|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 03, 21:04
Aš vakar šokau ansamblų vakare.
Buvo žiauriai faina, Visos tos repeticijos ir visą dieną su draugais, kiek žiūrovų ir koks nuostabus renginys. Nu aišku maitino nlb. skaniai, bet mes visokių guminukų šudukų prisipirkom ir sėdėjom laimingi.Buvo karšta buvo ir lietaus, bet buvo nerealu..
Ir rytoi eisiu žirėt šokių dienos žalgirio stadijone ar tai poryt, o liepos 6 d. Eisenoi dalyvausiu.
--------------------------------------
-

Aistė
- Moderatorė
-
- 33,526.76 Lt
» 2009 Lie 03, 22:42
Iš kokio tu kolektyvo? 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 03, 22:43
Siaudelės
Mūsų raudoni sijonai ir geltonos maikės, Jai prisemeni aprangas;]
O tu?
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lie 03, 22:45
Boža boža. po trijų dienų repeticijų, nudegiau žiauriai.
visur skauda žiauriai, siaubekas. tos repeticijos ant saulės, nieko nežinojimas kas kada bus. nu žodžiu. maistas taip pat nebuvo labai skanus, bet kai buvom išalkę tiko viskas.  o ir negi kažko daugiau galim tikėtis nemokamai.
beje noriu kitų paklausti, kurie dalyvavo moksleivių dainų šventėj. neatrodo jum labai prasti judesiai? kur reikia ten jų nėra, kur nereik, ten jie yra. balaganas. tiepatys judesiai - mojuojam skarialėm lėtai per priedainius dažniausiai, ir pabaigoj mosikuojam. 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 03, 22:50
Pukuse rašė:Boža boža. po trijų dienų repeticijų, nudegiau žiauriai. visur skauda žiauriai, siaubekas. tos repeticijos ant saulės, nieko nežinojimas kas kada bus. nu žodžiu. maistas taip pat nebuvo labai skanus, bet kai buvom išalkę tiko viskas.  o ir negi kažko daugiau galim tikėtis nemokamai. beje noriu kitų paklausti, kurie dalyvavo moksleivių dainų šventėj. neatrodo jum labai prasti judesiai? kur reikia ten jų nėra, kur nereik, ten jie yra. balaganas. tiepatys judesiai - mojuojam skarialėm lėtai per priedainius dažniausiai, ir pabaigoj mosikuojam. 
O tu šoki ar dainuojo ?
Nes aš, tai šokau ansamblių vakare visi judesiai buvo padaryti idealiai.
Beja Aš irgi nudegiau pagal maikučių formas atspalviais.
Ir pritariu, kad nežinojimas kas kada vyks yra labai šūdinai...
Bet man patiko žiauriai., Gaila, kad vakar viskas baigės ir dalyvausiu toliau tik eisenoje.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lie 03, 23:02
Aš dainuoju. šiandien baigės moksleivių dainų šventė, ir iš karto rytoj ir vė reik į tūkstantmečio dainų šventės repeticijas. gosh. jau atsobodo. bet bent gerai kad vakare, tai saulė nespigins iš priekio, vingio parko tas kupolas uždengs.
beje nerašiau šį kartą nees ankščiau buvau parašius, tai galvojau kad ką aš čia taip labai rašysiu.
užūžpraeitą dainų šventę buvo toks Algis. Jis kūrė visus judesius, ir dėmesys visą laiką į jios buvo nukreiptas. ir jie bent buvo įvairūs, o čia tai ką, skarelėm paosuot, ir skarelėm pamosikuot. borring. 
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2009 Lie 03, 23:05
Rytoj važiuoju dainuot. Nežinojau anksčiau, kad taip ilgai repetuojama, blin, tai koks ten įdomumas po to bus dainuot?  Tikiuos nuotaikos neprarasiu geros  .
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lie 03, 23:08
Tai šiaip repeticijos trunka apie dvi tris dienas, bet gali nusiteikt visai dienai juodam darbui.
gal tiek daug atrodo nes mes kalbam vieni apie ansamblius, kiti apie dainas, dar kiti apie šokius. tai čia todėl taip ir atrodo. 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 03, 23:10
Paulius rašė:Rytoj važiuoju dainuot. Nežinojau anksčiau, kad taip ilgai repetuojama, blin, tai koks ten įdomumas po to bus dainuot?  Tikiuos nuotaikos neprarasiu geros  .
Man, tai po šokių repeticijos nuoptaika nedingdavo nor repetuodavom nuio ryto 8 ar 10 iki vakara 22. [per koncertą ir generaliną ike 1h. nakties.]
Bet orkestrą ir dainininkus Paleisdavo ankčiau išskyrus generalinę ir pačia šventę[Anstsamblių vakara] visi vienodai iki 1 h. nakties.
Aišku būdavo 2h. pietų pertrauka.
-

Aistė
- Moderatorė
-
- 33,526.76 Lt
» 2009 Lie 03, 23:12
Akviluš* rašė:Siaudelės ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif) Mūsų raudoni sijonai ir geltonos maikės, Jai prisemeni aprangas;] O tu?
Pamenu aišku
Iš Ratilėlio 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 03, 23:23
Aistė rašė:Pamenu aišku Iš Ratilėlio 
Jūsų šviesūs ružavi sijonai ane ?
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2009 Lie 03, 23:34
Aš tai šiandien per TV žiūrėjau kur dainavo.
Pff..
Toks šlamštas..
Kai kurios dainos gražiai skambėjo, bet dauguma [bent jau man] tai nee..
Na, aš kai lankiau chorą, tai tos pačios dainos žymiai gražiau skambėdavo..
O dar ten per kažkokią dainą kur dar tokia babcė [;D] su choru dainavo,
tai ji taaaip šūdinai dainavo..
Nu žodžiu..
Beje.
Man gal negražiai skambėjo todėl, kad man žiaauriai negražu, kai taip
išryškina pirmą balsą, nes tada grynas spiegimas gaunas.
Tai tiek. 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 03, 23:39
SoOfy* rašė:Aš tai šiandien per TV žiūrėjau kur dainavo. Pff.. Toks šlamštas.. Kai kurios dainos gražiai skambėjo, bet dauguma [bent jau man] tai nee.. Na, aš kai lankiau chorą, tai tos pačios dainos žymiai gražiau skambėdavo.. O dar ten per kažkokią dainą kur dar tokia babcė [;D] su choru dainavo, tai ji taaaip šūdinai dainavo.. Nu žodžiu.. Beje. Man gal negražiai skambėjo todėl, kad man žiaauriai negražu, kai taip išryškina pirmą balsą, nes tada grynas spiegimas gaunas. Tai tiek. 
Reikėjo vakar šokius žiūrėt tikrai patiktų.
beje tu gal ktaip muziką supranti, nes man tai žiauriai gražu, kai pirmas balsas dainuoj ar būna išryškintas.
Bet, kad ne šlamštas, tai tikrai.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lie 04, 00:23
šiaip kad šlamštas nepritariu, bet galiu pasakyt kad praeitos dainų šventės repertuaras buvo žymiai žymiai geresnis nei šis. iš tiesų dauguma dainų yra lievokos. 
-

Spring*
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 7,979.04 Lt
» 2009 Lie 04, 07:53
pati vakar dainavau 'Dainų šventėj'. Man viskas ok. Tik publika buvo kaip kurčia. Be emocijų ir neplojo. Patys sau plojom. Bandėm užvedinėt kai darėm bangas. Man patiko. Dar bus liepos 6 dieną.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|