Antakalnio 25Pas mus Zarasuose irgi yra sena lygoninė.Joje jau niekas nebesilanko.Ten taip pat "Bomžai apsigyvene".Žodžiu draugė buvo sakė narkomanų pamėgta vieta,pakarta katė ar pan. Tikiu dėl katės tikslaiu griaučiai belikę.Alkani maž buvo ; D
-------------------------------------- Tu iš zarasų ?? aš irgi ![]() ![]() Nesąmonės.Prisigalvoja nebūtų dalykų ir tiek...Ne vienas toks apgriuvęs namas Vilniuje yra and so?Ne vienam esu buvus.Iš tiesų nieko ypatingo ir įstabaus ten nėra.
Pamenu kaip buvom kažkokiam MetalHouse(ar kažkas pan.),prie Vilnelės.Parodė man draugai kažkokį altorių,ant kurio buvo raudonais dažais nupurkštas kryžius,ir pasakė jog tipo čia ankščiau žmones ir gyvūnus aukodavo.Nu b*.Totali nesąmonė..Net juokas ima. ![]()
Prisižiūrėjus šitų foto fantazija gali prikurti įvairiausiu keistenybių... Abejoju ar ten kas nors buvo..., tik šiaip kraupu... Br.... ![]() Mano draugai irgi sake kad ten buvo ; DD
Pasakojo kitiems kad ten vaidenasi labai, kad kazkuriam is draugeliu ant nugaros rankos antspauda kazkas uzdejo o visi prisiekie kad nedaro to. ![]() Nu vienu zodziu nesamone ![]() ![]() Mokiausi as Antakalnio vidurineje mokykloja (salia sito pastato) ir begdavom is pamoku tenais kortomis paziasti ar pagerti
![]() ![]() Mano drauge kai ten nuware su draugais taj is pradziu kazkokios seneles apklausinejo apie ta nama taj ta mociute spiceliai prikure pasaku kad daznaj girdi verkiancius vaikus is ten nakti nes labaj netoli gyvena tos ,,skalbyklos'' buvusios taj zodziu drauge kaj nuejo sake vienas draugas uz kampo pasislepe drauge is leto eina ten kzkur link tuneliu gal ar kur ten ir tas draugas uzsimetes kauke ciupo taj draugej uz koju taj jei 2 dienas stressas buvo nes labaj ziarej issighando o šiaip kiti sake kad nieko isvis ten net nemate tik rimtaj buvo bomzu prisirinke ir tiek
![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |