Antakalnio 25Man best sakė, kad 5 aukšte (ten yra 5 aukštas
![]() ![]() ![]() ![]() Neikit į Antakalnio 25! Jus nužudys vaiduokliai! (ant galvos stogą numes, arba kokį bomžiuką apsės ir užpuls). ![]() Perspėjau ![]() ![]() ![]()
Ten nėra penkto aukšto, o jau ir antras griūna ; D Gi kiekvienas turi fantasijos vaisius
![]() O šiaip netikiu,vaiduokliai,šmėklos ir t.t..Nesąmonės ![]() Nieko ten nėra. Esu ten buvusi ir galiu pasakyti: tai oro burbulas išpūstams vaikams pagazdinti, kad ie tokiose vietose nesilankytų.
Įdomesnis namas buvo tas, kurį išgarsino Diarchy porelė, sukūrusi montažuotę. Gaila, tas namas jau sudegė, bet esu girdėjusi istorijų apie jį nuo senų laikų, kai dar niekas ten nosies neįkišo iš nepabaigė šio namo istprijos sudeginimu. P.S Manau dauguma pagavot žodžių žaismą, kad nuotraukose vaiduokliai. Nuotraukos tik į namą iš šonelio pasižvalgyti, o apie vaiduoklius tik "sakoma". Koks durnelis ten eitų fotografuoti?
Sugriuvęs pastatas, apleistas tai ir susidaro įspūdis toks... Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |