Nebėgioju, nes nemėgstu ir šiaip per greit pavargstu, nes nemoku bėgant taisyklingai kvėpuoti. :-DD
Be to, kažkur girdėjau, kad vaikščiojimas yra sveikiau nei bėgimas.
BėgimasO as ziauriai noreciau begiot, bet nera kur stadika rekonstruoja ,o kai baiks jis graiciausiai taps mokamus... zdz bet cia neesme... kai per kuno kulturos pamoka reikdavo begiot susidurdavau su tokia problema, kad nuo greito kvepavimo gerkle siaubingai gelti pradedavo, o ant kitos dienos uzkimdavau... ar galima sios problemos isvengti kaipnors (net siltu oru taip buna) ka daryti???
![]() Ir mes dūstam žiauriai. Bet pertraukas darom jei labai sunku.
Treneris man sakė, kad labai efektyvus bėgimas: 1 min bėgi labai greitai, tada 3 min labai lėtai, ir taip pereini. Sakė, kad efektas laikosi 3 dienas (turėjo omenyje riebalų deginimą), o jei bėgi vienu ritmu, tai kalorijas degini tik tuo metu kai bėgi. Nežinau kiek tame tiesos, treneris gi š nepatars. Kur jūs dažniausiai bėgiojat? mieste, stadione ar pro gyvenamųjų namų kiemus? Aš kažkaip nesugebėčiau šešta ryto bėgioti pusiau miegodama, nors tai atrodytu geriausia matomumo atžvilgiu, o po pietų nesiryžtu... pilna žmonių, stadioną rekonstruoja o eiti į tokius galus dėkim, kad ir prie geležinkelio yra toloka ir šiek tiek keista. tiesa sakant taip savarankiškai bėgiot dar nesiryžau nes paprasčiausiai nėra kur ir su kuo... Aš asmeniškai nei į miestą nei kur kitur viena nemėgstu ir viskas.
Iš pamokų aš nebėgu kaip kiti... Aš išeinu greitai ir su reikalais (arba ne) ![]() Štai kam įdomu radau įdomų straipsiuką apie bėgiojimą... ir vis dėlto bėgti anksti ryte nesveika... http://www.lrytas.lt/-11937004591193334 ... 7gioti.htm
Stadikas rekonstruojamas, o po to gali buti apmokestintas... Ir kazkaip bent man keistokai atrodytu vidury miesto aplink daugiabucius lakstanti paaugle su dzinsais nemegstu sportiniu kelniu nei telefo, nei ausiniu neisidesi ner kiseniu man kisenes butinos... lol... be to tas musu miestas gan mazas bent 20% zmoniu vienas kita pazista ir nepasakyciau kad cia gyventu sportiski... gal pas jusu vilniskiu kitokia tvarka, bet pas musu tai vienas ne tokio poziurio klasiokas gali padaryti taip kad visi ziuretu kaip i durnele. nu trumpai tariant pas musu kiek pastebejau daug kas didziuojasi nesportiskumu, o i kokius lakstancius kreivai ziuri. Gal as perdedu nzn. ryt jei nelis su drauge begsim iki gelezinkelio... ka patartum pradedanciajai? man nuo padusimo gerkle pradeda skaudeti ir sona kazkodel... bet dazniausiai mane stabdo gerkle nes ima skaudeti kvepuoti...
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Visada jaučiuosi puikiai, kojos stangrios, ir šiaip, medžiagų apykaita greitėja. : D