Įvairūs Mistika

Antakalnio 25

Vartotojo avataras

Ugnyrya

Įsijaučiantis

1,014.92 Lt

Standartinė » 2009 Sau 16, 19:01

nesamone nieko neizvelgiuu

--------------------------------------

piggy_boom

Apšilinėjantis

901.78 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 18:15

augstule rašė:Visi sako kad jame vaidenasi.
pvz.: Sake kad nuejus ir spragtelejus 2 kartus fotoparata 2nuotraukoj pamatai vaiduokli....
siaubas. Ar tikit tokiais dalykais?Ar ten esate buve?

Nuoroda kur galit paziopsoti nuotrauku:

http://public.fotki.com/tipas13/antakalnio_25/

Taip jau taip. Spargtelsi fotoparatu ir jau pustuzinis bomžų tavę sumuš ir be fotiko paliks xD :D

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 20:32

Boooo...
Nieko gero... Kaip visada, turbut bomziukai kokie :lol:

Vartotojo avataras

Sun_Child

Dalyvis

Vilnius.

5,176.83 Lt

Standartinė » 2009 Vas 11, 13:50

piggy_boom rašė:Taip jau taip. Spargtelsi fotoparatu ir jau pustuzinis bomžų tavę sumuš ir be fotiko paliks xD :D

Yo,būtent.. x DD

mla.

Apšilinėjantis

Telšiai

1,199.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 12, 22:27

paprastos foto abgriuvusio namo ir tiek nieko ten gero nera :lol: :roll:

DS

Lankytojas

Vilnius

413.73 Lt

Standartinė » 2009 Kov 10, 17:16

zdz mano draugo pusbrolis su draugu buvo 24h antakalnio 25 ir ten nieko nepamate, o kai kitas draugas nuejo vakare apie 5h su 15 zmoniu hebra ten pradejo vaidentis.taip iseina kad tie vaiduokliai besinas kai zmones ten eina ir kelia triuksma jie nori juos isvaryt del to ir vaidenasi :lol: , o tie kurie netiki kad yra kazkas antakalnio 25 tai patariu patiems nueit (as pats ten buvau) ten keista atmosfera :lol:

Vartotojo avataras

Ramy

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,634.40 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 20:14

Linaitė rašė:Lankytis neteko, bet istorijų įvairiausių girdėjau - apie vaikam prisiūtas šunų galvas ir pan. Netikiu tokiom nesąmonėm.

As manau tai netiesa nes logiskai mastant jia nupjautum zmogau galwa jis iskart numirtu nes ten kazkur kakle ir akazkokios nerwu sistemos. (sorry nelabai zinau kur kas yra nes as tik penktoke :oops: ) :lol:

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 16:16

Negyvenu Vilniuj,bet manau,kad čia belekokios sapalionės :lol: :lol: :lol: o tos fotkes tai iš vis paprastai nufotkinta ir dabar tipo jau žiūrėkit kaip baisu :D

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 18:59

Pamenu, kai dar vaikystėj su draugais lakstydavau į tą netoliese esantį, apgriuvusį pastatą. Kaip mama pasakojo, atseit vaikų darželis kadaise buvo:) et.. tai tik vieną kart temėginom apsilankyt ten naktį. O šiaip, dieną smagu būdavo, kol tėvai neateidavo iškrapštyt mūsų iš tų kambarių, kartodami, jog gi tiek ir betrūksta, kad sugriūtų ans.
Žodžiu, įdomios istorijos, deja, įrodymų trūksta. Nebent klystu.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 13:24

O viešpatie, vakar buvau su draugais šitame name. Mano draugei taip blogai pasidarė kad turėjome ja pertempt per tvorą. Žodžiu buvo baisu. Nes viskas girgžda ir pnš. Padariau kelias foto kur galima kaiką įžiūrėt, paskui įkelsiu. Be to ta draugė buvo dieną prieš tai tame name ir buvo viską nufilmavus.
Vienoje vietoje buvo durys, o kitą dieną kai jau mes visi atėjom, jos buvo užmūrytos ir jau apipaišaliotos, o durų lyg nebūta. Tikrai nelinksma ten buvo. :fear: :annoy: :dry:
Aš visada į tokius dalykus skeptiškai žiūrėjau ir maniau kad laiko gaišatis, bet jus pabandykit ateit vidurnaktį, garantuoju, kad pakeisit savo nuomonę

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 13:36

O jūs, kaip supratau, ir ėjot vidurnaktį ten? Na, dėl tų durų, tai vis vien didesnė tikimybė, jog sumaišėt kambarius ir tiek:)

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 13:44

Dija rašė:O jūs, kaip supratau, ir ėjot vidurnaktį ten? Na, dėl tų durų, tai vis vien didesnė tikimybė, jog sumaišėt kambarius ir tiek:)

Bet mes viska turi nufilmavę. Labai aiškioje vietoje.
Na nežinau, kai yra taip yra. Savęs gazdinti svarbiausia nereikia :prašau: :fear: :mad:

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 13:59

Kada bus nuotraukų ar netgi pats video? Drąsuoliai jūs :P Būt įdomu pamatyt:))

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 14:04

Man Panasiai Buvo :cry: nuejom mes i sia vieta ir nuejom i kambari apsiziurejom nieko tuscia mano draugas fotikino o mes vaiksciojom ir apziurinejom veliau kai grizineejom atgal tas pats kambarys buvo uzbarikaduotas plytu siena :fear: begom kiek ikabindami ir planuojam grįžti nufilmuosim :(

Vartotojo avataras

Greenfields*

Lankytojas

spalvotas.

201.10 Lt

Standartinė » 2009 Bir 01, 19:24

Aš manau,kad tave name tiesiog tvyro nemaloni atmosfera,kurią sudaro griuvėsiai,voratinkliai ir t.t. Tie,kurie ten eina,maytt labai bijo ir susikuria vaizduotės vaisių apie vaiduoklius.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių