų šventę, kaip šoko.
Tai laabai gražu.. :love:

Vartotojo avataras

Spring*

Dalyvis

Kaunas

7,979.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 08:38

Aš su jaunių.
Mums irgi tos pačios dainos keturios...
Šiandien naktį mokinausi, nes į priekį statys.
Tai išmokau...
Bet Misškinis norėjo išvis taip padaryti, kad jauniai nedalyvautų jau tame finale su tom keturiom dainom.
Bet mokytojai išsikovojo ;D

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 20:40

Dalyvaudvau kalnų parke su šokiais. mm.. labai faina. Bet mečiau šokius, dabar po pertraukos supratau visgi, kad tie šokiai įaugę man į kraują, tai vėl ieškosiu kolektyvo.. bet bus sunku su ūgiu. na žiūrėsim. Žodžiu, man asmeniškai gražiausiai buvo kalnų parke. :up: :D

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 20:41

bebop rašė:Dalyvaudvau kalnų parke su šokiais. mm.. labai faina. Bet mečiau šokius, dabar po pertraukos supratau visgi, kad tie šokiai įaugę man į kraują, tai vėl ieškosiu kolektyvo.. bet bus sunku su ūgiu. na žiūrėsim. Žodžiu, man asmeniškai gražiausiai buvo kalnų parke. :up: :D

Ansamblių vakare dalyvavai ?

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias