Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 19:15

Dėl dvasių tikrai nesišaipykit, nes vieną kartą ir jums kažkas su jomis susijusio atsitiks, ir tada tikrai nebenoresit šaipytis, ir pasigailėsit kad kažkada tai darėt :piktas:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 21:25

O kas žino kitokių dvasių kvietimo būdų be adatos, popieriaus ir siūlo? :) Čia šiaip tik dėl smalsumo :)

Vartotojo avataras

Deimule

Dalyvis

Radviliskis

851.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 09:58

nenoreciau pabandyt tikraj nenoreciau
butu per daug baisu ir ziauru
as tokiais dalykais tikiu,nes as pati esu pajutusi tai kai vaiksto dvase ir daiktai duzta o dar tie zingsniai

Vartotojo avataras

saulinutea

Įsijaučiantis

Trakai

1,285.60 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 13:11

1.As viena karta ejau i virtuve (nakti) buvo labai tamsu ir pro mane praskriejo kazkas balto :cry:
2.Mes su draugem kvietem dvases ir kaj jau pasakem lemtinga zodi atsidare spinta nors ji buvo gerai uztrenkta :whata: :shock:

Vartotojo avataras

Mild

Įsijaučiantis

Vilnius

2,745.24 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 19:44

Ar esu susitikusi su dvasiom iš Ano pasaulio?Hm..Na taip.Ir ne kartą.Dar ir dabar vienas gyvena su manim.. :lol:

Vartotojo avataras

Deimanciucka

Apšilinėjantis

sutylA

247.27 Lt

Standartinė » 2009 Bir 29, 16:50

Taip. Viena penktadieni susirinkom pas drauge, parupinom zvakiu, adata, siulo ir popieriaus. Uzrasem priesingose lapo pusese "taip" ir "ne, tada uzdegem zvakes. Kiekviena pasiemem po zvake ir pastatem uz saves. Musu buvo keturios, o zvakiu turi buti nelyginis skaicius, todel penkta padejom salia lapo. Dar ant popieriaus padejom tokia lele, kuri anksciau priklause tam zmogui, kurio dvasia norejom iskviesti. Iverem adata i siula ir pakabinom ja virs lapo taip, kad smaigalys su juo liestusi, taciau adata kabotu taip, kad galetu laisvai sukiotis. Uzdarem duris ir langus, idant nebutu skersvejo ir jis nesukiotu adatos. Tuomet uzsimerkusios mintimis dvi minutes saukeme dvasia. As ranka, kuri laike siula, paremiau kelieniu, kad nenuilstu. Tada drauge nedrasiai kreipesi i tustuma: "ar tu cia?". Mane sueme toks juokas, kad ji kalba su niekuo, jog vos neismeciau siulo. Paskui drauge patikslino klausima: "ar tu cia? Jei taip, atsuk adata i lele." As susikaupiau ir nustojau kikenti, kad nejudetu siulas. Trupuciuka palaukem. Adata nejudejo. As jau issiziojau sakyt:"nieko cia neiseis" kai adata nukrypo i lele, nors PRISIEKIU nejudinau siulo, o ranka apeme kazkoks dilgciojimas, neskausmingas, bet keistas. Kambary staiga pasidare karsta. Visos apsalom. As pasakiau: "kuri nors paimkit ta siula, nes as negaliu". Drauge ji paeme, o as tada paklausiau "ar susitariam, kad mums baigus sita seansa, tu mus paliksi ir nieko blogo mums nedarysi?" Siulas buvo kaip suakmenejes, o adata virpedama atsisuko i "taip". Drauge suspiege, ismete is ranku siula ir susieme uz rankos. Visos issigandom, pradejom klausinet, kas buvo, o ji sako, kad kazkas jos ranka ciupineja. Kita drauge pasake "nesamone, tu cia kazka skiedi", paeme siula, tada pati uzdave klausima: "ar yra Dievas?" Adata nukrypo i "ne".. (visi, kurie tiki i Dieva, nepykite ant manes uz tai, as tiesiog pasakoju, kas buvo.) Drauge pasake: "Deima, paimk, as bijau" As paemiau ir jau beveik apsipratau su tuo dilgciojimu. Mes uzdavinejom klausimus dar gera valanda, ir suzinojom, kad nera nei rojaus, nei pragaro, kad buvo toks Jezus, bet jokiu stebuklu jis ten nekrete, kad dvasia negali numatyti musu ateities, bet prisimena viska, kaip ji gyveno ir t.t.
Po to mes paklausem jos, ar galime nutraukti visa ta seansa ir ji sutiko, tada mes visus "prietasus" padejom giliai i stalciu o as skubiai viska surasiau i dienorasti, is kurio nurasiau si pasakojima.
Po sio spiritizmo seanso niekas nenukentejo.
Tikesit ar ne, jusu reikalas.

P.S. :clap: tiem, kurie sugebejo perskaityti iki galo :)

Vartotojo avataras

BaltaKate

Dalyvis

6,407.32 Lt

Standartinė » 2009 Bir 29, 17:01

Aha, esu.
Ačiū dievui, dabar man atostogos.
Nuo rugsėjo 1 vėl matysiu tas dvasias kasdien.
Nesuprantu, kiek jos gali man vaidentis...
Jau tie mokytojai. :cry: :D
Ne, nemanau kad esu sutikus tas menamas "tikras Dvasias" :D

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2009 Bir 29, 17:11

Nu kviestis tai dar nebandziau,bet buna,kad nakti kas pradeda brazdet namuose ar šiaip kazkokius garsus sukelt..kai mazesne budavau tai kisdavau galva po kaldra,bet greit islysdavau,nes dust pradedavau.Oi nelengva vaikyste buvo :D

Vartotojo avataras

Agotae

Dalyvis

Klaipėda

2,680.32 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 20:15

Kai buvau praitam bute ten buvo persikaupe blogos auros,tai as lunatikuodavau :| o dabar kai esu naujam bute ar kai nakvoju pas ka nors kita tai tada nieko nebuna....

Vartotojo avataras

Mojita*

Lankytojas

Vilnius/Kaunas

407.08 Lt

Standartinė » 2009 Lie 14, 15:43

Aš nebuvau susitikus dvasių, bet kai atvažiuodavau pas senelius į namus, visada bijodavau eiti į vieną kambarį antrame aukšte, nes galvojau, kad proprosenelių portretai kalbėjo su manimi...

Vartotojo avataras

[Glo0my]

Įsijaučiantis

Vilnius

2,056.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 14, 18:03

Neteko susidurt ir tikiuos, kad neteks. Taip saugiau jaučiuos. ;D

Vartotojo avataras

Tipa

Lankytojas

mazeiikiai

143.02 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Lie 17, 16:29

Dvasios tai tikrai rimtas dalykas :lol: As bijau tokiais dalykais uzsiiminet geriau paziuriu seubiaka soky vakare ir man jau to uztenka kad paskui galvoju kad visur tos dvasios aplink mane vaiksto ;D :roll:

Vartotojo avataras

akwa

Aktyvus dalyvis

Jonava

980.27 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 09, 09:48

Na aš neesu jų kvietus, tačiau vieną kartą nutiko toks dalykas:
Buvau kaime. Kažkas mane supykdė, ir nuėjau pasėdėti ant laiptų(laiptai į antrą aukštą). Prie laiptų yra tokia lemputė ir aš ją įjungiau kad nebūtų tamsu(kadangi buvo vakaras). Savo šešėlį mačiau ant sienos. Tada pažvelgiau į antrą aukštą ir pamačiau einant šešėlį. Aš ŽINAU kad ten nieko nebuvo,tik aš,nes visi buvo virtuvėj.Aš labai išsigandau,kad moviau iš ten kuo staigiausiai. Net garso negalėjau išleisti iš baimės.Tiesiog sprukau ir tiek.
Pasakojau tai tik keliems žmoniems,ir pasakoju dabar jums. Aš apie tai nemeluoju. Ir dabar tikiu šmėklomis, vaiduokliais ir dvasiomis...

Vartotojo avataras

Kandžiojuosi

Įsijaučiantis

Abudabis O.o

2,060.71 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 09, 12:06

Kasdien susitinku prie arbatos : )

Vartotojo avataras

gabuciukea

Įsijaučiantis

Vilnius

1,733.07 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 16, 15:41

šiaip dvasiom netikiu, bet buvo man toks šiurpus įvykis:
Kažkuria ten vasarą buvau sode, ten yra toks namukas, kur aš miegodavau, o kitam kambary mano prosenelė. Ir aš naktį, gal apie 12 kokią val, gal trp vėliau, gulėjau lovoj ir žiūrejau tv. o mano galvugaly sienoj buvo toks didžiulis langas, už kurio buvo prieškambaris. tai va aš nusistaciau tv kad už 30 min išsijungtų ir pradėjau snaust. žinot, kaip būna, kai jau beveik miegi ir kažka sapnuoji.;D tai va, susapnavau kad su kažkuo šnekuosi ir tas kazkas man prie pat ausies pasakė "Pažiurėk". bet taip tikroviškai, kad net nubudau. pramerkiau akis ir pamačiau ant lubų kažkokią šviesą, sklindančią iš už to lango. ilgai dvejojau, ar keltis ir pažiūret, ar lyst po kaldra xD pagaliau nusprendžiau, kad pažiūrėsiu. tik pakėliau galva ir ta šviesa dingo. ir ten nieko nebuvo. as išsigandau, įsijungiau tv, nes jis jau buvo išsijungęs ir iki paryčių nemiegojau... buvo tikrai šiurpu :cry: :whata:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių