Diskusijos Grožis ir sveikata

Vidinis ar išorinis grožis

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 24, 18:02

ir tas ir tas. idealu :) mmmmm

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 16:50

Svarbu, kad vidinis ir išorinis grožis derėtų. Atvirai šnekant, jei pana graži, bet buka, tai nieko gero. Bet jei baisi ir laaaabai protinga, tai vistiek niekas nenorės su ja kalbėtis. :D Tai belieka daryti išvadą, jog puoselėjant išvaizdą vertėtų paskaityti kokią rimtą knygą. Pvz mirkstant vonioje su visokiais aliejukais galima ne Cosmo skaityti, o ką nors iš Tolstojaus ar Šekspyro., tada visi bus laimingi. :D

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 17:08

Tyliai rašė:. Pvz mirkstant vonioje su visokiais aliejukais galima ne Cosmo skaityti, o ką nors iš Tolstojaus ar Šekspyro., tada visi bus laimingi. :D

: DD
Į žmones su gražia išvaizda visi daugiau dėmesio kreipia, su tokiais labiau bendraut norisi, bet jeigu jis bus kvailas ir koks agresyvus, niekas su juo nedraugaus, o jeigu žmogus nelabai viliojančia išvaizda, niekas nenori bendrauti ir nepažįsta jo vidaus, gal jis labai malonus, draugiškas ir linksmas, gi geriausi draugai ne dėl išvaizdos geriausi.

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 17:27

Kornė rašė: niekas nenori bendrauti ir nepažįsta jo vidaus, gal jis labai malonus, draugiškas ir linksmas, gi geriausi draugai ne dėl išvaizdos geriausi.

Todėl ir manau, kad geriausia yra visų pirmą susidaryti nuomonę pabendravus, o ne prisikabinti prie to, kad "nepatinka akių spalva" ir įjungti ignorą.

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 18:21

kai sutinkam žmogų pirmas sprendimas būna iš išvaizdos. o vidinį žmogaus grožį pamatome tik labiau pabendravę. taigi manau svarbu yra abu. tiek vidus tiek išorė. ;)

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Spa 25, 22:34

KUZMA rašė:vidinis ar išorinis grožis? :)

Vidurinis.

Vartotojo avataras

8z6xdty6Hb35

Įsijaučiantis

Utena

2,385.09 Lt

Standartinė » 2009 Spa 25, 22:41

Kai myli, ir visiškas monstras tampa gražus.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 25, 22:42

8z6xdty6Hb35 rašė:Kai myli, ir visiškas monstras tampa gražus.

bet .. kas pamils tą monstrą x D nebent jį myli, o tik tada pamato :OOO

Vartotojo avataras

8z6xdty6Hb35

Įsijaučiantis

Utena

2,385.09 Lt

Standartinė » 2009 Spa 25, 22:44

Tai vadinama meile internetu. Arba tas monstras yra baisiai intelektualus čiuvas ir manieringas flirtuotojas. Tada jis tampa žavus.

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 25, 22:48

Pradžioj kai bendrauji jeigu patinka vien vidus, pripranti prie žmogaus trūkumų, tada jie tampa tau mieli ir priimtini kol neįsimyli galų gale.
Viskas įmanoma. Nemažai porų draugauja nors gal jie nėra išvaizdūs, tačiau vidus pakeri ir nieko nebepadarysi. Širdis priima kaip mylimą.

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 18:13

Tikrai turi patraukti ir išorė. Nemanau, kad taip lengva pamilti žmogų visapusiškai, kai tau jis yra neišvaizdus iš išorės.

Man tiek ir tas, tiek ir anas grožis yra svarbūs.
Turi būti ir tau patrauklus išore ir turėti vidinių bruožų, kurie tave traukia.

Vartotojo avataras

Raminta1993

Dalyvis

888.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 19:04

fiede rašė:Aiškumas, kad išorinis, būtų gerai, kad būtų ir vidinis gražus, bet taip nebuna :twisted:

Man tai čia išvis nesąmonė. Kažkodėl visiems atrodo, kad protas ir grožis yra nesuderinami, bet čia tikrai netiesa. Patikėkit, yra tikrai nemažai gražių ir vidumi ir išore žmonių. Lygiai taip pat yra ir daugybė baidyklių, kurie dar ir viduje yra visiškai tušti.

Man apskritai šitokios temos kažkokios keistos. Kažkodėl žmonės mano, jog žmogus gali būti tik GRAŽUS, ar tik PROTINGAS. Tai netiesa. Juk dar būdama maža, esu daug kartų girdėjusi, jog gali būti tik graži, arba tik protinga.. Aišku, dauguma mergaičių pasirenka buvimą gražia..

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 13:32

Raminta1993 rašė:Man tai čia išvis nesąmonė. Kažkodėl visiems atrodo, kad protas ir grožis yra nesuderinami, bet čia tikrai netiesa. Patikėkit, yra tikrai nemažai gražių ir vidumi ir išore žmonių. Lygiai taip pat yra ir daugybė baidyklių, kurie dar ir viduje yra visiškai tušti.

Man apskritai šitokios temos kažkokios keistos. Kažkodėl žmonės mano, jog žmogus gali būti tik GRAŽUS, ar tik PROTINGAS. Tai netiesa. Juk dar būdama maža, esu daug kartų girdėjusi, jog gali būti tik graži, arba tik protinga.. Aišku, dauguma mergaičių pasirenka buvimą gražia..

Nu šia tema norėjo, kad pasakytų kas labiau svarbu ; p
Man svarbiau išorė, nes jeigu bus negražus, tai aš ir nepradėsiu bendrauti ir nemąstysiu su tuo žmogumi kažko intymaus. . Tai čia man faktas kaip blynas. Aišku turiu draugų, kurie man tikrai negražūs, bet ką padarysi, tai su jais nieko tokio rimtesnio ir nemąstau ir nemąstydavau. Rimtiems santykiams pradėti man išorė turi būti svarbiausia PRADŽIAI. Paskui aišku žiūriu į vidų... ;} Jeigu damn koks jis durnas, tai nebebendrauju ir neflirtuoju, o jeigu jis toks nuostabus ir vidumi, tai come on baby. ; D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 13:34

8z6xdty6Hb35 rašė:Tai vadinama meile internetu. Arba tas monstras yra baisiai intelektualus čiuvas ir manieringas flirtuotojas. Tada jis tampa žavus.

:up: :up:

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 14:42

Man svarbesnis yra vidinis, kazkaiptai juk susipazysti su zmonemis ne siaip atsitiktinai o vieni per kitus t.t. ir pan, o tada pradedi bendrauti ir formuojies sau nuomone apie ta zmogu, aiksu jei jis butu ten vidum pats paciausias idealiausias bet negaleciau ziureti i jo spuoguota veida ir kreivus ispuvusius dantis tai zinoma nieko rimto su juo negalvociau o pabendraut su protingu zmogum visada galima.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių