Diskusijos Grožis ir sveikata

Bėgimas

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Bal 10, 16:52

mes su drauge pradėjom 6h ryto bėgiot, bet ne kiekvieną dieną, gal 2-3 kartus į savaitę. Bėgimas - geriausias dalykas. :? Visada jaučiuosi puikiai, kojos stangrios, ir šiaip, medžiagų apykaita greitėja. : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2012 Bal 11, 21:39

Jo, begau cia neseniai. Padusau po 1.5km. :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Bal 11, 22:25

Ir mes dūstam žiauriai. Bet pertraukas darom jei labai sunku.
Treneris man sakė, kad labai efektyvus bėgimas: 1 min bėgi labai greitai, tada 3 min labai lėtai, ir taip pereini. Sakė, kad efektas laikosi 3 dienas (turėjo omenyje riebalų deginimą), o jei bėgi vienu ritmu, tai kalorijas degini tik tuo metu kai bėgi. Nežinau kiek tame tiesos, treneris gi š nepatars.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Bal 11, 23:19

Reikia mokėt kvėpuot tinkamai, o tada ir viskas gerai bus, galima bėgt. :) Pvz mokytojai sako, kad negalima kvėpuot per burną, o ta kažkokia profesionali sportininkė, kur bėgioja, sakė, kad kaip tik reikia per burną kvėpuot ir gerai bus.
Tai kuo tikėt?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 09:44

Apie kvėpavimą manau kiekvienas turi žinoti. Bent jau aš kas du žingsnius įkvėpiu pro nosį, iškvepiu per burną.
Neįsivaizduoju, kaip įmanoma bėgti kvėpuojant burna? juk žymiau sunkiau. Su taisyklingu kvėpavimu daugiau gali nubėgti.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 14:18

Bėgioju tik per kūno kultūros pamokas, nes daugiau negaliu. Turiu problemų su širdim, bet labai norėtusi, gal kada vėliau ir galėsiu normaliai pabėgiot.

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 15:47

Kur jūs dažniausiai bėgiojat? mieste, stadione ar pro gyvenamųjų namų kiemus? Aš kažkaip nesugebėčiau šešta ryto bėgioti pusiau miegodama, nors tai atrodytu geriausia matomumo atžvilgiu, o po pietų nesiryžtu... pilna žmonių, stadioną rekonstruoja o eiti į tokius galus dėkim, kad ir prie geležinkelio yra toloka ir šiek tiek keista. tiesa sakant taip savarankiškai bėgiot dar nesiryžau nes paprasčiausiai nėra kur ir su kuo... Aš asmeniškai nei į miestą nei kur kitur viena nemėgstu ir viskas.
Iš pamokų aš nebėgu kaip kiti... Aš išeinu greitai ir su reikalais (arba ne) :lol:

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 15:53

Štai kam įdomu radau įdomų straipsiuką apie bėgiojimą... ir vis dėlto bėgti anksti ryte nesveika... http://www.lrytas.lt/-11937004591193334 ... 7gioti.htm

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Bal 12, 17:32

Oj tų straipsniukų daug, ir nesuprasi kada geriau.

Mes dabar jau ir vakare bėgiojam, ir ryte. : D Tai vakare geriau man, bet ryte bent atsibundi.

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 13, 13:34

As nebegioju nes man kazkaip lyg ir geda ten apie namus lakstyti... Zmones spokso, turbut galvoja ko cia ta durnele laksto :oops: jautu reix bandyt drauge kalbint nes viena nesiryztu... tai kur jus vis delto begiojat??? :roll:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Bal 13, 15:26

Gėda bėgiot? : D Tai kaip tik neturėtų būti gėda.
Stadione, ar aplink rajoną šaligatviais.

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 13, 20:43

Stadikas rekonstruojamas, o po to gali buti apmokestintas... Ir kazkaip bent man keistokai atrodytu vidury miesto aplink daugiabucius lakstanti paaugle su dzinsais nemegstu sportiniu kelniu nei telefo, nei ausiniu neisidesi ner kiseniu man kisenes butinos... lol... be to tas musu miestas gan mazas bent 20% zmoniu vienas kita pazista ir nepasakyciau kad cia gyventu sportiski... gal pas jusu vilniskiu kitokia tvarka, bet pas musu tai vienas ne tokio poziurio klasiokas gali padaryti taip kad visi ziuretu kaip i durnele. nu trumpai tariant pas musu kiek pastebejau daug kas didziuojasi nesportiskumu, o i kokius lakstancius kreivai ziuri. Gal as perdedu nzn. ryt jei nelis su drauge begsim iki gelezinkelio... ka patartum pradedanciajai? man nuo padusimo gerkle pradeda skaudeti ir sona kazkodel... bet dazniausiai mane stabdo gerkle nes ima skaudeti kvepuoti...

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 00:32

MuOn rašė:Apie kvėpavimą manau kiekvienas turi žinoti. Bent jau aš kas du žingsnius įkvėpiu pro nosį, iškvepiu per burną.
Neįsivaizduoju, kaip įmanoma bėgti kvėpuojant burna? juk žymiau sunkiau. Su taisyklingu kvėpavimu daugiau gali nubėgti.

Kai pavargsti, kaip tik lengviausia yra kvėpuot per burną. + šaltas oras būna, nosis šąla labai, kvėpuojant per nosį, o per burną tiek nesijaučia.

Vartotojo avataras

agniusius1739

Įsijaučiantis

Švenčionėliai

1,647.15 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 03:38

Dažnai užsibrėžiu tikslą pagaliau pradėti bėgioti kiekvieną dieną, bet gal būt trūksta valios... Nežinau... :D

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 19:02

sindie su drauge truputi palakstem tai omg kai sona pradejo durt, gerkle gelt... kazkokia nesamone gal man net negalima begiot nes mano kraujospudis gana zemas kartais vos 100 siekia dazniausiai 98 buna...

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių