Antakalnio 25
Taip jau taip. Spargtelsi fotoparatu ir jau pustuzinis bomžų tavę sumuš ir be fotiko paliks ![]() ![]() zdz mano draugo pusbrolis su draugu buvo 24h antakalnio 25 ir ten nieko nepamate, o kai kitas draugas nuejo vakare apie 5h su 15 zmoniu hebra ten pradejo vaidentis.taip iseina kad tie vaiduokliai besinas kai zmones ten eina ir kelia triuksma jie nori juos isvaryt del to ir vaidenasi
![]() ![]()
As manau tai netiesa nes logiskai mastant jia nupjautum zmogau galwa jis iskart numirtu nes ten kazkur kakle ir akazkokios nerwu sistemos. (sorry nelabai zinau kur kas yra nes as tik penktoke ![]() ![]() Pamenu, kai dar vaikystėj su draugais lakstydavau į tą netoliese esantį, apgriuvusį pastatą. Kaip mama pasakojo, atseit vaikų darželis kadaise buvo:) et.. tai tik vieną kart temėginom apsilankyt ten naktį. O šiaip, dieną smagu būdavo, kol tėvai neateidavo iškrapštyt mūsų iš tų kambarių, kartodami, jog gi tiek ir betrūksta, kad sugriūtų ans.
Žodžiu, įdomios istorijos, deja, įrodymų trūksta. Nebent klystu. O viešpatie, vakar buvau su draugais šitame name. Mano draugei taip blogai pasidarė kad turėjome ja pertempt per tvorą. Žodžiu buvo baisu. Nes viskas girgžda ir pnš. Padariau kelias foto kur galima kaiką įžiūrėt, paskui įkelsiu. Be to ta draugė buvo dieną prieš tai tame name ir buvo viską nufilmavus.
Vienoje vietoje buvo durys, o kitą dieną kai jau mes visi atėjom, jos buvo užmūrytos ir jau apipaišaliotos, o durų lyg nebūta. Tikrai nelinksma ten buvo. ![]() ![]() ![]() Aš visada į tokius dalykus skeptiškai žiūrėjau ir maniau kad laiko gaišatis, bet jus pabandykit ateit vidurnaktį, garantuoju, kad pakeisit savo nuomonę
Bet mes viska turi nufilmavę. Labai aiškioje vietoje. Na nežinau, kai yra taip yra. Savęs gazdinti svarbiausia nereikia ![]() ![]() ![]() Man Panasiai Buvo
![]() ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |